Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']dziękujemy za banerek, jest idealny![/QUOTE]

Bardzo się cieszę , zawsze chętnie służę , tyle że czasem z opóźnieniem. Buziaki

Posted

[quote name='jolek68']na saniach pewnie super :) a na kółkach to raczej ciężko...halbinko dajesz radę:)[/QUOTE]

Ja z grzecznoiści nawet halbiny nie pytam :) , bo sama się suwam po drogach a gaciach mokro ze strachu. A jeżdżę od lat nastu.

Posted

a mnie się jeździ - jak na razie - przyjemnie... 15-20 km na godzinę, czyli bezpiecznie... nikt mnie nei pogania, mam czas sie rozejrzeć i zorientować, co należy zrobić... hi hi
chociaż raz pan instruktor powiedział: "teraz trochę zwolnimy, bo tu jest ograniczenie do 40-tu."
Ja na to: "Ale ja cały czas jadę tak między 20-35, więc ok. Patrzę na wskaźnik"
Instruktor: "To na co pani patrzy, to kontrolka obrotów silnika... prędkościomierz jest po drugiewj stronie..."

Posted

O cudne! Ja jak brałam zakręt, to mój instruktor wołał "Jezu Chryste trzymaj się powały!" Tak mnie to śmieszyło, że ze dwa razy puściłam kierownicę.

Posted

szukałam... i znalazłąm, więc chciałam sie z Wami podzilić, bo jesteście mi bliscy...

a dziś... miałam wycieczkę... do Łodzi, pojechałyśmy po arlekinkę Sabę, którą zaproponowałam do adopcji mojej koleżance i zauroczyła państwa... oto fotorelacja:

Gumisie czyli psy-mordercy

Gumisie cd

I Gumiś

a tak poważnie dawno nie widziałam tak świetnie zsocjalizowanych psów

i nasza bohaterka

i Saba w nowym domu