konisia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sama postawa mówi, że kryzys minął. Ogonek zaciekawiony, uszka też, plecki wyprężone. Cudo:loveu: Quote
korniki Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sienka jest przepiękna, oby znalazła domek, ale bedzie łatwo bo ona jest śliczna Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Chopaj Siena i pokaż nam swojego kolegę Szogunka!!! Quote
joaaa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Babciunia, co tamu ciebie??????!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Siena i Szogun szukają domów!!!!!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ze mnie nie ma na dogo to nie znaczy ze psiurami sie nie zajmuje;) Sienka miała operacje usunięcia tych wszystkich guzków, jeden zaczął sie niebezpiecznie rozrastać, jutro będą wyniki histopatologii. Ale sunia szuka domku bo jest przekochana, taki chodzący aniołek:) Quote
asiaf1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 mosii napisał(a):ze mnie nie ma na dogo to nie znaczy ze psiurami sie nie zajmuje;) Sienka miała operacje usunięcia tych wszystkich guzków, jeden zaczął sie niebezpiecznie rozrastać, jutro będą wyniki histopatologii. Ale sunia szuka domku bo jest przekochana, taki chodzący aniołek:) Nareszcie, już się martwiłam , że coś sie stało albo nie chcesz ze mą rozmawiać;) (mam nadzieję, że tak nie jest). Jak będziesz mogła to daj proszę sygnał to zadzwonię, żeby pogadać. Quote
mosii Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 la_pegaza napisał(a):nikt się o nią nie pytał ?? ;) no jeszcze nie, byłam przez chwile in Paris ale czekam na telefon;) Quote
Recommended Posts