Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']Mamy banerek... Constancja nam zrobiła. Podoba Wam się?[/QUOTE]
banerek sliczny! :)
i bohaterowie tez na nim sliczni! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

pozdrawiam

Posted

Ineczka zadomowiła się już całkowicie, rozpycha się na rogówce i muszę walczyć o kawałek kołderki...
Za to rano wreszcie daje się ciut wyspać... Dopiero koło 9.00 zaczynają z Platonem rozrabiać, żeby pańcia wreszcie duszyła rupy...
A jak już wychodzimy, to odkrywam, że "dzieciątko" co prawda mnie nie budziło, ale i nie wytrzymało... w przedpokoju tuż przy drzwiach wyjściowych czeka na nas jezioro całe...
Dobrze mi tak, doga mi się zachciało, a wstawać nie lubię o świcie...

Posted

"masz babo placek" ;)
no widzisz jaki kochany piesek, to nie ze ona nie potrafi wytrzymac, ona chce wyjsc ale zamkniete drzwi sa dla niej przeszkoda, a ze nie ma serca by cie budzic, to kutek jest jaki jest ;)

co do rozpychania sie, to uwierz mi ze i 3,5 kg cialko moze skutecznie utrudnic wysypianie sie - wiem cos o tym! (patrz: avatar)

Posted

Oj wiem, Jolu, wiem... ja tez mam więcej amatorów na wspólne spanko... A najlepiej nie na rogówce, tylko bezpośrednio - na pańci...
A co do siusiania... Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!
Inka - jak już musi - załatwia się przy drzwiach... i na dodatek przy kuwecie... A Platon robił to w kuchni... Teraz on już wytrzymuje dzielnie, ale dziewczynka musi się zgrać z nami i porami spacerków... także podczas ferii...
Za to nareszcie jada, jak na doga przystało... no może jak na dożynkę...

Posted

Melduję, że zaliczyliśmy dziś pierwsze... minidogowisko...
Inka spotkała się z Rumorem w lesie zabrzańskim. Platon grał raczej rolę przyzwoitki, bo szans wielkich nie miał...
Powiem tylko tyle: Rumor nosi imię znaczące...
Dziękuję, Ampaczku, za wspólny spacer!

Posted

zastanawiam się, czy jak nie miałam dogo to zajmowałam się sprawami domowymi (brzmi jak bardzo odległy temat!!) ?? trudno w to uwierzyć :-)
Ale cóż za chwilę wiosna, człowiek z domu wyjdzie i potem po nocach na dogo trzeba będzie zasiadać ;-)

Posted

[quote name='jo_joanna']zastanawiam się, czy jak nie miałam dogo to zajmowałam się sprawami domowymi (brzmi jak bardzo odległy temat!!) ?? trudno w to uwierzyć :-)[/quote]

[B][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]Nie jestem sama! Nie jestem sama! Ale fajnie!!!
HURRAAA! :multi:[/COLOR][/SIZE][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='anilla']idolem mojego syna aktualnie jest Scooby Doo (DOG) jak zobaczył Halbinkowe cudo to oniemiał - Mamo Scooby jest taki duży???? ;)[/quote]
Sorki za off.....ale moze tutaj jest cos dla Twojego synka lub jego taty:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45867[/URL]