Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shel']Czyli żul :] :evil_lol:

Kiedy wracasz na stolycę? Mam nadzieję, że po świętach będziesz na jakiś weekend :diabloti:[/QUOTE]

będę chyba ;)
teraz jestem, ale takim totalnym przelotem:/

[quote name='despera']Flat po sterylce powiadasz... Szkoda że Nes po kastracji prążków nie dostał:diabloti: A ja owszem, nadal na wecie, trzeci rok podobno najgorszy, póki co się z tym zgadzam:roll: Patofizjologia i profesor Szalony dzięki niemu przez chwilę(czytaj-pierwszy semestr) zastanawiałam się czy nie rzucić wszystkiego w cholerę:angryy: a co tam u Ciebie? Dobrze mi się zdaje że egzaminy pozdawane w pierwszych terminach?:cool3:
Już poprawiłam, wpadnij nas odwiedzić:lol:[/QUOTE]

aa.. prążkowany to mix asta, nasza najlepsza koleżanka :P
jak dla mnie 3 rok jest póki co najlepszy ;)
ano udało się w pierwszym ;)

[quote name='eria'][url]http://img704.imageshack.us/img704/8459/s10022010046.jpg[/url]
ależ ona jest cudna!!!![/QUOTE]

no nie :loveu:?

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No ja niestety przed świetami już nic nie mam wolnego :(. W ten weekend mnie nie było, za tydzień jadę na wystawę do Katowic, a za dwa święta..

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wiq']mój pomysł adopcji żyje również, nie mogę mu łba ukręcić :placz:[/QUOTE]

Ale coś konkretnego? ;) Ja se zaadoptowałam, szczegół po kliknięciu w ZU w sygnaturce :evil_lol:

Posted

[quote name='Shel']Ale możesz wrzucić jakieś zdjęcia nowe:razz:[/QUOTE]

nie mam :( może w przyszły weekend ;)

[quote name='evl']Ale coś konkretnego? ;) Ja se zaadoptowałam, szczegół po kliknięciu w ZU w sygnaturce :evil_lol:[/QUOTE]

szczegół se już obczaiłam :P
kilka konkretów, po prostu mi na łeb padło :/

Posted

oj, to sobie poczekasz :evil_lol:
odzwyczaiłam się totalnie od zabierania aparatu na spacery i dopiero w trasie mi się przypomina :evil_lol:

ale przed zdjęciami sukom chyba strzyżę zafunduję, bo niufy to przy nich łyse są :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']
odzwyczaiłam się totalnie od zabierania aparatu na spacery i dopiero w trasie mi się przypomina :evil_lol:
[/QUOTE]
Mam to samo [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

heh, a kiedyś się dźwigało aparat i do tego ciężki plecak z aportami, piłkami, linkami, wkrętami, skórkami, skrzydłami, kagańcami, smakami, ło matko :P

ogonom zamówiłam właśnie nowe mieszkanko, bo stare rozniosły w drzazgi już :placz:
[url]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/985/74/10/985741075[/url]

ich zdjęcia też muszę wkleić, wyrosły na zwierzątka słusznej wielkości ;)

Posted

Jak byś miała retrievery to byś się musiała nadźwigać :P
Hm.. czyżby dogo naprawiona?.. :)

kurde, trzymać za mnie kciuki, mam dziś prezentację ;(;( a ja tego tak nienawidzę ;(;(
poję się melisą od 3 dni :evil_lol:

Posted

jeee, 5teczka wpadła :evil_lol:
ale to chyba głównie dzięki mojemu współprelegentowi, który oczarował prof. nadprogramowym przemówieniem nt. kofeiny :evil_lol:

my robilliśmy tylko 'zupę z pszczoły' w kier. badań parazytologicznych, sekcji nie :(

ha, jutro do suczy jadę, w końcu! :multi:

Posted

[quote name='Shel']Gratki :) :][/QUOTE]

dzięki ;D

[quote name='SabaNera']Gratuluję :p
Jak tu rzadko są fotki :placz:[/QUOTE]

no co ja poradzę, tak to jest ;)
może w sob coś niecoś pofotografuję ;)