Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Honey[/B], zrozumialam do łindoł:lol:
[B]Usia[/B], 'po migowemu' umiem tylko "k***a":evil_lol: a tak serio- strasznie mi sie podobaja migajacy:)

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq'][B]Honey[/B], zrozumialam do łindoł:lol:
[B]Usia[/B], 'po migowemu' umiem tylko "k***a":evil_lol: a tak serio- strasznie mi sie podobaja migajacy:)[/quote]

po łindoł byl samochod stojacy na ulicy :evil_lol:

A kto Cie nauczyl migac "k***a" ?! :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[B]eria[/B], dawaj! ja jestem ur. w Bytomiu, ale w gorolskiej rodzinie.. i sie dopiero ucze:shake::evil_lol:
[B]Honey[/B], ahaaa.. U nas jest zaklad dla dzieci gluchych..;) kiedys jeszcze umialam "ty ch**u" :evil_lol: i pare przyzwoitych zwrotow, ale zapomnialam:shake::evil_lol:

Posted

witaj [B]Sonix:multi:
[/B]mam nadzieje, ze zagoscisz na dluzej w naszej galerii:p
co do rozrozniania - pare stron wczesniej przypomnilalam ''przepis'':) po pewnym czasie to nie jest trudne - radza sobie z tym wszyscy moi psi znajomi, ktorzy je widuja w realu:p
kiedys tez tak napisalam o Loganie i diabelkowa przyznala racje;)
p.s. jeeej.. jak sie zasiedzialam... musze wylaczyc kompa, bo wciaga cholernie:placz::evil_lol:

Posted

o kurcze tu sie o nas mowi :oo
tylko gdyby Logan mial jeszcze dluugie nogi jak blondynka to bylo by suupcio ;]
Gibko chodzcie spac bo jutro trza zas wstac kiery klara wyjdzie na wierch :] no ja tez po slasku umia ;]

Posted

a sie mowi:cool3:
o qter, zakompleksiem sie, ze ja po slonsku licho umia:shake: musza sie ino wartko douczic, bo na ciulika wyjda:lol:

Posted

Ja niestety nie umaju po śląskiemu, ale za to w szkole mamy swój własny język :cool3:

[quote name='Honey']Ola, po 9 latach nauki taki tekst powinien byc bez bledow :razz: :lol:[/quote]

Ups, wiedziałam że coś napiszę źle. Za to dzisiaj na niemcu po klasówce rozmawiałam dość gorliwie z koleżanką o błędach. Facia do mnie żebym się już opanowała, a ja po niemiecku chciałam powiedzieć że jestem podekscytowana, ale zamiast tego palnęłam że jestem podniecająca...:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']a ja po niemiecku chciałam powiedzieć że jestem podekscytowana, ale zamiast tego palnęłam że jestem podniecająca...:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

podniecajaca...:evil_lol:
Ola, tak nagadaliscie u Kory, ze sie przebic nie umiem...:shake::evil_lol:
nic to, lece spac, bo juz padam..

Posted

[quote name='wiq']specjalista...:evil_lol:
ano flat - nawet ladny egzemplarz:D
a co, kupujesz? zapomnij o borzoju, zainwestuj we laty:D:cool3:[/quote]

Nie, oni kupuja owerniaka i przyslali mi zdjecie swojego psa, ktory juz nie moze sie doczekac kumpelki.
Troche sobie poczeka...9 miesiecy... :shake:

Posted

[quote name='wiq']super:D zazdraszczam szczonka, nawet za 9 mies:evil_lol:
a Ty jakopolujaca wyzlara co myslisz o Dembinoku? Ciekawa jestem:)[/quote]

Z racji wieku, dorobku i wlasnego wkladu w w/w temat bardzo go szanuje, choc znam i takich, ktorzy maja diametralnie rozne zdanie.

A ze szczonkiem cos trzeba bedzie robic przez ten czas, moze jakies pierwsze wystawy czy wstepne szkolenie lowieckie ? Zal mi tych ludzi, ze przepisy pozbawiaja ich mozliwosci obcowania z takim slodkim, malym szczylkiem. I siebie tez mi zal ;) prawie rok bede miala jednego psa wiecej :evil_lol:

Posted

tak teraz szybko przypomnialam sobie bardziej znanych szkoleniowcow (nie tylko ukladajacych do lowiectwa) i w sumie kazdy z nich jest kontrowersyjny;)

te przepisy sa do.. ekm.. bani:evil_lol:
a powiedz mi, droga Honey, jak ty panujesz nad tym stadem...? moje 3 doprowadzaja mnie czasem do mysli samobojczych...:evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Wiq,
dostalam z Anglii fotke psa. Jako specjalistka od rasy powiedz mi czy to jest flat ?

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3203/tught0.jpg[/IMG][/quote]

TEN PSIAK JEST PRZECUDNY...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='wiq'][B]Cerber[/B], bo to flat:cool3::evil_lol::evil_lol:
p.s. co to za godzina..? 3.30?:crazyeye:[/quote]

cześć :)

No ja nie spałam całą noc...

Posted

[quote name='Ola&Kora']Witaj!
Coś tu ostatnio mało fotek :mad: [B]Wiq[/B] czyżby trzeba cię było troszku przycisnąć żebyś cosik wstawiła :diabloti: :eviltong:[/quote]
No ja tez to zauwazylam:mad: