sylfka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 nic z tego Romuś -bede pierwsza!!!! znalazłam chetnego na zulke. nastepna suka jedzie do Warszawy!!!! Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 sylfka napisał(a):nic z tego Romuś -bede pierwsza!!!! znalazłam chetnego na zulke. nastepna suka jedzie do Warszawy!!!! A sobie bądż!!!Ja cieszę się bardzo,bardzo...i jesteśmy Ci obie z Mamanabank bardzo wdzięczne...jutro dzwonię do schroniska i zgłaszam małą na sterylizację...doody już powiadomiona i poproszona o kontakt ze schroniskiem...BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol::lol::lol: Quote
sylfka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dla niewtajemniczonych powiem ze Marek znaczy przyszły pan Zulki ma doswiadczenie z amstafem( miał psa tej rasy) a ponadto sprawdziłam go na swoich potforach.dał rade na parogodzinnym spacerze z nimi.a kto zna Peje ten wie ze to nie jest łatwy w uzyciu pies.ponadto jest młody ( znaczy jak ja) nie ma dzieci i innych zwierzat wiec nie ma obawy przed wyskokami suki Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 No i w domu nie ma zwierząt i małych dzieci...mieszkanie w bloku...szkolenie w Rudce...czyli czego trzeba naszej Zuli...:lol: Quote
sylfka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 i nie zapomnij o tym ze bede mieć baczne oko na nią :) bedzie nas dzielic tylko 4 przystanki i most przez wisłe Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dla mnie jest to najpiękniejsza wiadomość, jakiej NIE mogłam się spodziewać w ostatnim czasie. Piałam już przez telefon do Sylfki. Mam nadzieję, że nie zapamiętała mojej pierwszej reakcji :evil_lol: Sylfka, jak my Ci się odwdzięczymy?! Co? Teraz trzymam kciuki z całej siły za powodzenia akcji Sylfka, bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy, że jesteś! :sweetCyb: Szał! Dziki szał! Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 A ja już dzwoniłam do Sylfki z rana tj około 7 00,żeby ustalić szczegóły...tak się nie mogę doczekać...schronisko już wie i lecznica także...teraz tylko musimy porozumieć się z fundacją i...ale się cieszę...:multi: Quote
sylfka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a ja p rzed chwila rozmawiałam z Markiem - Ten to juz by chciał miec suke u siebie ....nie moze sie juz doczekac kiedy Zula bedzie juz tu w warszawie u niego .przekazałam mu ze suka idzie na sterylizacje .troche sie zmartwił bo to oznacza ze troche jeszcze poczeka Ale poczeka .i cały czas mnie meczy pytaniami czy aby napewno dostanie Zulke czy nie znajdzie sie inny chetny co mu ja sprzatnie hahahahah. No i ja tez zobacze te cudo na własne oczy ..i to nie raz i nie sto hahahah. Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Bardzo się cieszę,czekam teraz tylko na kontakt z doody...i będzie już z górki...schronisko czeka na telefon...i wtedy dopiero można dalej działać... Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jak mi przekazuje Sylfka,jutro o 18 00 jest wizyta przedadopcyjna w domu przyszłego opiekuna naszej Zuli...trzymamy kciuki za jej pozytywny wynik... Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Sylfka,dziewczyny czy to może być miks amstaffa? Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205316-Karmel-%C5%82agodny-psiak-podobny-do-wy%C5%BC%C5%82a-szuka-domu Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 W boksie dominuje,jest agresywny do wszystkich psiaków,musi siedzieć sam podobnie jak Zula... Quote
sylfka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jesli juz sie czegos doszukiwac w psiaku to raczej i to na siłe niewielkiej domieszki pitbula red nose'a.....to po prostu zwyczajny jakzerasowy kundelek Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 sylfka napisał(a):jesli juz sie czegos doszukiwac w psiaku to raczej i to na siłe niewielkiej domieszki pitbula red nose'a.....to po prostu zwyczajny jakzerasowy kundelek Cholera, to pewnie charakterek ma po ciotecznym dziadku...:evil_lol: A w schronisku czekają na wynik wizyty...rozmawiałam z p.Markiem ze schroniska... Quote
sylfka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Trzymac wszyscy kciukasy oby ten weekend był ostatnim Zuli w schronie...Potem juz tylko zycie kanapowca ją czeka ..Romka zaraz po wizycie bombarduje Cie tel -wiem to juz niemal molestowanie z mojej strony ale.....:evil_lol: Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 sylfka napisał(a):Trzymac wszyscy kciukasy oby ten weekend był ostatnim Zuli w schronie...Potem juz tylko zycie kanapowca ją czeka ..Romka zaraz po wizycie bombarduje Cie tel -wiem to juz niemal molestowanie z mojej strony ale.....:evil_lol: A molestuj mnie:cool3:...w końcu w słusznej sprawie...:lol: Quote
Romka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Sprawdziłyśmy dziś Zulę przy misce,dodatkowo zapytałam także o spostrzeżenia p.Marka,pracownika schroniska...naszym zdaniem Zula nie jest agresywna przy misce...zdaniem p.Marka także...ja siedziała w boksie z innymi psiakami to rywalizowały przy misce,teraz jak siedzi sama nie...Zula zawsze wtedy musiała pierwsza podejść do miski.Dostała smakołyki z ręki,przez kraty,bardzo delikatnie brała je do pyska...kiedy je albo kiedy ma pełną miskę nie broni jej,możemy podejść do krat boksu blisko i nic się nie dzieje...CZEKAMY TERAZ Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA WYNIK WIZYTY...mam zdjęcia jak Ewa karmi Zulę z ręki... Quote
sylfka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jeszcze troche maleńka...jednak jutro o 19 juz bedzie wiadomo......i doczekasz sie od Mamanabank " spadaj Zula z bidula" Quote
Romka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 sylfka napisał(a):jeszcze troche maleńka...jednak jutro o 19 juz bedzie wiadomo......i doczekasz sie od Mamanabank " spadaj Zula z bidula" Sylfka, nie mogę się doczekać... Quote
sylfka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Romka napisał(a):Sylfka, nie mogę się doczekać... wiem ze jakas Marta ma robic tę wizytę jutro......ja tez sie nie moge doczekac suni zeby ja poznac i wymiziac . i jestem dobrej mysli. a skoro powiedziałam ze siedzi tam ostatni weekend to tak bedzie. najblizsza sobote i niedziele zulka spedzi juz w swoim domku .kurde ja na nia czekam niemal jak czekałam na ZOJECZKE .Niemal bo Zojka jest debesciarą i wszystkie inne suki wymiekaja przy niej :loveu:Dzis zoja przeszła samą siebie. Mały ja dzis prowadził a ta dzielnie warczała na kazdego kto za blisko do synka podchodził... znaczy mój syn ma goryla ooops gorylice:evil_lol: Quote
Romka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 sylfka napisał(a):wiem ze jakas Marta ma robic tę wizytę jutro......ja tez sie nie moge doczekac suni zeby ja poznac i wymiziac . i jestem dobrej mysli. a skoro powiedziałam ze siedzi tam ostatni weekend to tak bedzie. najblizsza sobote i niedziele zulka spedzi juz w swoim domku .kurde ja na nia czekam niemal jak czekałam na ZOJECZKE .Niemal bo Zojka jest debesciarą i wszystkie inne suki wymiekaja przy niej :loveu:Dzis zoja przeszła samą siebie. Mały ja dzis prowadził a ta dzielnie warczała na kazdego kto za blisko do synka podchodził... znaczy mój syn ma goryla ooops gorylice:evil_lol: Tak,tak ja też mam taką wiadomość...siedzimy wszyscy jak na szpilkach... Quote
Recommended Posts