Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-Ruda Galeryjka- Gangster z ADHD i Kuki- nasze ciasteczko :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaliśmy niemiła nauczkę, szkoda że takim kosztem - nie znamy numeru telefonu ani Maila do Ani i straciliśmy z Nią kontakt... Nie odzywa się już nawet Ktoś Kto czasem przekazywał od Niej jakąś informację.

Posted

Może po prostu ma nas dość.
Forum Dogo jest w sumie bardzo stresujące. Ciągle człowiek czyta o jakichś nieszczęściach. Depresji można się nabawić.
Jak by chciała się skontaktować to by to zrobiła.

• 4 weeks later...
Posted

Mnie rzeczywiście jest mniej,:evil_lol:. Schudłam sporo po tym jak ugryzła mnie kocica. Wzięłam antybiotyk bo mnie chapnęła ostro. I zaczęłam chudnąć, apetyt straciłam, ciała ubyło a ja lepiej się poczułam. Koleżanki pytały się mnie czy mam jeszczę tę kocicę.....:diabloti:
Haniu, nie mam jej,już cieszy się wolnością...

• 1 month later...
Posted

[quote name='Jowita Poznań']sluchajcie sprawdzilam konto lozerki- ostatnie logowanie jest jakos we wrzesniu 2007 roku...co mam myslec? :roll:[/quote]
Dokładnie z 10 września 2007 ale ostatni wpis jak był z 8 maja 2007 tak jest nadal. Za dwa dni minie 7 miesięcy. :shake:

• 1 month later...
Posted

Niedawno jechałam przez Szczytno i znowu sie rozglądałam ze może gdzieś zobaczę Gangstera i Kuki... oczywiście bez efektu!
Niedługo minie 8 miesięcy odkąd Ania nie odzywa się do nas!

• 3 months later...
Posted

Myślę, że loozi zrezygnowała z dogo. Po prostu. Nie mam żadnych czarnych scenariuszy... Szkoda, prawda? Kurcze, zawsze miała jakieś dobre pomysły, kopalnia wiedzy no i ten humor.....:evil_lol:

• 4 years later...