Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A czy Ty go tak glacujesz, że się błyszczy jak..... :p Quote
halbina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ależ skąd... Platon i koty pannie się podlizują, bo to samce... to i pannę wylizują... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A, to jest ta tajemna pasta do sierści? Teraz rozumiem :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,4sygzxa0scys,704h0,u.html"][IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/e55a49e4903235c2c38bf3607bbbdda0,5,19,0.jpg[/IMG][/URL] piękne maleństwo Halbino!!!!!:loveu: Quote
halbina Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Może i Ty, Neris, powinnaś sobie sprawić doga, to będziesz mogła reklamować Bazylka jako małego pieska... :evil_lol: Quote
Evas Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jestem pod wrażeniem - ogromu psiego szczęścia :p Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='halbina']Mamy banerek... Constancja nam zrobiła. Podoba Wam się?[/QUOTE] banerek sliczny! :) i bohaterowie tez na nim sliczni! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam Quote
halbina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ineczka zadomowiła się już całkowicie, rozpycha się na rogówce i muszę walczyć o kawałek kołderki... Za to rano wreszcie daje się ciut wyspać... Dopiero koło 9.00 zaczynają z Platonem rozrabiać, żeby pańcia wreszcie duszyła rupy... A jak już wychodzimy, to odkrywam, że "dzieciątko" co prawda mnie nie budziło, ale i nie wytrzymało... w przedpokoju tuż przy drzwiach wyjściowych czeka na nas jezioro całe... Dobrze mi tak, doga mi się zachciało, a wstawać nie lubię o świcie... Quote
Jola_K Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 "masz babo placek" ;) no widzisz jaki kochany piesek, to nie ze ona nie potrafi wytrzymac, ona chce wyjsc ale zamkniete drzwi sa dla niej przeszkoda, a ze nie ma serca by cie budzic, to kutek jest jaki jest ;) co do rozpychania sie, to uwierz mi ze i 3,5 kg cialko moze skutecznie utrudnic wysypianie sie - wiem cos o tym! (patrz: avatar) Quote
halbina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj wiem, Jolu, wiem... ja tez mam więcej amatorów na wspólne spanko... A najlepiej nie na rogówce, tylko bezpośrednio - na pańci... A co do siusiania... Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! Inka - jak już musi - załatwia się przy drzwiach... i na dodatek przy kuwecie... A Platon robił to w kuchni... Teraz on już wytrzymuje dzielnie, ale dziewczynka musi się zgrać z nami i porami spacerków... także podczas ferii... Za to nareszcie jada, jak na doga przystało... no może jak na dożynkę... Quote
halbina Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Melduję, że zaliczyliśmy dziś pierwsze... minidogowisko... Inka spotkała się z Rumorem w lesie zabrzańskim. Platon grał raczej rolę przyzwoitki, bo szans wielkich nie miał... Powiem tylko tyle: Rumor nosi imię znaczące... Dziękuję, Ampaczku, za wspólny spacer! Quote
jo_joanna Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 musiałam przeczytać ten wątek (pięęęęekne stadko!!) a plany były, fiu fiu, prani, prasowanie, ale na szczęście jest dogo i nie trzeba zajmować się bzdurami:) Quote
halbina Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witamy u nas! My też odkładamy prozaiczne zajęcia z powodu dogomanii... :evil_lol: Quote
jo_joanna Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 zastanawiam się, czy jak nie miałam dogo to zajmowałam się sprawami domowymi (brzmi jak bardzo odległy temat!!) ?? trudno w to uwierzyć :-) Ale cóż za chwilę wiosna, człowiek z domu wyjdzie i potem po nocach na dogo trzeba będzie zasiadać ;-) Quote
Norbitka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Halbinko gratuluję nowej pieknoty. Doczekałaś się :) Quote
sisay Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='jo_joanna']zastanawiam się, czy jak nie miałam dogo to zajmowałam się sprawami domowymi (brzmi jak bardzo odległy temat!!) ?? trudno w to uwierzyć :-)[/quote] [B][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]Nie jestem sama! Nie jestem sama! Ale fajnie!!! HURRAAA! :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anilla Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 idolem mojego syna aktualnie jest Scooby Doo (DOG) jak zobaczył Halbinkowe cudo to oniemiał - Mamo Scooby jest taki duży???? ;) Quote
halbina Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Inka to malutka dożynka... Rumor to dopiero dog... Quote
sisay Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No i co u slicznosci?? Pogoda sie robi, czas chwytac za aparat i robic fotki!! :razz: Quote
halbina Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Taaa... tylko czym te fotki robić?... Pora chyba na kolejny kredyt... :evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='anilla']idolem mojego syna aktualnie jest Scooby Doo (DOG) jak zobaczył Halbinkowe cudo to oniemiał - Mamo Scooby jest taki duży???? ;)[/quote] Sorki za off.....ale moze tutaj jest cos dla Twojego synka lub jego taty:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45867[/URL] Quote
Recommended Posts