eria Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ale masz ciężkie dni teraz ;)jutro pewnie Bystra ??? Quote
wiq Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Ady pilnuję i już się nie interesuje szwami. Mona się obrzygała i obsikała, wstała, przewróciła i śpi dalej - będzie ciężka noc.. zaliczone też spazmy z wyciem.. ale mam rozrywkę :cool1: Bystra jutro.. Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B]Wiq[/B] a ciężko było się dostać do Wrocka? Bo może i tam papiery złożę... A narkoza to świństwo takie- każdy reaguje inaczej, ale Mona szybko dojdzie do siebie, tak jak Ada;) Quote
wiq Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 nie wiem, czy ciężko - co roku jest inaczej..;) nie znam statystyk szczerze mówiąc.. Mona śpi, z rany jej się sączy ciut, ale to ponoć normalne... Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ile punktów miałaś? Pewnie będzie coś koło tego... Z czego maturka i jaki poziom? Jak nie chcesz publicznie to dawaj na PW. Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:( Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='wiq']Ady pilnuję i już się nie interesuje szwami. Mona się obrzygała i obsikała, wstała, przewróciła i śpi dalej - będzie ciężka noc.. zaliczone też spazmy z wyciem.. ale mam rozrywkę :cool1: Bystra jutro..[/quote] oj wesolo masz:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='wiq'] Mona śpi, z rany jej się sączy ciut, ale to ponoć normalne...[/quote] Z tego co wiem, ostatniej suczce z Mazańcowic, która poszła na sterylkę, też się coś tam lało, ale wet powiedział, że nie ma się czym martwić. Gorzej jakby ropieć zaczęło :roll: To dzisiaj czas na Bystrą? Biedna suczka, świat jest taki niesprawiedliwy :-( [`][`][`] Quote
wiq Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 no wesoło jest - całą noc jej pilnowałam, ale po wczorajszej nie dałam rady i usnęłam.. trochę to sobie wylizała, na szczęście przez kaftan.. potem dostała kaganiec.. nic, cieknie dalej, kaftan mokry od krwi z jednej i wylizywania z drugiej strony.. ale była też na siq i qpie, zjadła ryż z kurczakiem, napiła się, chyba nie jest źle, co?.. Quote
eria Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 będzie dobrze ;) jeszcze tylko Bystra :eviltong: już bliżej do końca niż dalej:D Quote
wiq Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 suki teraz śpią, a ja sobie nie umiem znaleźć miejsca...;) wrzodów dostanę :shake: :evil_lol: i 3mać kciuki o 11.00! Quote
misiaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dziś ciutke czasu znalazłam na poodwiedzanie galerii ;).Wchodzę i jakie info znajduję :razz:.Wszystkie 3 dziewczyny pod nóż. Trzymam kciuki za czarne,żeby szybko doszły do siebie i za rudą,żeby wszystko skończyło sie pomyślnie:kciuki:. Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Trzymamy kciuki :) Z każdym dniem będzie tylko lepiej ;) Quote
Czoko Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cały czas bardzo mocno trzymam kciuki i czekam na kolejne coraz lepsze komunikaty! Quote
wiq Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Bystra na stole, bardzo ładnie zasnęła, mam nadzieję, że reszta też tak przebiega... Monę wezmę do weta przy okazji odbioru Bystrej, wolę, żeby ją obejrzał.. Quote
anetta Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A ja jak zwykle nie na czas jestem :roll::evil_lol: Quote
wiq Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Bystra w domu już jest. Budzi się, drgawki już były, teraz warczy :evil_lol: Niestety, przez blokady miała już początek ropomacicza... Mona była ze mną przy odbiorze - wszystko wygląda o.k., szwy trzymają, dostała zastrzyk, ale właśnie ją obmacałam i widzę, że dalej trochę leci.. No nic, pozostaje mi tylko czekać. Quote
eria Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='wiq']Bystra w domu już jest. teraz warczy :evil_lol: [/quote] no czyli u Bystrej wszystko po staremu:evil_lol::evil_lol: [quote]Niestety, przez blokady miała już początek ropomacicza...[/quote] to super że zdecydowałaś się na te sterylki, zanim było za późno:roll:, to już ostatni dzwonek dla Bystrej był ;) Quote
wiq Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 w porównaniu z flatami, a zwłaszcza z Moną szybko dochodzi do siebie - przed chwilą próbowała wstać..;) tylko ta Mona mnie niepokoi... Heh.. Łazi teraz non stop w kagańcu, trochę ją to hamuje przed interesowaniem się raną..;) Quote
Od-Nowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ojej!! czytam wiadomości!! bardzo mocno trzymam za sunie kciuki!! oby się wszystko już uspokoiło!! Quote
sylrwia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wiq jak sie czują dziewczyny? A nie boisz się, ze zaczną sobie nawzajem brzuchy lizac? czy jak przystało na wariatki będą w kaftanach chodzić? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć Wiq :) Cieszę się, że sterylki przebiegły pomyślnie - trzymam teraz kciuki za pomyślne gojenie się :loveu: Rozpuszczalne szwy, czy idziecie na zdjęcie niebawem? Jak dziewczyny? Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 hej dziewczynki :) spokojną noc zafundowała firma dino i chopo :multi::evil_lol: boję się, że rozliżą ranę, dlatego biegają non stop w kaftanach (mam jeden na zmianę i jak coś się dzieje go używam..), a Mona i Bystra dodatkowo w kagańcach. Chyba muszę kupić skórzany dla Bystrej, bo w chopo jej się niewygodnie leży.. :shake: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 najgorzej znosi to Mona - ciężko budziła się i zasypiała.. Pewnie przez to szamotanie krwawiła tak.. [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/9662/s13090700202zr9.jpg[/IMG] pocieszycielka, nie wiedziała, co ją czeka :evil_lol: [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/3420/s110907004yq3.jpg[/IMG] co to będzie?..;) [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/1483/s130907003cx3.jpg[/IMG] na plażowych ręczniczkach [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4530/s130907004gy2.jpg[/IMG] śpiący Hannibal [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/1913/s130907008vp7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts