Szczurosława Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ile masz kociaków :eviltong:?? Moja Droga, koty są aż TRZY!:flaming: Po prostu Sodomia i Gomoria:shake: Jagoda* napisał(a):Cały zwierzyniec piekny...:loveu: Jagdterierowata sunia nie poluje na kociaki? Hhaha, gdyby to tylko ona:eviltong: Terierki mieszkają w kojcach, gdy są w domu, to koty lądują na dworze, bo wtedy do pogoni i dobek się dołącza;) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Szczurosława napisał(a):Moja Droga, koty są aż TRZY!:flaming: Po prostu Sodomia i Gomoria:shake: Hhaha, gdyby to tylko ona:eviltong: Terierki mieszkają w kojcach, gdy są w domu, to koty lądują na dworze, bo wtedy do pogoni i dobek się dołącza;) No cóż, wesoło u Was bywa....:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Na nudę narzekać nie mogę;) No bo i jak, skoro człowiek nawet nie wie co mu spod łóżka wyjdzie Czy też dlaczego ziemia jest na parapecie, a nie w kwiatkach;) A tak powaznie , to nie mam pojęcia jak odbarwić królikom łapki, sprzątam na bierząco i nic:shake: Quote
Jagoda1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A to co?:crazyeye: http://i27.tinypic.com/2igfa6s.jpg Quote
Szczurosława Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 To jest Pan Czerwonooki z resztkami maści majerankowej na mordzie:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Łomatko! Wieczorem, jak błysnie okiem, to i przestraszyc może...:razz: Quote
Szczurosława Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Jagoda* napisał(a):Łomatko! Wieczorem, jak błysnie okiem, to i przestraszyc może...:razz: hihi, na łózko w nocy nie wchodzą, bo Renik się wtedy stresuje:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Piękna. :lol: http://i32.tinypic.com/29eg8r4.jpg Quote
Szczurosława Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Spaślak :placz: Pomyłka weta, a Jego juz nie ma....:placz: Quote
Luzia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Szczurosława napisał(a):Moja Droga, koty są aż TRZY!:flaming: Po prostu Sodomia i Gomoria:shake: Tylko trzy :eviltong: Dla Spaślaczla :-( Quote
Szczurosława Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dziękuje Wam za miłe słowa.Mimo czasu ,gdy patrze na Jego zdjęcie mam łzy w oczach:-( Luzia,dla mnie kotów w tym domu będzie zawsze za dużo,chętnie oodam;) Quote
Luzia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Szczurosława']Dziękuje Wam za miłe słowa.Mimo czasu ,gdy patrze na Jego zdjęcie mam łzy w oczach:-( Luzia,dla mnie kotów w tym domu będzie zawsze za dużo,chętnie oodam;) Strata zwierzaka zawsze jest ciężka :-( I nie ma słów które złagodzą ból ale co innego pozostaje? :-( E tam koty są fajne ale ja niestety nie mogę ich mieć :placz: Quote
Szczurosława Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Wiesz, wydaje mi się,że gdyby On umarł ze starości, czy na chorobę, której nie mozna by zapobiec,np.raka, to jakoś bym sobie z tym poradziła.Ale on nie żyje przez głupi błąd weta,a mógł jeszcze pożyć jakiś czas,bo mimo wieku, był w dobrej kondycji:-( Quote
Luzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Szczurosława napisał(a):Wiesz, wydaje mi się,że gdyby On umarł ze starości, czy na chorobę, której nie mozna by zapobiec,np.raka, to jakoś bym sobie z tym poradziła.Ale on nie żyje przez głupi błąd weta,a mógł jeszcze pożyć jakiś czas,bo mimo wieku, był w dobrej kondycji:-( A co się stało jeśli mogę wiedzieć :-( Quote
Szczurosława Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Przy odrobaczaniu wet podał im środki dla psów i kotów. królice ciężko to odchorowały, a on z racji wieku,mimo pomocy innego weta nie dał rady z trucizną:-( Quote
Luzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Szczurosława napisał(a):Przy odrobaczaniu wet podał im środki dla psów i kotów. królice ciężko to odchorowały, a on z racji wieku,mimo pomocy innego weta nie dał rady z trucizną:-( Powybijać takich wetów :angryy: Krew mnie zalewa na coś takiego zamiast pomagać to jeszcze szkodzą :angryy: A te biedactwa cierpią :placz: Quote
Szczurosława Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Wiesz, ja największy żal mam do siebie,że zamiast poszukać co to i jakie ma działanie ,milcząco przyzwalam na ładowanie Tajemniczych Zastrzyków:cool1: Ech, tak tu narzekam na koty,ale tak naprawde to bardzo lubie koty.Tylko szkoda,że się tak długo gotują:shake: Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Szczurosława napisał(a):Przy odrobaczaniu wet podał im środki dla psów i kotów. królice ciężko to odchorowały, a on z racji wieku,mimo pomocy innego weta nie dał rady z trucizną:-( Zawiodła go rutyna...:mad: Biedne Zwierzątko...:-( Quote
Szczurosława Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Zawiodła go rutyna...:mad: Biedne Zwierzątko...:-( No niestety:-( Quote
Szczurosława Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Zawiodła go rutyna...:mad: Biedne Zwierzątko...:-( No niestety:-( Wet oglądał jeszcze frydowego tłuszczaka. Jeśli będzie rósł to chce dac Frydzie miejscowe ciąć, Terierowi miejscowe;) Jam tam chce ogólne i od razu się wykastruje;) Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Szczurosława napisał(a):Wiesz, ja największy żal mam do siebie,że zamiast poszukać co to i jakie ma działanie ,milcząco przyzwalam na ładowanie Tajemniczych Zastrzyków:cool1: Ech, tak tu narzekam na koty,ale tak naprawde to bardzo lubie koty.Tylko szkoda,że się tak długo gotują:shake: Ale skąd mogłaś wiedzieć?! To on skończył studia i powinien sie na tym znać a nie :angryy: No wiesz nie próbowałam jeszcze nigdy :evil_lol: Quote
Recommended Posts