Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga

u Ani, bo nigdzie indziej nie ma,znaczy jest w Kamie...ale jakoś mi nie po drodze:)

Narazie równamy plac, żeby był jak stół

A Ty młodego lecz, bo to nieciekawie z tymi ścięgnami

U weta była???

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kama nie po drodze, to raz, a dwa, mam złe skojarzenia z Kamą :-?

Myślem, myślem... Dużo ludzi jest na PT u Ani? Bo tak się zastanawiam... Może by zmienić plac? A przyjęlibyście mnie? Tylko z drugiej strony co z tym IPO, ja lubię gryzienie :evilbat:

Aga&Co

Posted

Myślem, myślem... Dużo ludzi jest na PT u Ani? Bo tak się zastanawiam... Może by zmienić plac? A przyjęlibyście mnie? Tylko z drugiej strony co z tym IPO, ja lubię gryzienie :evilbat:

Aga&Co

siet znowu mi się coś z cytatami powaliło:)

O PT pytaj Sobola-on w temacie :P

Przyjmiemy-zawsze i chętnie - wreszcie byłby jakiś rott:)

Z gryzieniem to ja nie wiem,ale i tak najpierw musiscie PT zrobić, a nie chwaląc się to "nasze" psy zajęły pierwsze trzy miejsca na egz. (tym co się nie spotkałyśmy)

No i Sobol miałby z kim jeździć:)

Posted

Sic!, wiem, że najpierw PT. Ale z Mati chciałabym to IPO w końcu zdać, bo kurs mamy za sobą, tylko cały czas coś nam na przeszkodzie stawało, żeby egzamin zdawać.

A Sobol chyba się obraził :(

Aga&Co

Posted

Nie zdawałyśmy bo:

1. Mati miała dłuugą przerwę w szkoleniu spowodowaną moim chronicznym brakiem czasu

2. nawet gdyby nie miała tej przerwy to , koorna zapomniałaś, odchowujemy dzieci :wink:

Nie wiem, co zrobiłam :niewiem: Może tak po prostu, bez przyczyny się obrazil... :(

Aga&Co

Posted

kurde nie powiadamialo mnie o topicu:( ja jeszcze do przedszkola chodzem z Dukiem, ale ostatnio ma ta rane i zrobilem mu ferie zimowe ze szkoly :D a pt zaczne od lutego chyba , akurat bedzie 6 miechow :)

zadna czarna dziura mnie nie wciagnela i na nikogo sie nie obrazilem :d

pies lazi z bandazem chociaz ma juz duuuuuzego strupa, ale musze to chronic zeby nie zerwal...bo juz z 4 razy zrywal. głupol jeden.

w ogole to dzisiaj do mnie przyjezdzaja z tego calego PKPR i wscepiom mojemu cipa :) w ogole mam miec rodowod a nawet nei wiem jak sie hodowla nazwya

miot na litere M , wiec dalem mu Muniek hehehhehe :D

Muniek aka Duke

:D

a w sobote chcialem przyjsc na szkolenie i kurde akurate bede po pracy eeeech i jetem wtedy umierajacy :) pewni dopiero po swietach zaczne edukacje...a tak to sobie u siebie na parowke cwicze wroc i siad :D

Posted

sobol

a my tu w głowę zachodzimy co się stało??

Ufff dobrze że żyjesz:)

biedby Duke cipe mu wsadzili-nidobry pan oj niedobry

Ćwiczcie ćwiczcie będziemy oglądać efekty 8)

• 1 month later...
Posted

a ja tam sie nie mam zamiaru wypowiadac na temat hauuwardu (zrobilam to juz w topiku "skakanie na ludzi" zupelnie przypadkowo) i wole juz nigdy nie slyszec jak ktos mi poleca na szkolenie ta szkole :(

Posted

wioletta, do hauuwardu jezdzilismy do przedszkola (do czasu :( ), a teraz wybieramy sie na szkolenie PT. znalazlam tu na dogomanii namiary na p.anie z gdyni - kolo klifu za stacja shella (czy ty tez jestes z trojmiasta?). bylam popatrzec na agility i spodobalo mi sie. musimy tylko wczesniej odbyc szkolenie (dopracowac karnosc suni). czekam tylko jak sie jej cieczka skonczy i ruszamy do dalszej pracy :wink:

Posted

@stella

tak się składa, że i ja jestem z Trójmiasta :wink: . Do Hauuwardu chodziłam na psie przedszkole, jednak nie trwało to długo... zraziłam się baardzo. Nienawidzę dyskryminacji rasowej- ani w przypadku ludzi, ani psów!!! Bez jakiejkolwiek realnej przyczyny potraktowano tam mojego malutkiego i wówczas nie przejawiającego żadnych zachowań agresywnych DA, jak wcielenie złych mocy, które się w końcu muszą objawić :wink: ... a co najgorsze- zero obiektywizmu- była w grupie bardzo agresywna 3-miesięczna chyba bokserka, która atakowała poważnie inne szczeniaki i to było ok... stereotypy i uprzedzenia rządzą pewnymi ludźmi...no comment...

dlatego rozpoczęłam poszukiwania innej szkoły dla mojego psa na własną rękę i znalazłam szkolenie p. Ani (Orłowo, za Klifem) :wink: .

Atmosfera przyjazna, podejście profesjonalne. O żadnej dyskryminacji mowy nie ma! Polecam!

Posted

stella!

właśnie przeczytałam topik "skakanie na ludzi"... mogę Ci tylko powiedzieć, że przeżyłam z moim psem kropka w kropkę to samo...!

i to były też moje ostatnie zajęcia w przedszkolu :wink: ... a panie "przedszkolanki"... no comment- jak wyżej już napisałam.

Posted

Agrado, nic dodac nic ujac - widze ze mamy identyczne zdanie. my tez wybieramy sie do p. ani. zapytam niedyskretnie: skad dokladnie jestes. ja mieszkam w gdyni na bernadowie i widze tu czesto pana z psem da

Posted

Agrado i inni milusińscy :lol:

Widzę, że kogoś tu zachwalacie :D

Zauważyłam, że to pani Ania z Orłowa prowadzi ciekawe zajęcia dla psiaków. Mam 3,5 miesieczną sunię i myślę o szkoleniu. Może jakiś telefon, o ile można na forum lub na skrzynkę prywatną - oraz jakieś informacje dodatkowe. :lol: Proszę :lol:

Posted

DA? dog argentynski? :) jest w przedszkolu? "fajowo" :)

ja bylem w ten weekend w wawie zarabiac pieniazki ...teraz juz nie opuszczam treningow chocby nie wiem co :)