wiq Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 ja myślę, że one głupieją na starość :evilbat: Bystra jeszcze najgrzeczniejsza (tfu, tfu, tfu) - może dlatego, że z klikerem nie miała wiele wspólnego :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ...ale facet gazu nie użył...? :shake:nie zazdraszczam przeżyć z aniołkami:diabloti: ...z czystej ciekawości spytam... jak wygląda hitlerowska musztra w Twoim wykonaniu?:razz: Quote
Od-Nowa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 na lasso i do drzewa!!:diabloti::diabloti::diabloti: albo niech sobie biegacz powlecze jako trening z obciążeniem :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Wiq robi pewnie aport bólowy .Jeśli wiecie na czym polega:P Quote
wiq Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Dobcia']...ale facet gazu nie użył...? :shake:nie zazdraszczam przeżyć z aniołkami:diabloti: ...z czystej ciekawości spytam... jak wygląda hitlerowska musztra w Twoim wykonaniu?:razz:[/quote] nie użył, bo go nie goniły, tylko sobie wąchały krzaczki obok jego trasy :eviltong: ale się koleś spiął:evil_lol: ja nie wiem, czy mogę na forum pisać o tym:diabloti::evil_lol::diabloti: [quote name='Od-Nowa']na lasso i do drzewa!!:diabloti::diabloti::diabloti: albo niech sobie biegacz powlecze jako trening z obciążeniem :evil_lol::evil_lol:[/quote] jakby psiknął gazem, to obawiam się, że miałby rudy ciężarek na łydce:evil_lol: imo to psikanie jest ryzykowne:eviltong: jeden pies może odstąpi, ale inny może zaatakować ze zdwojoną siłą:evil_lol: Quote
eria Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ja ostatnio mało brakowało a użyłabym gazu na jazgota który sobie wychodzi przez dziure w płocie na ulice i terroryzuje :angryy: zamierzał uwiesić się nogi misia, gaz miałam wycelowany ale jakoś się obeszło :roll: Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hej. Jaka bidula z tej suczki :(((((( Wszystkiego najlepszego dla Ady!! :oops: :multi: Quote
wiq Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='eria']ja ostatnio mało brakowało a użyłabym gazu na jazgota który sobie wychodzi przez dziure w płocie na ulice i terroryzuje :angryy: zamierzał uwiesić się nogi misia, gaz miałam wycelowany ale jakoś się obeszło :roll:[/quote] zamiast wydawać kasę na gaz mówię bystrej, żeby się poszła pobawić z pieskiem...:evil_lol: a tak serio, dziwię się, że psy Was atakują - od nas się trzymają z dala, jak tylko zobaczą całe stado:evil_lol: [quote name='anetta']Hej. Jaka bidula z tej suczki :(((((( Wszystkiego najlepszego dla Ady!! :oops: :multi:[/quote] bardzo biedna jest:-( dzięki!:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Cześć! :) [quote]zamiast wydawać kasę na gaz mówię bystrej, żeby się poszła pobawić z pieskiem...[/quote] [quote]jakby psiknął gazem, to obawiam się, że miałby rudy ciężarek na łydce[/quote] Bystra rlz :evil_lol: coś daaawnoo fot nie było :roll: (:lol:) Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ano dawno ;) [SIZE=1]też podczytuję blog pani Mrzewińskiej i wcześniejsz y o szczeniorku w domu[/SIZE] Quote
wiq Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Owca, właśnie nie umiem się przeprosić z aparatem :evil_lol: Od-Nowa, co dawno? fajne są te blogi ;) Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :roflt::roflt::roflt:wiq ......... ten av............ Quote
wiq Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 a tak wczoraj przeglądałam galerię i się natknęłam na to zdjęcie :lol: mam wrażenie, że lepsze zdjęcia mi wychodziły kitem niż sigmą :placz: depresja fotograficzna :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='eria']:roflt::roflt::roflt:wiq ......... ten av............[/quote] ...mówi wszystko :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Bardzo oryginalny avek:evil_lol: Łagodność i spokój aż rażą po oczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak postępy w pozbyciu się depresji?:cool3: Quote
diabelkowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wiq znalazlas juz opieke na bystra w ciuf ciufie ? bo marmara jednak nie jedzie a TZ wolny...:evil_lol: Avek fajurski :-) Quote
wiq Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']...mówi wszystko :evil_lol:[/quote] o owczarku sudeckim:cool3: [quote name='Dobcia']Bardzo oryginalny avek:evil_lol: Łagodność i spokój aż rażą po oczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak postępy w pozbyciu się depresji?:cool3:[/quote] wzorcowy egzemplarz OSa:D nijak:shake: [quote name='diabelkowa']wiq znalazlas juz opieke na bystra w ciuf ciufie ? bo marmara jednak nie jedzie a TZ wolny...:evil_lol: Avek fajurski :-)[/quote] niestety, temat nieaktualny:eviltong: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ;p ;p Quote
Dobcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='wiq'] wzorcowy egzemplarz OSa:D nijak:shake: niestety, temat nieaktualny:eviltong:[/quote] jedyny i niepowtarzalny:loveu: :calus:zgub ją w lesie:cool3: ...kiedy tak piszesz... najchętniej bym na Ciebie nawrzeszczała:diabloti: ale za mientka jestem...ahhh Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Od-Nowa']to może grupowo nawrzeszczymy?[/quote] JESTEM ZA ! W KUPIE SIŁA ! :diabloti: Quote
wiq Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ;p ;p[/quote] c'ya:cool3: [quote name='Dobcia']jedyny i niepowtarzalny:loveu: :calus:zgub ją w lesie:cool3: ...kiedy tak piszesz... najchętniej bym na Ciebie nawrzeszczała:diabloti: ale za mientka jestem...ahhh[/quote] nie da się zgubić, trzyma się:diabloti: [quote name='Od-Nowa']to może grupowo nawrzeszczymy?[/quote] [quote name='eria']JESTEM ZA ! W KUPIE SIŁA ! :diabloti:[/quote] walta się, żadnego wrzeszczenia :evilbat: miałam dziś iść robić zdjęcia, ale jak tak, to ja rezygnuję:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Po co na nią wrzeszczeć i gardło zdzierać.... można ją zbić!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts