wiq Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Shel']Czyli żul :] :evil_lol: Kiedy wracasz na stolycę? Mam nadzieję, że po świętach będziesz na jakiś weekend :diabloti:[/QUOTE] będę chyba ;) teraz jestem, ale takim totalnym przelotem:/ [quote name='despera']Flat po sterylce powiadasz... Szkoda że Nes po kastracji prążków nie dostał:diabloti: A ja owszem, nadal na wecie, trzeci rok podobno najgorszy, póki co się z tym zgadzam:roll: Patofizjologia i profesor Szalony dzięki niemu przez chwilę(czytaj-pierwszy semestr) zastanawiałam się czy nie rzucić wszystkiego w cholerę:angryy: a co tam u Ciebie? Dobrze mi się zdaje że egzaminy pozdawane w pierwszych terminach?:cool3: Już poprawiłam, wpadnij nas odwiedzić:lol:[/QUOTE] aa.. prążkowany to mix asta, nasza najlepsza koleżanka :P jak dla mnie 3 rok jest póki co najlepszy ;) ano udało się w pierwszym ;) [quote name='eria'][url]http://img704.imageshack.us/img704/8459/s10022010046.jpg[/url] ależ ona jest cudna!!!![/QUOTE] no nie :loveu:? Quote
Shel Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No ja niestety przed świetami już nic nie mam wolnego :(. W ten weekend mnie nie było, za tydzień jadę na wystawę do Katowic, a za dwa święta.. Quote
Ziunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wika, a Ciebie to gdzie teraz wcięło, co? pierwsze terminy powiadacie.......... eh,nie,wracam do rzeczywistości. Quote
wiq Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 ja tu i tam się podziewam, jak zwykle ;) tylko w neta średnio zaglądam ;) Quote
SabaNera Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [URL]http://img715.imageshack.us/img715/7646/s10022010048.jpg[/URL] Jaki słodki Flacik :loveu: Quote
wiq Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 witam nową osobę :) kurde, tak za mną chodzi jakaś adopcja... ale nie, nie, nie mogę :evil_lol: Quote
wiq Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 żyję, suki żyją, reszta stada też ;) mój pomysł adopcji żyje również, nie mogę mu łba ukręcić :placz: Quote
evel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='wiq']mój pomysł adopcji żyje również, nie mogę mu łba ukręcić :placz:[/QUOTE] Ale coś konkretnego? ;) Ja se zaadoptowałam, szczegół po kliknięciu w ZU w sygnaturce :evil_lol: Quote
wiq Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Shel']Ale możesz wrzucić jakieś zdjęcia nowe:razz:[/QUOTE] nie mam :( może w przyszły weekend ;) [quote name='evl']Ale coś konkretnego? ;) Ja se zaadoptowałam, szczegół po kliknięciu w ZU w sygnaturce :evil_lol:[/QUOTE] szczegół se już obczaiłam :P kilka konkretów, po prostu mi na łeb padło :/ Quote
wiq Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 oj, to sobie poczekasz :evil_lol: odzwyczaiłam się totalnie od zabierania aparatu na spacery i dopiero w trasie mi się przypomina :evil_lol: ale przed zdjęciami sukom chyba strzyżę zafunduję, bo niufy to przy nich łyse są :evil_lol: Quote
SabaNera Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='wiq'] odzwyczaiłam się totalnie od zabierania aparatu na spacery i dopiero w trasie mi się przypomina :evil_lol: [/QUOTE] Mam to samo [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
wiq Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 heh, a kiedyś się dźwigało aparat i do tego ciężki plecak z aportami, piłkami, linkami, wkrętami, skórkami, skrzydłami, kagańcami, smakami, ło matko :P ogonom zamówiłam właśnie nowe mieszkanko, bo stare rozniosły w drzazgi już :placz: [url]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/985/74/10/985741075[/url] ich zdjęcia też muszę wkleić, wyrosły na zwierzątka słusznej wielkości ;) Quote
Shel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Łoj tam :P Ja zawsze biorę tylko saszetkę, klikacz( :lol: ), psa, czasem aparat no i smycz :lol:. Quote
wiq Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Jak byś miała retrievery to byś się musiała nadźwigać :P Hm.. czyżby dogo naprawiona?.. :) kurde, trzymać za mnie kciuki, mam dziś prezentację ;(;( a ja tego tak nienawidzę ;(;( poję się melisą od 3 dni :evil_lol: Quote
despera Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cześć:multi: Jak poszło? Pewnie powaliłaś wszystkich na kolana:cool3: A ja dzisiaj robiłam sekscję pszczoły, coś okropnego:shake: Quote
wiq Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 jeee, 5teczka wpadła :evil_lol: ale to chyba głównie dzięki mojemu współprelegentowi, który oczarował prof. nadprogramowym przemówieniem nt. kofeiny :evil_lol: my robilliśmy tylko 'zupę z pszczoły' w kier. badań parazytologicznych, sekcji nie :( ha, jutro do suczy jadę, w końcu! :multi: Quote
SabaNera Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Gratuluję :p Jak tu rzadko są fotki :placz: Quote
wiq Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Shel']Gratki :) :][/QUOTE] dzięki ;D [quote name='SabaNera']Gratuluję :p Jak tu rzadko są fotki :placz:[/QUOTE] no co ja poradzę, tak to jest ;) może w sob coś niecoś pofotografuję ;) Quote
despera Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Gratuluję piąteczki:multi: Wymiziaj suczydła!!! i zrób mnóstwo fot:loveu: Quote
wiq Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 o ile nie zapomnę aparatu, jak zwykle :evil_lol: Quote
Recommended Posts