LadyS Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 LisPustyni napisał(a):Niestety fotek nie zrobilam bo jak skonczylam z wilczakiem lało i ciemno. Dzisiaj juz sunia lepiej sie czuje. Dzięki za info, oby z tego wyszla. Quote
LisPustyni Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Sunia dzisiaj juz sie czuje calkowicie ok. Biegunki minely, wrocil jej humor w zwiazku z tym caly dzien siedzi na wybiegu i bawi sie z psiakami. Z dorbych wiesci odezwal sie jak mi sie wydaje konkretnie zainteresowany nia domek z Lodzi. Wiec calkiem mozliwe, ze nie dlugo sunia znajdzie sie na swoim. Quote
LadyS Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Mauja wstępnie zaklepana, po niedzieli dowiem się więcej. Quote
LisPustyni Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Maja jedzie ze mna jutro na dogtreking do lodzi, jak wszystko wyjdzie to zostanie juz na stale:) Quote
Igam Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Super informacja!!! I dołączam się do Piranii (z zaciśniętymi kciukami ;) ) Quote
LadyS Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Doszła jeszcze wpłata od Moniki G., serdecznie dziękujemy! Dzięki tej wpłacie będziemy mogły prawdopodobnie pokryć utrzymanie Mauji całkowicie z wpłat, bo... sunia jest w domu stałym w Łodzi od piątku :) Nieoceniona Lis Pustyni ogromnie pomogła nam w jej adopcji, w tym również transporcie do Łodzi :) A dzięki wpłatom darczyńców będziemy mogły wyciągnąć kolejnego psa :) Quote
LadyS Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 I zapraszam wszystkich entuzjastów naszych podopiecznych do innej suni husky pod naszą opieką - Zoji: http://www.dogomania.pl/threads/209253 Quote
LisPustyni Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 JA kolejny raz dziekuje obu dziewczynom za uratowanie haszczaka. Mam nadzieje, ze mala w domku juz odzyje:) Quote
sacred PIRANHA Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 no ja też mam nadzieję, że się ośmieli szybko sunieczka:-) dziekujemy Lis Pustyni za nieocenioną pomoc:-) no to idziemy wypatrzyć jakiegoś haszczaka znowu ladySwallow?:-) Quote
LisPustyni Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 malutka w domku ma sie dobrze, wystraszona, ale powoli do przodu, nie sprawia zadnych klopotow Quote
Igam Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień Quote
LadyS Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Serdecznie prosimy o oddanie głosu na schronisko w Zamościu, w konkursie TESCO: http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 W tamtym roku schronisko zajęło trzecie miejsce, dzięki czemu zwierzęta dostały karmę oraz nowe budy, stworzone dzięki funduszom z akcji. Wspomóżcie schronisko, z którego pochodzi nasz podopieczny z tego wątku! Quote
Recommended Posts