Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tjaktoj zepsuty.... towaju nie będzie [url]http://lh4.ggpht.com/_nLszHiZyCUY/SkTL0eFuORI/AAAAAAAADAo/vUO-qgqwG8E/s512/P6260207.JPG[/url] :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [url=http://www.tvn24.pl/26086,1601215,0,1,seks-telimeny-rozpalil-maturzystow,wiadomosc.html] jutro chwila prawdy, wyniki matur... Quote
DG32 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 co ma być to będzie, a nawiązując do Pana Tadeusza - już po ptokach :diabloti:. Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 widać po fotkach halbinko że starasz się odpoczywać ;) a jak remont...:shake: Quote
Bjuta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Z tego co słyszałam na innych wątkach, Halbinka tonie pod ciężarem szczeniorów... Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 bo ona lubi towarzystwo ;) wesoła z niej dziewczyna :evil_lol: Quote
halbina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 tia... bardzo ze mnie towarzyska osóbka... kocham wszystkie stworzenia! Quote
malawaszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 penisy kupiłam RAZ - potem Lunkowej i Bolusiowej brody nie mogłam doprać z tego smrodku :shock: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='malawaszka']penisy kupiłam RAZ - potem Lunkowej i Bolusiowej brody nie mogłam doprać z tego smrodku :shock:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajnie się to czyta :p Halbinko i jak matury ???[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jolek68 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 eeee tam :shake: ona nie baluje a wakacjuje :evil_lol: należy się jej trochę odpoczynku jak ma takie stado ;) Quote
halbina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wakacjuję i imprezuję... no i sprzątam, sprzątam, sprzątam...:roll: matury... ok, ale 1 nie zdał...:shake: Quote
jolek68 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 a sprzątaj sprzątaj ;) dobrze że tylko jeden nie zdał a nie więcej ;) Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] kurde ...zawsze mi żal jak komuś noga sie podwinie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty sie lepiej zacznij martwić swoim zdegenerowanym, bezczelnym synem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='halbina']wakacjuję i imprezuję... no i sprzątam, sprzątam, sprzątam...:roll: matury... ok, ale 1 nie zdał...:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to obie miałyśmy sprzatający weekend.... ja zrobiłam odgruzowywanie pokoju ....wczoraj było tam tak pieknie ...dziś :roll:.... tak jak przedwczoraj :diabloti::evil_lol: kurde ...zawsze mi żal jak komuś noga sie podwinie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jolek68 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ja mam co prawda nowe ściany ;) ale pokój córci omijam szerokim łukiem bo jeszcze mi coś na łeb spadnie :evil_lol: Quote
halbina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 coś ruszyło, nie zapeszam, ale kciuki potrzebne! Quote
psiama Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='jolek68']to ja mocno trzymam :thumbs:[/quote] O to to to !!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
jolek68 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kurczę :shake: łapki mnie już bolą :evil_lol: i jak halbinko... Quote
halbina Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wczoraj domek znalazł Wrzosik Kwiatkowski, będzie mieszkał w Zabrzu u pani Agaty. Dziś jednego dnia swoje domki zdobyło wreszcie rodzeństwo czarne... Reniś zamieszka ze swoją rodziną i kolegą Pucharem (prawie owczarek belgijski - ma swój wątek na dogomanii) w Ustroniu. Misiek vel Kleksik zamieszkał z Tarnowskich Górach, ma dwie dziewczynki do towarzystwa. Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='malawaszka']Ty sie lepiej zacznij martwić swoim zdegenerowanym, bezczelnym synem :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz: no kurde a temu degeneratowi zachciało sie jeszcze po maturze inne szkoły kończyć i po świecie jeździ i na Warszawe kilka razy w roku uderza bo tam zapraszają , bo tak sie cholera kamufluje że niby taki dobrze wychowany ...ale on tam też do nauczycielskiej rodziny jeździ więc pewnie tam se używa do woli :diabloti:...cholera ale Warszawska rodzinka też się na niego nie skarżyła ...to jak myślisz ....zmowa milczenia :hmmmm::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts