wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='sylrwia']No niezła gromadka :) A gdzie nowe pomarańczowe aporciki:razz:??[/quote] witam:multi: leza dziewicze w szufladzie:evil_lol: [quote name='Cerber']Czeeeeść wig... :) być moze masz rację, ale ja Ci powiem, że np. Cerber to w sumie sam wykazywał chęci aportowania(...)[/quote] no wlasnie, a Ty ta chec pielegnowalas i dzieki temu aportuje i to lubi:p [quote name='Czoko']Jak wygląda wymiana sierści na zimową (...) Aale masz super i dzielne dziewczyny!!! Moja Chocunia mężowi piłeczkę oddaje do ręki a mnie tylko wypluwa i czeka aż kopnę - kocha piłkę nożną...Kundelkowi formalny aport nie jest potzrzebny ale wolałabym żeby umiała "przynieś", "oddaj", "szukaj"... Pozdrawiam Ewa[/quote] najpierw leci w cholere podszerstka, a potem w cholere tych oscistych.. dla mnie dramat, ale da sie przezyc;) a tam, potrzebny, chociaz do tego, zeb cos robic:) polecam metode klikerowa i ksiazki p. Mrzewinskiej - same dobre pomysly:) moje tez lubia pilke kopana;) Quote
wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='BBeta']Co do tego placu zabaw to moja Kaja uwielbia piaskownice :cool3: Jak do niej wpadnie to jej normalnie odwala, lata dookoła, kopie, skacze jednym słowem szaleństwo :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ada tez uwielbia (widac na otkach zapiaszczona mordke), ale niezbyt pozwalam, bo mam jakis opor jezeli chodzi o psa w dzieciecej piaskownicy;) [quote name='bellatriks']no i bardzo dobrze!:cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Czoko']Aale masz super i dzielne dziewczyny!!! Moja Chocunia mężowi piłeczkę oddaje do ręki a mnie tylko wypluwa i czeka aż kopnę - kocha piłkę nożną...Kundelkowi formalny aport nie jest potzrzebny ale wolałabym żeby umiała "przynieś", "oddaj", "szukaj"...[/quote] Cześć wig... Cerber też uwielbia piłkę nożną... :multi: :multi: :multi: moze kiedy sie skumamy i rozegramu meczyk... :cool3: :cool3: :D Cerber też umie grać w koszykówkę, jak był młodszy to chodziłam z nim na boisko i nosem uderzał piłkę, nie zawysoko ja podrzucał, ale zawsze coś, jakbym tak z nim regularnie ćwiczyła to w końcu trafiłby kiedyś do kosza, jestem tego pewna... :D:D:D: i byłby Cerber pies na medal, albo Cerber pies na gole :D:D:D:D:D:D:D Quote
wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 niezly sportowiec:evil_lol: ja tam stronie od takich rozrywek..:evil_lol: ponoc wczoraj byl mecz polski z kimstam..;) Quote
Czoko Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Mój dziczek kocha zabawę w piasku - dlatego ukochane miejsce naszych spacerów to łachy Wiślane... Quote
Czoko Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Użyłam słowo formalny aport - miałam na myśli regulaminowy - z zastosowaniem komendy z oddaniem aportu do ręki...Choculka za całodzienną zabawę piłką ukochaną piszczacą albo przynoszenie czegokowiek rzuconego odda wszystko - trudno cały dzień się schylać i rzucać dlatego wprowadziliśmy grę w piłkę nożną...Leży i czeka kiedy ktoś kopnie... Quote
wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 tzn dla mnie formalny aport to przynoszenie z wysiedzeniem i oddaniem na komende. zabawowy to totalny fristajl;) ha, a najlepszy jest pies PO powrocie z takiego szpacyrku... a jeszcze lepsze 3:evil_lol: Quote
Czoko Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Teraz dobrze się zrozumiałyśmy - dla nas aportowanie to właśnie szaleńcza zabawa z szaleńczym biegiem i noszeniem wszystkiego w pysiu - ale dla kundliczki to najwazniejsze - leży później zachwycona z psim uśmiechem.. Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 jaakie cudne foty z palcu zabaw, Ada prześliczna, ta żółta obróżka w łapki :loveu: :loveu: :loveu: od wczoraj przybyło kilka stron, normalnie szukałam od końca fotek!!:crazyeye: ale miodzio :loveu: Quote
milena182 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [B]sliczne zdjecia a nikt sie was nie czpiel ze na placu sie bawiliscie?bo u nas to osiedle jest anty-psie:shake::-([/B] Quote
wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Czoko']Teraz dobrze się zrozumiałyśmy - dla nas aportowanie to właśnie szaleńcza zabawa z szaleńczym biegiem i noszeniem wszystkiego w pysiu - ale dla kundliczki to najwazniejsze - leży później zachwycona z psim uśmiechem..[/quote] :) dzis bylam okrutna i nawet nie wyciagnelam pilki... jakos nie mialam nastoju [quote name='eria']jaakie cudne foty z palcu zabaw, Ada prześliczna, ta żółta obróżka w łapki :loveu: :loveu: :loveu: od wczoraj przybyło kilka stron, normalnie szukałam od końca fotek!!:crazyeye: ale miodzio :loveu:[/quote] dzieki:p ta na Monie? dostala ja bystra, ale jakos monie w niej lepiej;) galeria sie rozrasta:evil_lol: [quote name='milena182'][B]sliczne zdjecia a nikt sie was nie czpiel ze na placu sie bawiliscie?bo u nas to osiedle jest anty-psie:shake::-([/B][/quote] ja sie bawie, jak jest pusto, bo potrafia mnie ochrzanic.. to jest w parku, wiec w miare looz dzis placyk tez byl pusty, ale musialam wracac do roboty:shake: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Siemka, cioteczka! Ale żeście się rozgadały :eviltong: Jak stare baby na jarmarku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja to bym chciała jeszcze troszku fotulcji :cool3: Quote
olekg89 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No własnie robie tak jak ty Wig z tym aportem i ch.. mnie bierze czasem. Ona uwielbia biegać za piłka ,ale nie potrafi skumać ,ze ma przyniesc. Zapomniałbym! Kaja przynosi mi slicznie pod nogi jak z kims gadam widzi wtedy ,ze ją olewam i przynosi piłeczke! Quote
Dobcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Plac zabaw dla psów:cool3: Super fotki, mają radoche dziewczynki:loveu: Mój Negro przyniesie wszystko, ale czasem nie od razu, tylko najpierw z aportem poszaleje, a jak skończy go tarmosić, to przyniesie;) Inne rzeczy przyniesie od razu, tylko z piłką czasem tak wydziwia:cool1:;) Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='wiq']tzn dla mnie formalny aport to przynoszenie z wysiedzeniem i oddaniem na komende. zabawowy to totalny fristajl;) ha, a najlepszy jest pies PO powrocie z takiego szpacyrku... a jeszcze lepsze 3:evil_lol:[/quote] [FONT=System]kurcze Hugol uwielbia aportować, ale bez oddawania...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: potrafi pływać godzinę, ale nie chce oddać tego po co płynął...i smakołyki sie w ogóle wtedy nie liczą....:roll:[/FONT] Quote
olekg89 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Gochgoch - ty mi nie mów o pływaniu Kaja pływa tak długo aż widać już tylko pysk i oczy.A najlepsze do aportowania z wody są duze patole . Czarek woli poujadać na brzegu ew. czasem pare razy popłynie za patykiem oby nie za daleko :D Quote
wiq Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [B]Ola&Kora[/B]- dzis nie robilam. jezeli jednak chcecie zobaczyc troche fcrow ze swiatowki - [URL="http://www.fcr.fora.pl/viewtopic.php?t=127"]zapraszam[/URL] [B]olekg18[/B], to masz sie czego chwycic! naucz ja, ze zabawa jest na Twoich warunkach - albo oddaje i jej rzucasz, albo niech sie bawi sama. moze byc tez pilka na sznurku - zanim wpluje chwyc za sznurek i zacznij sie z nia przeciagac, pozwalaj jej wygrwac (z tym, ze "pusc" musi wykonywac bezwzglednie). i z wody nosi - super! wiadomo - im plusk wiekszy tym lepszy:D:evil_lol: [B]Dobcia[/B] - bo pilka jest ''my precioussss":evil_lol: [B]gochgoch[/B]- to samo, co u Olka. na Waszym miejscu sprobowalabym tez troche formalnego aportu - tj siedzenie z przedmiotem i oddawanie na komende. polecam klikera - niezwykla precyzja. Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam, a co tu takie puski, ja dię domagam nowych fotek...:mad: :mad: :mad: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dokładnie, ja też weszłam spodziewając się nowych fot a tu taki9e rozczarowanie :cool1: Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a tu nadal pustki:mad: :mad: :mad: Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Widze, że ktoś tu zaniedbuje swoją galerie... ;] Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Nie ma fot :( Ja wiedziałam że tak będzie :D :evil_lol: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 witajcie:cool3: perfidna pani wybyla dzis na caly dzien na zakupy:evil_lol: fotek tez ni ma:shake: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Zakupy zakupami, a fotki i tak miło by było popodziwiać:cool3: Quote
Recommended Posts