psiama Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Oby sie znalazła cała i zdrowa :thumbs::thumbs:. Dzis tez będąc na spacerze w parku chorzowskim zagaiła nas Pani, której chwile wczesniej uciekła duża sunia (pół roku u nich z azylu). To nie pierwsza jej ucieczka. Julcia. Długo ja jej pan nawoływał ... Mam nadzieje, ze ja znaleźli ... Quote
psiama Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Halbino, jak tam nałogi i te sprawy ? Trwasz dzielnie mam nadzieję ? :cool3: Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 betel napisał(a):To już gorzej! Halbinko, czy wiesz że Rudzia ta co trafiła do Murki, znalazła dom w Gdyni , a teraz uciekła:placz:. To już kolejny psiak ,który po trafieniu do domu stałego zaginął:placz:. Beznadzieja Chyba standardem w każdym schronisku powinno być wydawanie psów z adresówką (wiem, że to koszt, ale by się kasowało od człowieka te 10 zł więcej...). Albo chociaż pisać długopisem telefon na obroży - bezpłatne a bardzo skuteczne. Quote
halbina Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 psiama napisał(a):Halbino, jak tam nałogi i te sprawy ? Trwasz dzielnie mam nadzieję ? :cool3: trwam :roll: Quote
jolek68 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 halbina napisał(a):trwam :roll: normalnie ojciec Rydzyk i reklama jego stacji :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bjuta napisał(a):Chyba standardem w każdym schronisku powinno być wydawanie psów z adresówką (wiem, że to koszt, ale by się kasowało od człowieka te 10 zł więcej...). Albo chociaż pisać długopisem telefon na obroży - bezpłatne a bardzo skuteczne. u nas w schronisku przez długi czas wydawaliśmy psiaki z numerkami (blaszane kółeczko), żeby w razie co odszukać własciciela, niestety wiekszośc ludzi te numerki ściagała przy pierwszym kąpaniu i już zapominała założyć :roll: albo jeszcze lepiej - nosili sobie ten numerek w portfelu :roll: Halbina, jak tam klawiatura? :evil_lol: Quote
Bjuta Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ale może jakby dawać adresówki z ich nr telefonu, to by nie ściągali? :roll: Bo taka blaszka z nr. to może myślą, że to dowód na szczepienie, albo się wstydzą, że mają psa ze schroniska :roll: Nie wiem... Quote
betel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Halbinko, trzymaj się:cool3: z niecierpliwoscią oczekuję na powrót twoich inspirujacych wpisów. Buziaki Quote
Bjuta Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 halbina napisał(a):trwam :roll: Mój TZ cię nie popiera! W przeciwieństwie do mnie! :loveu: Quote
Gosiara Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ;) ja mogę pożyczyć kalwiaturkę,ale nie wiem czy da się podłączyć do laptopa? Quote
halbina Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mam klawiaturę "podpiętą", ale w klawiaturze laptopa są jakieś przebicia, niestety, mam problem, bo generalnie trudno mi np wpisać hasło do zalogowania się... Quote
betel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Halbinko, jesteś niezastąpiona. Kto porwałby się na "gniazdowanie" takich szczylków, szacuneczek:loveu::modla: Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Może taka zewnętrzna klawiaturka na USB by dała radę? A Halbinka dorobiła się spanieli! Ale to pewnie wiecie lepiej ode mnie! Quote
rwpb Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bjuta napisał(a):...A Halbinka dorobiła się spanieli! A gdzie fotki spanielka? Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 rwpb napisał(a):A gdzie fotki spanielka? Też o to pytam? :):):) Quote
egradska Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 :loveu:Noooo, piękni jesteście:loveu: Rośnijcie szybko i do domków siooo Quote
Ambra Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 ale cudeńka i jak zwykle pod troskliwą opieką! Quote
Gosiara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='halbina'] podobamy się? Z taką niańka wychowanie takich malców to połowa sukcesu:)Widziałaś dużego Karmelka? Quote
Alicja Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 widziałam widzialam na wątku spanielskich szczylków ;) Quote
jolek68 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ale śliczności :) halbinko komu je zawinęłaś...:evil_lol: Quote
halbina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ano dawali, to i wzięłam... w końcu kolekcjonuję... Quote
halbina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 poznałyśmy dziś Pelargonię - Borę, bo tak się obecnie nazywa. Jej pani to moja koleżanka z pracy, kobieta wspaniała,poprzednia jej dożyca była uratowana ze schronu... strasznie wyniszczona... Bora ma wspaniały charakter, ale te łapy... załamka... http://www.forum.**********/showthread.php?t=16938 Quote
Recommended Posts