Magda79 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Heh starałam się przedstawić jej całą historię, może to chwyci ludzi za serca Quote
sharka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Spróbujemy dłuższy tekst, bo w necie można się rozpisać :) ja mam nawyk pisania krótkiego, bo czasem w gazecie dawałam ogłoszenia, więc się mną nie przejmuj ;) bądźmy dobrej myśli :) Quote
sharka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Magda79 napisał(a):Jutro jadę po Żabkę muszę ją zabrać :( mała dzisiaj się zgubiła nie było jej kilka godzin, a pogoda jest niestety nieciekawa. Na całe szczęście wróciła, ale ma jakąś ranę na łapce i była strasznie przemarznięta. Boję się, że w końcu w ogóle nie wróci, a tego w życiu bym sobie nie darowała. Niewiem jak to dalej będzie. Będę czekać na wieści. :PROXY5:A może jakiś bazarek zrobić żeby fundusze choć na karmę i tabletki zdobyć? :cool3: Quote
Magda79 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 No i Żabka już u mnie. Musiałam z nią dzisiaj do veta jechać, bo wczoraj jak się zagubiła to coś się musiało wydarzyć, bo malutka ma poranioną i opuchniętą łapkę i w ogóle jest cała jakaś wystraszona i obolała. Nie wiem co jej się przydarzyło :( może ja ktoś uderzył, albo nie daj Boże coś gorszego :( Vet ją obejrzał i powiedział że jest potłuczona ale nic nie ma połamane. Matko gdzie ona była przez te kilka godzin. Dostała zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny. Jest taka wystraszona, bardzo się kuli jak się do niej wyciąga rękę. I jest bardzo smutna :( Serce mi pęka jak na nią patrzę. Quote
sharka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dobrze że ją zabrałaś, nie znam szczegółów więc nie osądzam, ale jak nie było płota to psinka powinna na smyczy chodzić... Quote
Magda79 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 No dobra cioteczki teraz mogę się z wami podzielić tą wspaniałą wiadomością, nasza kochana Żabcia znalazła swój ukochany domek :lol: Nie chciałam nic pisać żeby nie zapeszać, ale nie potrafię wytrzymać. Domek jest wspaniały. Na wizytę pojechałam z moim mężulkiem i oczywiście zabrałam ze sobą Żabkę, żeby zobaczyć jak domek zareaguje na naszą kruszynkę. Pan był zauroczony małą na zdjęciach, ale jak przyjechałam z nią to po prostu się w małej zakochał. Na przywitanie przy wejściu jak ją zobaczył otuloną w kocyku powiedział: "Jaka ona kochana i śliczna i dał jej buziaka w pyszczek" Wtedy już wiedziałam, że będzie dobrze. Przez calutkie dwie godziny Żabka leżała pomiędzy Panią a Panem. Pani cały czas małą miziała po uszkach a ona szczęśliwa chrapała i nawet nie zwracała na mnie uwagi. Troszkę mi było przykro, ale najważniejsze, aby ona była szczęśliwa. Oczywiście jak tylko będę chciała mogę wpadać odwiedzić małą :) Czyli jednym słowem mamy Happy End!!!!!!!!!!! Quote
sharka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Magda79 ale świetna wiadomość! Cieszę się niesamowicie :sweetCyb: Quote
Magda79 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Sharka ja też się cieszę, że Żabci się poszczęściło, ona zasługiwała na to co najlepsze po tym co wycierpiała. Oczywiście Pan przyślę foteczki małej, a ja zaraz wstawię je na wątku. Quote
Pola17 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Widze ze posłuchałaś mnie i dałas mała super Quote
Pola17 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Magda mamy kolejna bide moze zrobisz wontek ja daje karme jak zwykle a wiesz o co mi chodzi o którego psa ? [quote name='Pola17']Widze ze posłuchałaś mnie i dałas mała super[/QUOTE] Quote
Pola17 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Witajcie po długiej nie obecnosci własnie sama naprawiłam sobie kompa bo ile mozna bez neta zyc :) super ze mała ma dom :) Quote
martaipieski Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 oby wiecej takich zakończeń!!!! Quote
Pola17 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 został zabrany z wielkiej biedy pilnie potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2221...9#post18524469 Quote
Recommended Posts