sic! Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Aga u Ani, bo nigdzie indziej nie ma,znaczy jest w Kamie...ale jakoś mi nie po drodze:) Narazie równamy plac, żeby był jak stół A Ty młodego lecz, bo to nieciekawie z tymi ścięgnami U weta była??? Quote
aga 2 Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Kama nie po drodze, to raz, a dwa, mam złe skojarzenia z Kamą :-? Myślem, myślem... Dużo ludzi jest na PT u Ani? Bo tak się zastanawiam... Może by zmienić plac? A przyjęlibyście mnie? Tylko z drugiej strony co z tym IPO, ja lubię gryzienie :evilbat: Aga&Co Quote
sic! Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Kama nie po drodze, to raz, a dwa, mam złe skojarzenia z Kamą :-? quote]hihihihihi Quote
sic! Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Myślem, myślem... Dużo ludzi jest na PT u Ani? Bo tak się zastanawiam... Może by zmienić plac? A przyjęlibyście mnie? Tylko z drugiej strony co z tym IPO, ja lubię gryzienie :evilbat: Aga&Co siet znowu mi się coś z cytatami powaliło:) O PT pytaj Sobola-on w temacie :P Przyjmiemy-zawsze i chętnie - wreszcie byłby jakiś rott:) Z gryzieniem to ja nie wiem,ale i tak najpierw musiscie PT zrobić, a nie chwaląc się to "nasze" psy zajęły pierwsze trzy miejsca na egz. (tym co się nie spotkałyśmy) No i Sobol miałby z kim jeździć:) Quote
aga 2 Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Sic!, wiem, że najpierw PT. Ale z Mati chciałabym to IPO w końcu zdać, bo kurs mamy za sobą, tylko cały czas coś nam na przeszkodzie stawało, żeby egzamin zdawać. A Sobol chyba się obraził :( Aga&Co Quote
sic! Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 No to czemu kurna nie zdawałyście ostatnio??? A Sobol się obraził??? niemożliwe! lepiej powiedz co mu zrobiłaś??? Quote
aga 2 Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Nie zdawałyśmy bo: 1. Mati miała dłuugą przerwę w szkoleniu spowodowaną moim chronicznym brakiem czasu 2. nawet gdyby nie miała tej przerwy to , koorna zapomniałaś, odchowujemy dzieci :wink: Nie wiem, co zrobiłam :niewiem: Może tak po prostu, bez przyczyny się obrazil... :( Aga&Co Quote
sic! Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 O mój bosheee zapomłam o dzieciach :oops: może mi kiedyś wybaczą:)) pzdr A Sobola chyba jakaś czarna dziura wciągnęła... Quote
aga 2 Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 wybaczą, wybaczą :D , A Sobol odżył :D Sic!, napisałam do Ciebie maila na ten adres co jest podany jako Twój i co? :( Aga&Co Quote
sic! Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Aga cieplasiam,już Ci cosik tam skrobnęłam:) Quote
sic! Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Aga dostałaś ty mojego maila czy nie?? :-? Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Psiplasiam, psieplasiam... Dostałam, za chwilkę odpiszę :oops: Quote
sic! Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 No taaa a ja tu już "psy" wieszam na mojej skrzynce... :lol: Quote
sobol Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 kurde nie powiadamialo mnie o topicu:( ja jeszcze do przedszkola chodzem z Dukiem, ale ostatnio ma ta rane i zrobilem mu ferie zimowe ze szkoly :D a pt zaczne od lutego chyba , akurat bedzie 6 miechow :) zadna czarna dziura mnie nie wciagnela i na nikogo sie nie obrazilem :d pies lazi z bandazem chociaz ma juz duuuuuzego strupa, ale musze to chronic zeby nie zerwal...bo juz z 4 razy zrywal. głupol jeden. w ogole to dzisiaj do mnie przyjezdzaja z tego calego PKPR i wscepiom mojemu cipa :) w ogole mam miec rodowod a nawet nei wiem jak sie hodowla nazwya miot na litere M , wiec dalem mu Muniek hehehhehe :D Muniek aka Duke :D a w sobote chcialem przyjsc na szkolenie i kurde akurate bede po pracy eeeech i jetem wtedy umierajacy :) pewni dopiero po swietach zaczne edukacje...a tak to sobie u siebie na parowke cwicze wroc i siad :D Quote
sic! Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 sobol a my tu w głowę zachodzimy co się stało?? Ufff dobrze że żyjesz:) biedby Duke cipe mu wsadzili-nidobry pan oj niedobry Ćwiczcie ćwiczcie będziemy oglądać efekty 8) Quote
stella Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 a ja tam sie nie mam zamiaru wypowiadac na temat hauuwardu (zrobilam to juz w topiku "skakanie na ludzi" zupelnie przypadkowo) i wole juz nigdy nie slyszec jak ktos mi poleca na szkolenie ta szkole :( Quote
stella Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 wioletta, do hauuwardu jezdzilismy do przedszkola (do czasu :( ), a teraz wybieramy sie na szkolenie PT. znalazlam tu na dogomanii namiary na p.anie z gdyni - kolo klifu za stacja shella (czy ty tez jestes z trojmiasta?). bylam popatrzec na agility i spodobalo mi sie. musimy tylko wczesniej odbyc szkolenie (dopracowac karnosc suni). czekam tylko jak sie jej cieczka skonczy i ruszamy do dalszej pracy :wink: Quote
Agrado Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 @stella tak się składa, że i ja jestem z Trójmiasta :wink: . Do Hauuwardu chodziłam na psie przedszkole, jednak nie trwało to długo... zraziłam się baardzo. Nienawidzę dyskryminacji rasowej- ani w przypadku ludzi, ani psów!!! Bez jakiejkolwiek realnej przyczyny potraktowano tam mojego malutkiego i wówczas nie przejawiającego żadnych zachowań agresywnych DA, jak wcielenie złych mocy, które się w końcu muszą objawić :wink: ... a co najgorsze- zero obiektywizmu- była w grupie bardzo agresywna 3-miesięczna chyba bokserka, która atakowała poważnie inne szczeniaki i to było ok... stereotypy i uprzedzenia rządzą pewnymi ludźmi...no comment... dlatego rozpoczęłam poszukiwania innej szkoły dla mojego psa na własną rękę i znalazłam szkolenie p. Ani (Orłowo, za Klifem) :wink: . Atmosfera przyjazna, podejście profesjonalne. O żadnej dyskryminacji mowy nie ma! Polecam! Quote
Agrado Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 stella! właśnie przeczytałam topik "skakanie na ludzi"... mogę Ci tylko powiedzieć, że przeżyłam z moim psem kropka w kropkę to samo...! i to były też moje ostatnie zajęcia w przedszkolu :wink: ... a panie "przedszkolanki"... no comment- jak wyżej już napisałam. Quote
stella Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Agrado, nic dodac nic ujac - widze ze mamy identyczne zdanie. my tez wybieramy sie do p. ani. zapytam niedyskretnie: skad dokladnie jestes. ja mieszkam w gdyni na bernadowie i widze tu czesto pana z psem da Quote
aga 2 Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 No proszę, jak Gdynia, to już skupienie w prawie jednym miejscu :wink: Chyba w końcu przerzucę się ze Spacerowej do Ani... Quote
KIRI Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Agrado i inni milusińscy :lol: Widzę, że kogoś tu zachwalacie :D Zauważyłam, że to pani Ania z Orłowa prowadzi ciekawe zajęcia dla psiaków. Mam 3,5 miesieczną sunię i myślę o szkoleniu. Może jakiś telefon, o ile można na forum lub na skrzynkę prywatną - oraz jakieś informacje dodatkowe. :lol: Proszę :lol: Quote
stella Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Ela, wyslalam namiary na priv - daj znac czy doszlo Quote
KIRI Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Dziękuję informacja doszła. :D Powodzenia w szkoleniu. Zawsze to bliżej niż do Gdańska Quote
sobol Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 DA? dog argentynski? :) jest w przedszkolu? "fajowo" :) ja bylem w ten weekend w wawie zarabiac pieniazki ...teraz juz nie opuszczam treningow chocby nie wiem co :) Quote
Recommended Posts