Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ile masz kociaków :eviltong:??

Moja Droga, koty są aż TRZY!:flaming:
Po prostu Sodomia i Gomoria:shake:

Jagoda* napisał(a):
Cały zwierzyniec piekny...:loveu:

Jagdterierowata sunia nie poluje na kociaki?

Hhaha, gdyby to tylko ona:eviltong:
Terierki mieszkają w kojcach, gdy są w domu, to koty lądują na dworze, bo wtedy do pogoni i dobek się dołącza;)

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczurosława napisał(a):
Moja Droga, koty są aż TRZY!:flaming:
Po prostu Sodomia i Gomoria:shake:
Hhaha, gdyby to tylko ona:eviltong:
Terierki mieszkają w kojcach, gdy są w domu, to koty lądują na dworze, bo wtedy do pogoni i dobek się dołącza;)

No cóż, wesoło u Was bywa....:evil_lol:

Posted

Na nudę narzekać nie mogę;)
No bo i jak, skoro człowiek nawet nie wie co mu spod łóżka wyjdzie

Czy też dlaczego ziemia jest na parapecie, a nie w kwiatkach;)

A tak powaznie , to nie mam pojęcia jak odbarwić królikom łapki, sprzątam na bierząco i nic:shake:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Szczurosława']Dziękuje Wam za miłe słowa.Mimo czasu ,gdy patrze na Jego zdjęcie mam łzy w oczach:-(

Luzia,dla mnie kotów w tym domu będzie zawsze za dużo,chętnie oodam;)

Strata zwierzaka zawsze jest ciężka :-( I nie ma słów które złagodzą ból ale co innego pozostaje? :-(

E tam koty są fajne ale ja niestety nie mogę ich mieć :placz:

Posted

Wiesz, wydaje mi się,że gdyby On umarł ze starości, czy na chorobę, której nie mozna by zapobiec,np.raka, to jakoś bym sobie z tym poradziła.Ale on nie żyje przez głupi błąd weta,a mógł jeszcze pożyć jakiś czas,bo mimo wieku, był w dobrej kondycji:-(

Posted

Szczurosława napisał(a):
Wiesz, wydaje mi się,że gdyby On umarł ze starości, czy na chorobę, której nie mozna by zapobiec,np.raka, to jakoś bym sobie z tym poradziła.Ale on nie żyje przez głupi błąd weta,a mógł jeszcze pożyć jakiś czas,bo mimo wieku, był w dobrej kondycji:-(

A co się stało jeśli mogę wiedzieć :-(

Posted

Szczurosława napisał(a):
Przy odrobaczaniu wet podał im środki dla psów i kotów.
królice ciężko to odchorowały, a on z racji wieku,mimo pomocy innego weta nie dał rady z trucizną:-(

Powybijać takich wetów :angryy: Krew mnie zalewa na coś takiego zamiast pomagać to jeszcze szkodzą :angryy:
A te biedactwa cierpią :placz:

Posted

Wiesz, ja największy żal mam do siebie,że zamiast poszukać co to i jakie ma działanie ,milcząco przyzwalam na ładowanie Tajemniczych Zastrzyków:cool1:

Ech, tak tu narzekam na koty,ale tak naprawde to bardzo lubie koty.Tylko szkoda,że się tak długo gotują:shake:

Posted

Szczurosława napisał(a):
Przy odrobaczaniu wet podał im środki dla psów i kotów.
królice ciężko to odchorowały, a on z racji wieku,mimo pomocy innego weta nie dał rady z trucizną:-(

Zawiodła go rutyna...:mad:

Biedne Zwierzątko...:-(

Posted

Jagoda* napisał(a):
Zawiodła go rutyna...:mad:

Biedne Zwierzątko...:-(

No niestety:-(

Wet oglądał jeszcze frydowego tłuszczaka. Jeśli będzie rósł to chce dac Frydzie miejscowe ciąć, Terierowi miejscowe;)
Jam tam chce ogólne i od razu się wykastruje;)

Posted

Szczurosława napisał(a):
Wiesz, ja największy żal mam do siebie,że zamiast poszukać co to i jakie ma działanie ,milcząco przyzwalam na ładowanie Tajemniczych Zastrzyków:cool1:

Ech, tak tu narzekam na koty,ale tak naprawde to bardzo lubie koty.Tylko szkoda,że się tak długo gotują:shake:

Ale skąd mogłaś wiedzieć?! To on skończył studia i powinien sie na tym znać a nie :angryy:

No wiesz nie próbowałam jeszcze nigdy :evil_lol: