anetta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Juz wiem, ona robi to co Tygrysek, skacze na ogonie [url]http://img258.imageshack.us/img258/8871/s240707067bd9.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swietne foty :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [url]http://img337.imageshack.us/img337/2229/s240707065ks5.jpg[/url] Śliczny portrecik :loveu: [url]http://img519.imageshack.us/img519/5981/s240707050ys9.jpg[/url] Twoje flacie panny to oaza spokoju :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 cześć dziołszki;) melduję, że znikam z dogo.. nie wiem na ile, czy na tydzień, czy na miesiąc, czy na dłużej.. do zobaczenia, mam nadzieję;) p.s. zajrzę w okolicach końca bazarku, Mazańcowice pozostają w moim zainteresowaniu, spoko;) Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 JAK MOŻESZ :crazyeye: :mad: :mad: :mad: MASZ PRZERYPANE!!! Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A co to ma znaczyć???????????????????????????????????????????????????:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wiq, dlaczego - co się stało? :crazyeye: Quote
misiaczek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='wiq']cześć dziołszki;) melduję, że znikam z dogo.. nie wiem na ile, czy na tydzień, czy na miesiąc, czy na dłużej.. [B] do zobaczenia, mam nadzieję[/B];) [/quote] My też mamy taka nadzieję ;). Ale po powrocie proszę tu się usparawiedliwić...dlaczego to zniknięcie ;) :mad:. Quote
Gonitwa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kolejna co focha na dgm strzeliła? Ludzie, co z Wami? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cześć Wiquś! :loveu: Wiem, że tego nie przeczytasz, ale ja się uparłam i będę wpadać codziennie, żeby galerię sprzątać do Twojego powrotu ;) Pogoda dzisiaj sie zapowiada w sam raz na psie spacery - nie za mokro, nie za ciepło, a słonko świeci :) Tęsknimy ogromnie! I czekamy na okazję, żeby te lody postawić... ;) Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witam!! ja wpadlam troszke posprzatac, moze jakas imprezka jak wlascicielki nie ma??? zobaczy co sie dzieje z jej galeria i moze wroci Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witam!! ja wpadlam troszke posprzatac, moze jakas imprezka jak wlascicielki nie ma??? zobaczy co sie dzieje z jej galeria i moze wroci[/quote] A Ty już imprezować jak galeria wolna, co? :mad: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='olekg18']Wiq wyjechala:) Na detox A ja wróciłem :P[/quote] Zwiałeś z detoxu czy leczenie skończone:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='sylrwia']Zwiałeś z detoxu czy leczenie skończone:evil_lol:[/quote] Stawiam na pierwszą wersję :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='wiq']cześć dziołszki;) melduję, że znikam z dogo.. nie wiem na ile, czy na tydzień, czy na miesiąc, czy na dłużej.. do zobaczenia, mam nadzieję;) p.s. zajrzę w okolicach końca bazarku, Mazańcowice pozostają w moim zainteresowaniu, spoko;)[/quote]:-o:-o Tydzien? Ok, przeżyjemy. MIESIĄC?!!!!! Zdecydownie NIE przeżyjemy!!! :mad: [B]DŁUŻEJ?!!! W KULKI SOBIE LECISZ? :x [/B]Miłego wakacjowania mimo wszystko :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jejjjjjjjjj tyle cudnych fot Bystruni:loveu::loveu::loveu: A wiq nie ma:placz: Wypocznij sobie, gdziekolwiek jesteś;) ...tylko nie za długo:roll: Quote
wiq Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 hej dziołszki;) miło mi, że ktoś o mnie pamięta;) wyjazd zbiegł się w czasie z decyzją o zawieszeniu działalności na dogo.. póki co - wróciłam, ale przez jakiś czas będę tu jeszcze sporadycznie;) Quote
despera Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wiq:multi: W końcu sie pokazałaś;) Może być sporadycznie, byle często:evil_lol: A może fotki jakieś?:razz: Pozdrawiamy!! Quote
Recommended Posts