Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oby sie znalazła cała i zdrowa :thumbs::thumbs:.
Dzis tez będąc na spacerze w parku chorzowskim zagaiła nas Pani, której chwile wczesniej uciekła duża sunia (pół roku u nich z azylu). To nie pierwsza jej ucieczka. Julcia. Długo ja jej pan nawoływał ... Mam nadzieje, ze ja znaleźli ...

Posted

betel napisał(a):
To już gorzej! Halbinko, czy wiesz że Rudzia ta co trafiła do Murki, znalazła dom w Gdyni , a teraz uciekła:placz:. To już kolejny psiak ,który po trafieniu do domu stałego zaginął:placz:. Beznadzieja

Chyba standardem w każdym schronisku powinno być wydawanie psów z adresówką (wiem, że to koszt, ale by się kasowało od człowieka te 10 zł więcej...). Albo chociaż pisać długopisem telefon na obroży - bezpłatne a bardzo skuteczne.

Posted

Bjuta napisał(a):
Chyba standardem w każdym schronisku powinno być wydawanie psów z adresówką (wiem, że to koszt, ale by się kasowało od człowieka te 10 zł więcej...). Albo chociaż pisać długopisem telefon na obroży - bezpłatne a bardzo skuteczne.

u nas w schronisku przez długi czas wydawaliśmy psiaki z numerkami (blaszane kółeczko), żeby w razie co odszukać własciciela, niestety wiekszośc ludzi te numerki ściagała przy pierwszym kąpaniu i już zapominała założyć :roll: albo jeszcze lepiej - nosili sobie ten numerek w portfelu :roll:

Halbina, jak tam klawiatura? :evil_lol:

Posted

Ale może jakby dawać adresówki z ich nr telefonu, to by nie ściągali? :roll: Bo taka blaszka z nr. to może myślą, że to dowód na szczepienie, albo się wstydzą, że mają psa ze schroniska :roll: Nie wiem...