Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']halbince padł komputer i pewnie jej nie będzie jakiś czas [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/QUOTE]
papuga :evil_lol:

Posted

[quote name='psiama']Łączymy się w bólu ... kurcze pewnie znowu wylała herbatę [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

albo zasypała popiołem z papierosa ;)

Posted

[quote name='rwpb']Przestańcie pisać gupoty
Halbinka się uczy na prawko, zda, kupi samochoda i przyjedzie latem nad morze może[/QUOTE]
znając jej upór to jak będzie miała czym to pewnie zwali Ci się na głowę ze swoim stadem ;) oj chciałabym to zobaczyć i Twoją minę też :evil_lol:

Posted

uważajcie... bywam uparta i złośliwa też... komp się buntował, to zakupiłam nowy :P a jak już zrobię to prawko, to kupię samochód z przyczepką i... nawiedzę Was wszytskich po kolei...

Posted

będę musiała odtworzyć to i owo... gg i listę kontaktów pewnie też... to trochę potrwa...
dziś mnie raczej nie będzie do wieczora, mam umówione dwie wizyty zapoznawcze... z państwem z Zabrza i Bielska, trzymać kciuki za spanielki!

Posted

[quote name='halbina']uważajcie... bywam uparta i złośliwa też... [/QUOTE]
To tak samo jak ja :lol:
A jak ja będę złośliwy, to wsadzę nas w samochoda i przywiozę Ci Atosa na tymczas :diabloti:

Posted

[quote name='halbina']będę musiała odtworzyć to i owo... gg i listę kontaktów pewnie też... to trochę potrwa...
dziś mnie raczej nie będzie do wieczora, mam umówione dwie wizyty zapoznawcze... z państwem z Zabrza i Bielska, trzymać kciuki za spanielki![/QUOTE]

:happy1::happy1::happy1:

Posted

[quote name='rwpb']Przestańcie pisać gupoty
Halbinka się uczy na prawko, zda, kupi samochoda i przyjedzie latem nad morze może[/QUOTE]
[B]
ale bowsko ...zabirę się z Halbinką ;) taniej wyjdzie podróż , paliwo na spółe ;) a i strucla dojedzie w całości ;)[/B]

Posted

[quote name='halbina']:cool1:no... kto wie?... kto wie?...:p[/QUOTE]
Przeca to jest pewna wiadomość :loveu: jolek68, można się pakować :lol:

[quote name='Alicja'][B]...a i strucla dojedzie w całości ;)[/B][/QUOTE]
Strucel miał dojechać na Święta, a nie dopiero latem.