Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie sadze-zebysmy byly az tak bystre-zeby moc nadazyc za wartkim strumieniem mysli i slowami -chocby naszych oponentek-a co dopiero za tekstem ustawy mowiacej-ze nie wolno!
moze teraz jeszcze zastanowimy sie nad tym-czy meczeniem psa jest-wstawianie mu brakujacych zebow-zeby np-moc startowac i zaliczyc jakies tam egzaminy i proby pracy-a przynalezac do rasy owczarek niemiecki w swoim rodzinnym kraju-ktory jako jeden z pierwszych stanal na strazy kopiowania. dosc nagminny proceder wstawiania psom implantow w narkozie -co wiaze sie z nacinaniem dziasel,wierceniem w kosci,dlugim gojeniem i olbrzymimi kosztami.....-ale-potem pies pracuje-wiec jest szczesliwy,jest niekopiowany-wiec szczesliwy-podwojnie??????:)

Posted

WOW, ależ tu weeeesoooło!!:lol:
KArolino, ja też stoję w kolejce po szczeniaka od Ciebie(rozumiem, że też promocja [B]bendzie:razz: [/B]).Najchętniej poproszę po Tadeuszu, tylko którego reproduktora na ojca wybierzesz??:lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja się z Tobą napije :diabloti: po starej znajomości :cool1: :cool1: :cool1: barbarzyńco Ty Ty :shake:[/quote]

no to pijmy..za zdrowie zooperowanego oczka Ajdy:diabloti:

[quote name='lutomskak']kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane.......i tez napilabym sie whisky-moge wpasc?poogladamy sobie jakies pikantne filmy o barbarzyncach,niedoukach i przestepcach-albo nie-poczytamy razem dogomanie!tez bedzie fajnie!:)[/quote]

wpadaj...bedzie smieszniej....moze se co skopiujemy?? ja mam mnooooostwo ksiazek...:razz:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]I chyba do Łysej Góry doleciałyście. Ale dajcie mi tej whisky, bo dziś mi nogi zamokły i czuję jakąś chorośc w sobie ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy sterylka suki to też jest dla własnej wygody ?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sirion']
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A czy sterylka suki to też jest dla własnej wygody ?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
w moim przypadku jak najbardziej TAK :cool1:
-dość miałam miliona amantów wystających przed klatką schodową
-dość miałam tych samych amantów podążających za mną w krok jak tylko przekroczyłam próg mieszkania
-dość miałam szarpania się z moim wybitnie obronnym dobermanem który chciał zjeść tych amantów - bronił cnoty Lalki
-dość miałam patrzenia na moją Lale gdy miała smutne oczy i nie rozumiała dlaczego NAGLE nie może sobie pobiegać i musi łazić na sznurku
-zakładanie jej majtek też było dość upierdliwe , gdyż za każdym razem jak już mi się udało jej założyć sexi majty to się obrażała na mnie

potem już tylko przez dwa tygodnie mnie nie lubiła bo musiała łazić w kaftanie i ciągle musiałam jej zabraniać skakania , biegania i zabaw z Kano , znowu spacery na sznurku .... no ,ale mi wybaczyła :cool3: chyba :roll:

z uszami wam nie opowiem bo już okaleczona :cool3: trafiła do mnie :p

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Vectra[/B], tak się pytałam, bo dwa miesiace temu sterylizowałam sukę ( przy okazji guza z uda jej wycięli, który sie okazał nowotworowy). I moze jej źle zrobiłam. Ale moje dwa samce co cieczka chca sie zagryźć, bo im testosteron wali. I każdy taki okres to jakas choroba układu moczowego u któregoś z nich. To znaczy one sa tam gdzie pewnie uspione, ale cieczka u suki je wyzwalała.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A tak w ogóle to lubię kłapciate uchole u dogów i bokserów, ale u dobków mnie rażą. Ale to sprawa gustu.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Sirion , idź na całość WYKASTRUJ i samce :diabloti:
dlatego tez właśnie mam staffika ,a nie doga - jak dog to bez uchów .....
mój doberman , no cóż , gdyby trafił do mnie miesiąc wcześniej był by śliczniejszy ;) :diabloti:

Posted

Ale-urznelyscie Sie Juz W Tym Necie?a Ty Slawek?moze I Ty Do Mnie Sie W Kolejce Po Szczeniaka Ustawisz?bedzie Krycie-mieszane-najpierw Suka Bedzie Tadeusz I Pokryje Go Szczesliwy Zenon,a Potem Psem Bedzie Antek I Pokryje Swojego Polbrata-zenka-ktory Bedzie Suka,nastepnie Obetne Im Uszy Ogony,wykastruje,-i Dodatkowe -palce -jesli Takie Beda Mialy,wstawie Implanty ,napisze O Nich Na Allegro I Rozdam-tylko Ew Bylbys Dopiero 3 W Kolejce-zgadzasz Sie?-kurcze -tak sie juz upoilam ta zabawa wirtualna ,ze mi sie caps lock wlaczy,ale nie chce mi sie juz teraz tego popraiwac-tak czy siak-pisze bez ladu i skladu,nie uzywam kropek,duzych(wielkich liter)-wiec -co za roznica-ci co zrozumieli -to dobrze-a ci co nie-drugie dobrze!

Posted

kurcze!zapomnialam jeszcze dodac-ze to beda super egzemplarze!-zapraszam wszystkich-gdyby krycie sie udalo-zawsze mozna je bedzie powtorzyc-moge sie nawet zadeklarowac ,ze bede kryla cieczka w cieczke i rozdam w razie czego bez papierow-bo tych jest teraz kopiowanych wiecej.....:)

Posted

to ja poproszę taki egzemplarz , sztuk jeden, kopiowany i kastrowany :diabloti:
płeć nie istotna :diabloti: kolor też , zawsze można zmienić ..
albo wiesz może jednak wezmę samca to mu wszczepie implanty w jądra co by się gorzej wśród samców nie czuł (żeby się z niego nie śmiali)

Posted

[quote name='lutomskak']Ale-urznelyscie Sie Juz W Tym Necie?a Ty Slawek?moze I Ty Do Mnie Sie W Kolejce Po Szczeniaka Ustawisz?bedzie Krycie-mieszane-najpierw Suka Bedzie Tadeusz I Pokryje Go Szczesliwy Zenon,a Potem Psem Bedzie Antek I Pokryje Swojego Polbrata-zenka-ktory Bedzie Suka,nastepnie Obetne Im Uszy Ogony,wykastruje,-i Dodatkowe -palce -jesli Takie Beda Mialy,wstawie Implanty ,napisze O Nich Na Allegro I Rozdam-tylko Ew Bylbys Dopiero 3 W Kolejce-zgadzasz Sie?-kurcze -tak sie juz upoilam ta zabawa wirtualna ,ze mi sie caps lock wlaczy,ale nie chce mi sie juz teraz tego popraiwac-tak czy siak-pisze bez ladu i skladu,nie uzywam kropek,duzych(wielkich liter)-wiec -co za roznica-ci co zrozumieli -to dobrze-a ci co nie-drugie dobrze![/QUOTE]
hola hola. Co to ma być? A ja co temu psu zrobię, jak ty go obetniesz, wykastrujesz, poobcinasz, powstawiasz implanty, a ja co? ostrzygę?

To ja nie kce od ciebie psa, jak se go nawet sam skopiować nie bende mugł :(

Posted

Krzysiu, jak chcesz, to podam Ci namiary na REWELACYJNEGO weta, który ostatnio do rangi technika spadł, ale co tam, na pewno doradzi, jak skopiować skopiowanego:lol:

KArolina, pamiętaj, ze ten cieczka w cieczkę, to będzie najlepsiejszy miot, dla suni, która uwielbia być matką i z miłości do zwierząt.Potem można będzie ciąć wsio...:evil_lol:

Posted

[quote name='Draczyn']Wypisuje sie z tego kolka 'Sadystów" i Ju z lecę do łozeczka. Ekolodzy poszli juz sać, wiec co my tutaj jeszcze robimy:placz::placz::placz:[/quote]
nie moge spać ..... pije z żalu ... jestem barbarzyńca :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie moge spać ..... pije z żalu ... jestem barbarzyńca :diabloti:[/quote]Nie przejmuj sie, Ja też jestem sadystka., ale chyba jakos zasne:multi::multi::multi::multi:

Posted

ja apeluję o nienabijanie się ze związku Tadka i Zenka, bo szczęśliwy dzień nam dziś nastał - światowy dzień przeciwko homofobii. lutomskak, to chyba będzie najlepszy dzień na to krycie :razz:

Posted

loj tak!to ja sie biore za to krycie i to juz !od razu!jak nie beda chcialy-to zainseminuje-odbiore im te ostatnia,jedyna pozostala radosc w ich zyciu-ale trudno-w imie celow wyzszych.......
vectra-pijany barbarzynca-jest lepsiejszy-moze uczynic wiecej-jeszcze wiecej zla!pij wiec i placz.....:)-ale szczeniaka ci dam!nie martw sie
one nie poszly spac-one nas zbojkotowaly-pijmy wiec i za to!sami dolecimy do dwustu-a co......

Posted

Tylko śłuchaj , ja Ci wyśle foty mojego domu i skopiujesz mi tak psa co by mi do wystroju wnętrza pasowało .... kolor w zasadzie - niebieski lub czarny no chyba ŻE uda ci się zrobić coś w różu ....

no to pije dalej , za egzemplarze nowo narodzone , teraz to płacze ze szczęścia , ciekawe tylko co TZ powie na przyjęcie kolejnego darmozjada :diabloti: