Ania-Sonia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Wraz z Sonią i Żabką życzymy naszym przyjaciołom i ich ukochanym czworonogom wszelkiej pomyślności zdrowia i spełnienie wszystkich marzeń w Nowym Roku! Niech to będzie dla Was dobry rok!!! :BIG: :smilecol: :smilecol: :bigok: A tu obiecane Bodziulce i Asi zdjęcia mojej kreacji sylwestrowej, zdjęcia sprzed 2 lat, ale kreacja ta sama :evil_lol: :diabloti: To jest fotka z cyklu "śmieszne zdjęcia" bo zupełnie nie mam pojęcia kim jest ten pan w tle! :hmmmm: :-D :o A tego tutaj to już lepiej znam :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ania-Sonia napisał(a): A tego tutaj to już lepiej znam :evil_lol: ciekawe kto to :hmmmm: :evil_lol: a gdzie więcej fotek? Quote
Ania-Sonia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bodziulka napisał(a):ciekawe kto to :hmmmm: :evil_lol: a gdzie więcej fotek? No właśnie, ale jakoś znajomo wygląda :evil_lol: Bodziulka napisał(a):a gdzie więcej fotek? Z tej imprezy to więcej się nie kwalifikuje :oops: :diabloti: , ale mam piękne fotki zrobione przez przyjaciela - psów (w tym Soni :loveu: ), z działki, z wojaży do Egiptu i na Karaiby, to wkrótce trochę wkleję, żeby ożywić nieco galerię :razz: Quote
Ania-Sonia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Dobrze, dobrze, na razie sobie oglądam i zachwycam się polskim krajobrazem! Oto maleńka próbka - kawałek Podlasia zimą Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no i co - dała 3 foty i tyle ją tu widzieli ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):no i co - dała 3 foty i tyle ją tu widzieli ;) No właśnie, ta reaktywacja to coś idzie jak krew z nosa :oops: :eviltong: W domu ciężej się dorwac do kompa niż w pracy, ale w pracy z kolei nie mam żadnych zdjęć pod ręką :roll: Oto kilka fotek: 3 z Egiptu (ta pierwsza - jest niesamowita :-o ), 3 z Karaibów i 4 z Polski. Nie pamiętam skąd dokładnie są te zagramaniczne fotki, polskie są z Podlasia (dolina Sokołdy). Patrzę na tę zdjęcia i zachwycam się z jakąś taką dziwną czułością w sercu polskim pejzażem :roll: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):No właśnie, ta reaktywacja to coś idzie jak krew z nosa :oops: :eviltong: W domu ciężej się dorwac do kompa niż w pracy, ale w pracy z kolei nie mam żadnych zdjęć pod ręką :roll: to w domu zgrywaj foty na płytkę i w pracy wsadzaj w net :cool3: :placz: ja tam chce!! torturujesz mnie!! :mad: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a ja myślałam, że zobaczę Sonię i Żabkę:cool3: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 A proszę kochana! Oto żabka :evil_lol: :loveu: A tak na marginesie to mam głupie sytuacje z powodu imienia Żabki. Bodziulka mnie zna, to wie, że trochę seplenię :roll::diabloti: , a teraz jak ktoś mnie pyta jak mała ma na imię, to ja tak to wymawiam, że myślą, że to Sabka, Szopka, Czapka :placz: :oops: Ostatnio spotykam jakąś dziewczynę z goldenką, Żabka się oczywiscie na nią rzuca - ja się drę - "Żabka, przestań!" , a dziewczyna - "A moja to też Sabka"... Chyba zmienię Żabkę na Ropuszkę :roll: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):A proszę kochana! Oto żabka :evil_lol: :loveu: ewwwwwwwwwwwww A tak na marginesie to mam głupie sytuacje z powodu imienia Żabki. Bodziulka mnie zna, to wie, że trochę seplenię :roll::diabloti: , a teraz jak ktoś mnie pyta jak mała ma na imię, to ja tak to wymawiam, że myślą, że to Sabka, Szopka, Czapka :placz: :oops: Ostatnio spotykam jakąś dziewczynę z goldenką, Żabka się oczywiscie na nią rzuca - ja się drę - "Żabka, przestań!" , a dziewczyna - "A moja to też Sabka"... Chyba zmienię Żabkę na Ropuszkę :roll: :evil_lol: a ja mam Bosa :cool3: albo Foxa :evil_lol: albo jeszcze jakiegoś innego Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):to w domu zgrywaj foty na płytkę i w pracy wsadzaj w net Twoja genialna koleżanka właśnie ma te zdjęcia na płytce! :diabloti: Więc, po prostu wrzucę ją jutro do torby :p Bodziulka napisał(a): :placz: ja tam chce!! torturujesz mnie!! :mad: I jutro, jak będę miała czas to Cię jeszcze potorturuje! :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a): I jutro, jak będę miała czas to Cię jeszcze potorturuje! :evil_lol: mam jakieś :hmmmm: 300 fotek z Hiszpanii :diabloti: chcesz zobaczyć - takie ładne słoneczko tam było... a w Bieszczadach jak ładnie :evil_lol: w strumyku można popluskać się :cool3: :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):mam jakieś :hmmmm: 300 fotek z Hiszpanii :diabloti: chcesz zobaczyć - takie ładne słoneczko tam było... a w Bieszczadach jak ładnie :evil_lol: w strumyku można popluskać się :cool3: :diabloti: Ja tam kocham pejzaż zimowy! A Bos lub Foks jednak brzmi lepiej niż Szopka lub Czapka :shake: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Ja tam kocham pejzaż zimowy! ja też, ale tylko w górach :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dziewczynki biorą przykład z Bodzia :evil_lol: :loveu: i mówią wszystkim baaaardzo sennie dobranoc! :sleep2: :sleeping: Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 biedactwa - nie śpią w pościeli :shake: :evil_lol: :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Bodziulka napisał(a):biedactwa - nie śpią w pościeli :shake: :evil_lol: :diabloti: A zamiast poduszeczki - goły mebel! :diabloti: Taki to już los pospolitych sierściuchów :eviltong: :evil_lol: (a tak naprawdę to Sonia pościeli i łóżek nie lubi, a Żabka boi się spać na antresoli i ja też się boję, że spadnie! ;) Czasami specjalnie żeby z nią pospać rozkładam na dole kanapę i ona tak słodko całą noc przydusza mi łepkiem szyję :loveu: Uwielbiam to! :oops: A jak zdarza mi się przysnąć w dzień pod kocem (rzadko! :placz: ) to śpimy sobie słodko wtulone, a Sonia się alienuje :mad: :shake: Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a nie da się tej antresoli jakoś zabezpieczyć, żeby nie spadła :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Bodziulka napisał(a):a nie da się tej antresoli jakoś zabezpieczyć, żeby nie spadła :cool3: Nie, to niebezpieczne urządzenie :evil_lol: , ja też się boję, że kiedyś zlecę. Z konia udało mi się nie spaść, ale z antresoli chyba kiedyś się sp....:diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 no tak - zwłaszcza jak będziesz czuła parcie na pecherz po imprezie jakiejś :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Bodziulka napisał(a):no tak - zwłaszcza jak będziesz czuła parcie na pecherz po imprezie jakiejś :evil_lol: Głupia nie jestem, po imprezie w ogóle tam się nie ładuję :eviltong: Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 to imprezuj jak najwięcej - Żabka będzie zadowolona ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Bodziulka napisał(a):to imprezuj jak najwięcej - Żabka będzie zadowolona ;) No właśnie, jak to napisałam (bo jak najpierw mówię/piszę, potem myślę :diabloti: ) to się zadumałam, kiedy ostatnio byłam na imprezie i wyszło mi, że oprócz Sylwka to to bardzo dawno było! :roll: :placz: Quote
Recommended Posts