Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tjaktoj zepsuty.... towaju nie będzie
[url]http://lh4.ggpht.com/_nLszHiZyCUY/SkTL0eFuORI/AAAAAAAADAo/vUO-qgqwG8E/s512/P6260207.JPG[/url]

:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']penisy kupiłam RAZ - potem Lunkowej i Bolusiowej brody nie mogłam doprać z tego smrodku :shock:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajnie się to czyta :p

Halbinko i jak matury ???[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
kurde ...zawsze mi żal jak komuś noga sie podwinie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ty sie lepiej zacznij martwić swoim zdegenerowanym, bezczelnym synem :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']wakacjuję i imprezuję... no i sprzątam, sprzątam, sprzątam...:roll:
matury... ok, ale 1 nie zdał...:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to obie miałyśmy sprzatający weekend.... ja zrobiłam odgruzowywanie pokoju ....wczoraj było tam tak pieknie ...dziś :roll:.... tak jak przedwczoraj :diabloti::evil_lol:

kurde ...zawsze mi żal jak komuś noga sie podwinie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wczoraj domek znalazł Wrzosik Kwiatkowski, będzie mieszkał w Zabrzu u pani Agaty.
Dziś jednego dnia swoje domki zdobyło wreszcie rodzeństwo czarne... Reniś zamieszka ze swoją rodziną i kolegą Pucharem (prawie owczarek belgijski - ma swój wątek na dogomanii) w Ustroniu.
Misiek vel Kleksik zamieszkał z Tarnowskich Górach, ma dwie dziewczynki do towarzystwa.

Posted

[quote name='malawaszka']Ty sie lepiej zacznij martwić swoim zdegenerowanym, bezczelnym synem :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz: no kurde a temu degeneratowi zachciało sie jeszcze po maturze inne szkoły kończyć i po świecie jeździ i na Warszawe kilka razy w roku uderza bo tam zapraszają , bo tak sie cholera kamufluje że niby taki dobrze wychowany ...ale on tam też do nauczycielskiej rodziny jeździ więc pewnie tam se używa do woli :diabloti:...cholera ale Warszawska rodzinka też się na niego nie skarżyła ...to jak myślisz ....zmowa milczenia :hmmmm::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]