Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,

mam sentyment dla wszystkich piesków o imieniu Żabka - u nas w schronisku była jedna taka zawładnęła moim serce, ona na szczęście już jest w kochającym DS, postaram się jakoś pomóc...na razie podnoszę, a w weekend przeliczę stan konta i odezwę się.

Posted

A ja postaram sie znowu jakas karme wam dac dla suni dzis do magdy69 zadzwonie i sie umówimy na termin przekazania kary itp co tu taka cisza / ?? co słychac u małej

Posted

Byłam wczoraj u malutkiej. Jak ona się zmieniła, przybrała na wadze, kosteczki jeszcze troszkę wyczuwalne, ale w porównaniu z tym co było, to jest po prostu suuper, zrobiła się śliczna. Wyleguje się na kanapie. A za człowiekiem chodzi krok w krok i bez przerwy dopomina się o pieszczoty. Jest kochana :)

Posted

Mam troche prezentów dla suni :) na swienta sa u mnie do odebrania jak by co magda69 mam to chyba nie jest dane sie spotkac :) co mamy sie spodkac cos nam wypada

Posted

Witajcie,

przeliczyłam stan konta i jeszcze 20 zł co miesiąc wyskubię dla Żabci, proszę prześlijcie mi nr konta i wszystkie potrzebne dane jakie muszę wpisać.
Trzymam kciuki, żeby Żabcia jak najszybciej znalazła kochający dom, ja pamiętam jak Żabka z naszego schroniska tęskniła za człowiekiem i jak się cieszyła, gdy przychodziłyśmy do niej - jej się udało, mam nadzieję, że dla tej czarnej perełki los też się uśmiechnie:-)

Posted

Za kilka dni będę musiała powtórzyć wyniki krwi Żabci. Trzymajcie kciuki cioteczki, aby była poprawa wyników na tarczyce. Zamówiłam maleńkiej adresóweczke, co by sie nie zgubiła. U Pani, Madzi, gdzie mała ma tymczasowy domek, nie ma ogrodzenia, więc lepiej dmuchać na zimne. Mimo, że malutka trzyma się blisko człowieka, to przezorny zawsze ubezpieczony :))

Posted

Magda79 napisał(a):
Za kilka dni będę musiała powtórzyć wyniki krwi Żabci. Trzymajcie kciuki cioteczki, aby była poprawa wyników na tarczyce.

Wygląda na to, że coś mam z Żabcią wspólnego ;)

Posted

Wczoraj Żabcia dostała od cioci Poli17 na gwiazdora jedzonko. Bardzo bardzo dziękuję za pomoc. Jutro dodam fotki, żeby wszystkie cioteczki mogły zobaczyć ile żarełka jest. Jutro też po południu śmigam do małej zawieźć smakołyki od cioci Poli i zawiesić adresóweczkę, co by się nasza kruszynka nie zgubiła. To na tyle jutro skrobnę więcej. Dobranoc

Posted

Ja ci dam ciocie pole :diabloti::diabloti::diabloti: to zobaczysz A jak tam czekoladki smakowały ????:loveu::loveu::loveu:Wesołych Swiat pola 17 niestey dostemp do neta ograniczony jestem pod telefonem buziaki :multi::multi::multi:

Magda79 napisał(a):
Wczoraj Żabcia dostała od cioci Poli17 na gwiazdora jedzonko. Bardzo bardzo dziękuję za pomoc. Jutro dodam fotki, żeby wszystkie cioteczki mogły zobaczyć ile żarełka jest. Jutro też po południu śmigam do małej zawieźć smakołyki od cioci Poli i zawiesić adresóweczkę, co by się nasza kruszynka nie zgubiła. To na tyle jutro skrobnę więcej. Dobranoc