Puchatek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 I to od dość dawna jest. W najlepszej rodzinie się zdarzy. Quote
loozerka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 ja nie czytalam,. zaraz podam adres na pw. Agnieszko, w miarę mozliwosci- bo mnie też przez cały weekend nie bedzie, bede dbac o bazarek. Nie moge sobie go wstawic na razie do podpisu, bo w IE jest beznadziejna edycja podpisu, widac juz efekt, a nie jego elementy i na razie nie bardzo wiem, jak sobie z tym poradzić, a opera mi nadal nie wczytuje dogo. Agnieszka- wspaniałego wypoczynku po wychowywaniu dwóch maluchów- pregusków, świetnej zabawy na tym wyczekanym wyjezdzie wszystkiego najlepszego :) Quote
Agnie Koty Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tylko, że mnie sie nie chce jakoś jechać i wdrapywać sidobrze, ze nie za wysoko. Ania, wystarczy ze bazarek podrzucisz raz na jakiś czas. Mycha 101 też wyjeżdża a nie chciałabym żeby całkiem poszedł w zapomnienie. Ania, jak dostaniesz ten artykuł od Ani, to podeślij mi go ,dobrze.? Co tego serialu to dziekuję, ale nie mam w nim dvd. Quote
Jowita Poznań Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ha! Loozerko!! i Ciebie Prison Break wciagnal! Odkad skonczyłam druga serie Prisona tak nie mam co ogladac ;) Bo nie wiem czy wiesz ze II seria juz jest w calosci- w kwietniu wychodzil na FOXie 22 odcinek. Na nieszczescie na 1 odcinek 3 serii przyjdzie nam czekac az do 29 sierpnia- tak podaja oficjalne zrodla- ale licze ze zrobia nam niespodzianke i zapuszcza wczesniej bo podbno juz maja nakrecona wieksza czesc materialu 3 serii. Czyli ze tak powiem obie wpadlysmy jak sliwka w kompot! :evil_lol: ale co do tego meskiego ciala- to przyznam Ci racje- boskie!!! Moj maz robi sie zazdrosny :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
loozerka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 A mnie jak na zlosc na kolejny weekend od neta odłaczyli., wkurza mnie ten moj provider, bo sobie ludzi totalnie olewają wrrrrrr, nie dosc, ze nie ma neta, to jeszcze nawet sekretarka zgloszeniowa nie działa.. Jowita..obejrzałam juz całosc i wsciekła jestem, ze do sierpnia trzeba czekac..:D A Wenworth miller ( czyli scofiled :p) kurde, no naprawde swietny facet..ja tam nie mam tendencji do podziwiania "ikon", ale te jego przejrzyste oczy..., no i cała reszta, REWELACJA...a najlepsze, ze razem z córką sobie czasem jękniemy, ze on piekny jest :D Tyle ze moje dziecko z niedowierzeniem ustaliło, ze on raczej dla niej tatą mogłby być :D Agnieszko, nie mogłam podbijać bazarku, bo sama w ogole wejsc na dogo nie mogłam..przepraszam, ale bede nadrabiac teraz :) Quote
loozerka Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 normalne złodziejstwo!!Ukradli mojego posta. Udalo mi sie 5 minut działania internetu wykorzystac i naskrobac tu cosik, a i tak pozarło.. Jowita, nie wiem, czy czytalas, ale w pełni sie zgodziłam z Twoją oceną urodygłownego bohatera. Ale nie wiem, czy wiesz, ze wobec tego jestesmy rozchichotanymi nastolatkami, bo tylko takie sie zachwycają millerem :D Quote
Figa Bez Maku Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jak tak Was czytam to się cieszę ,że ja jakoś na ten serial nie trafiłam... a nuż uzależniłabym się ( a to pożeracz czasu) a ja okropnie nie lubie się uzależniać.....od niczego..nawet od dogo:cool1: :cool3: A ostatnio to jakaś taka wybredna sie zrobiłam....musi starośc :placz: :eviltong: Quote
loozerka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 psiury świetnie, ja mniej, ciagle od tygodnia mnie tak boli glowa, ze umieram... Nie wiem, jak Wam chodzi dogo, bo u mnie po prostu tragicznie. Na operze, mojej stałej przegladarce w ogole nie mogę sie tu wbić, a na IE trwa to godzinami, zanim mi wczyta watek. Tracę cierpliwosc, a mam kilka psów specjalnej troski, ktorym chce załozyc tu watek- z mojego schroniska psów. Mam tez sporo nowych zdjęc, ale jak na razie muszę sie uzbroić w cierpliwosc. MOze sie dobiję na watek admnistracyjny, by sie zorinetowac, czy to coś u mnie szwankuje, czy dogo tak słabo działa... Quote
Celina12 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fakt dogo działa okropnie ale ja uparcie wstawiam zdjęcia i od wczoraj posty nie znikają . :diabloti: Glowa pewnie Cię boli przez te skoki ciśnienia-ja też czuję się fatalnie.:shake: Napisz coś więcej o Cisteczku i mojej Bródce :loveu::loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja tam nie chcę nic sugerować ..:cool1: ale gdyby tak loozerka ruszyłą się i oderwała od podziwiania serialu, a Agnie zaopatrzyła się w jakiegoś wyprowadzacza i połaziłyby trochę uczciwie po świeżym powietrzu ....tak jak ja uczciwie z Figułą to robie ...w końcu to ja jestem starsza niewiasta i więcej kzyżyków noszę a nic mnie nie łupie ani w głowie ani w..gdzie indziej:shake: Quote
Puchatek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Zgadzam się z przedmówczynią. A w ogóle to nie wiem jak można oglądać seriale. Nudne to jak flaki z olejem. Po 128 odcinku scenarzysta wyczerpuje swoje możliwości intelektualne i zaczyna bredzić. Ciotka wujka wychodzi za mąż za dziecko swojej pasierbicy itd... Quote
AnkaG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja tam wylegiwałam się na ogródku - opaliłam sie i wypoczęłam i głowa mnie nie boli. :cool3: Loozerka a moąe to przez to, że mało sypiasz? Quote
loozerka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Puchatku, chyba o zupełnie innych serialach mowimy. Akurat prison break, o ktorym tu rozmawiamy, zdecydowanie nie jest nudny, mozna sie oczywiscie sprzeczac co do jego wartosci intelektualny, ale na pewno potrafi jedno- trzymac w napieciu i pozostawiac widza w zaciekawieniu i niecierpliwosci co do tego, co bedzie dalej. Ja tez w ogole nie ogladam seriali. Po prostu nie jestem w stanie czekac tydzien na kolejną czesc, pamietac pory, godziny, programu...ale ten serialn dostalam w calosci, od razu dwie serie na plytach, wiec na nic czekac nie musialam, po prostu łyknęłam w calosci...:D Hania- ja dzień zaczynam od co najmniej godzinnego spaceru, czasem to nawet 2,5 h godziny- w weekendy. Potem ok 17-18 jest kolejny - tak mniej wiecej godzinny. W lesie, po polach, wsród drzew. A do tego dwa spacery tak po 20 minut pol godziny. Dziennie spaceruje tak co najmniej 2-3 godziny, czasem wiecej. I to od razu, jak otworzę oczy. Nie moge narzekac ani na brak ruchu, ani swiezego powietrza. Czesto psy sa juz zmeczone i błagają mnie oczami "do domu"!!;) Ania- ja od zawsze spie mało. To oczywiscie po czesci dlatego, ze mi szkoda czasu na sen, ale i dlatego ze go malo potrzebuje. A teraz jest ten plus, ze sypiam regularnie, jakieś 4-6 godzin zawsze, bywalo z tym kiedys duzo gorzej. Juz dzisiaj bylam na badaniach, bo czuje sie na tyle kiepsko, ze tabletki przeciwbolowe nie pomagaja, w zasadzie nic nie pomaga, a dokucza mi to porzadnie. Quote
Celina12 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Chyba dogo zaczyna normalnie działać :multi::multi::multi: Co do snu-tez śpię bardzo mało.... Quote
loozerka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Celinka, z przyczyn zdrowotnych, czy z niecheci do snu, a checi siedzenia na dogo :)? A co do dogo, to mi nie dziala normalnie, sa watki, ktore nie chodza, a wpisuje mi sie nadal bardzo slabo... Quote
Agnie Koty Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 chwileczkę, uczciwie chodziłam ostatnio po świeżym powietrzu, a wspinalam się na pagórki a maszerowalam i po 20 km dziennie/ uwielbiam to/. A kłopoty z bólem głowy mam od 25 roku życia, tak reaguję na zmiany pogody i takie tam metereologiczne dyrdymały. ech, zazdroszczę Ci loozi ze tak mało snu potrzebujesz. Ja musze spać co najmniej 6 godz. dziennie. Inna sprawa że lubię wstawać rano, żadnego tam wylegiwania się w łóżku. A w ogóle to co z Gangsem i Kuki? Quote
Puchatek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To szczęściarz jestem. Mnie w życiu głowa nie bolała, chyba że akurat się w nią uderzyłem :-). A spać muszę te 6 godz. ale nie żałuję czasu na sen bo sny mam bardzo często i zwykle bardzo ciekawe. Quote
Celina12 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Loozerko-wszystkie trzy powody....:diabloti::diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oj dziewczyny.. po prostu ZA MAŁO CZASU poświęcacie na sen:cool1: .. Agnie.. ponoć na ból głowy pomaga czarna kawa z cytryną ( tak mówią ...) No i co tam u Cookie? Wyleczona? A Gansio? szczeka piskliwym głosem czy normalnie:eviltong: ? Quote
Agnie Koty Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kawa z cytryną, powiadasz, brrr. Zresztą, ja się bólem głowy generalnie nie przejmuję. Też jest ciekawa jak psiaki loozerki..... Quote
loozerka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Z Kuki musze jednak po raz kolejny udać sie do weterynarza, bo nadal nie jest ok, ciagle bardzo mocno duszy, czasem psika i kaszle. A w ogole zrobiła sie straszna rozrabiara, nie ten sam pies, szaleje, cieszy sie skacze, ale i bywa zdecydowanie niegrzecnza, rozbujała sdie dziewczynka :D Muszę z nia jednak popracowac, bo zachwycona jej pocz\atkowym zachowaniem uznałam, ze tak bez zadnego wkładu pies będzie sluchał, rozumiał, będzie bez zastrzeżeń. A chyba tak nie ma. Gangster.hmmmmm, odpukac, chyba mu troche temperament zelzał.. Skonczyło sie to, co było bezposrednio po sterylce, czyli powarkiwanie na wszystko. teraz w domu zrobił sie większy letuś, daje sie brac i trzymać na kolanach, co stanowi nieustające zróło fascynacji i zadowolenia Asi. A i jakby na dworze częściej odpuszczał. jakby tej zajadłości w nim mniej troche... Za to Kuki go nakręca :D. Ona nadrabia. Sumę mam podobną, tylko sie troche wyrównały :DJak zdązę to powklejam dzis jakieś zdjecia. :) Quote
Celina12 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jednemu przybyło a drugiemu ubyło-czyli bilans wyszedł na zero :diabloti:. Czekamy na fotki..... Quote
Figa Bez Maku Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No..bilans jest zdecydowanie na plus: szczęście Loozerki, Asi, oraz Kuki i Gangesa:evil_lol: Bo widzisz Loozerko... Kuki najpierw starała się zrobić dobre wrazenie żeby zostac w tym miłym domku..a potem jak się przekonała ,że wszyscy ją uwielbiają dała sobie trochę luzu....:diabloti: :razz: Czekamy na zdjęcia:eviltong: Quote
Recommended Posts