Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karmi']Jasiek, słyszałam, że Tobie w pewnym miejscu* też brakuje owłosienia to może lepiej nie dawaj takich propozycji bo strach pomysleć co będzie jak się to przeniesie na ludzi.
ps.* oczywiście mam na myśli głowe[/quote]

:lol::lol::lol::lol: no kto wie jak ktoś wpadnie na pomysł że łysych należy eliminowac z hodowli to se zrobie przeszczep:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']nam???
my jestesmy SPOKOJNI i sie swietnie bawimy!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Właśnie widzę :lol:.

Słyszałaś o czymś takim jak SYNDROM GOTOWANEJ ŻABY?
To jest pytanie bez podtekstu.

Posted

[quote name='niceravik']

Słyszałaś o czymś takim jak SYNDROM GOTOWANEJ ŻABY?
[/quote]

Co Ty tu znowu z jakimis płazami wyjeżdzasz:evil_lol::evil_lol:Dawaj ta petycję chętnie poczytam i się do niej odpowiednio ustosunkuję:lol:

Posted

[quote name='Jasiek']Jak juz nas przycisnie to przejdę na Islam;);)[/quote]
Ty uważaj, bo wtedy będziesz się musiał poddać [I]hitan[/I]. Ale jest nadzieja, że może "blondynki" wystosują petycję i Cię przed tym uchronią ;)

Posted

[quote name='"[B']orsini[/B] "]
[I]my jestesmy SPOKOJNI i sie swietnie bawimy!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [/quote][/I]

[quote name='niceravik']Właśnie widzę :lol:.

Słyszałaś o czymś takim jak SYNDROM GOTOWANEJ ŻABY?[/quote]

Sa spokojni i sie swietnie bawia bo sa obciazeni tylko narazie
SYNDROMEM SPRYTNEJ KROWY .

Posted

[quote name='iwona&CAR'][/i]

Sa spokojni i sie swietnie bawia bo sa obciazeni tylko narazie
SYNDROMEM SPRYTNEJ KROWY .[/quote]

Ooooo to coś nowego bo do tej pory to czytałem o syndromie strusia:evil_lol::lol::evil_lol::lol:Carowa widzę że zmieniłaś kaliber:lol::lol::lol:

Posted

Kiedys przeczytalam takie zdanie :

"POLSKA JEST JAK DZIECKO Z ZESPOLEM DOWNA - trzeba ją kochać
ale cudów się spodziewać nie należy."

Czy mozna sie dziwic czytajac tutaj wypowiedzi niektorych forumowiczow
na temat innych narodow.
Polacy sa najmadrzejszym narodem na swiecie :evil_lol:
ktos moze miec watpliwosci? i to nieskazitelnym narodem :loveu:
A czytajac [B]VAN JASIA[/B] wszystkie chamskie wypowiedzi na kazdy temat
i ze znalazl sobie jeszcze klake ,to tak jak w tym zdaniu tylko pokochac z litosci .

Juz raz przytoczylam artykul :

[B]"POLACY" MAJA MENTALNOSC NIEMCOW Z 1939 r.![/B]
Dziwne koło zatoczyła historia, Niemcy to naród cywilizowany i krytyczny wobec siebie, wyciągający wnioski z własnej przeszłości. Polacy zachowują sie bezmyślnie i głupio jak Niemcy w latach 30, [B]przykro patrzeć na błazenadę, choćby na tym forum.[/B]

[URL]http://www.matka-kurka.net/post/?p=257[/URL]

Taka blazenade pokazal moderator "Van Jasiu " na tym forum
[URL]http://www.tchiorny.net/index.php[/URL]

Skonczylo sie na tym ze zaczal pisac sam z soba pod chyba 10 nickami.
Przestalo go to bawic i przyszedl tu blaznic :multi: ku radosci innych i robic
z tego watku bagno.

Posted

[quote name='TuathaDea']Ty uważaj, bo wtedy będziesz się musiał poddać [I]hitan[/I]. Ale jest nadzieja, że może "blondynki" wystosują petycję i Cię przed tym uchronią ;)[/quote]

Tak myślisz ze "blondynki "wystosują petycję???Nieeeee one same z satysfakcją dokonał by na mnie tego rytuału no oczywiście gdyby mogły:evil_lol::evil_lol: i to bez znieczulenia:lol::lol::lol::lol:gadziny jedne.

Posted

[quote name='iwona&CAR']Kiedys przeczytalam takie zdanie :

"POLSKA JEST JAK DZIECKO Z ZESPOLEM DOWNA - trzeba ją kochać
ale cudów się spodziewać nie należy."

[/quote]

Carowa to zupełnie tak jak z tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Jasiek']Wisz co że wszystkie psy maja jakies HD przewaznie od A do E:lol:[/quote]
Na E chyba sie najlepiej znasz , najwiecej do czynienia z nimi miales:cool3:
Ale co tam wazne ze po slawnych rodzicach jak tu nie rozmnazac .:evil_lol:

Posted

[quote name='Jasiek']Carowa to zupełnie tak jak z tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
No prosze ja napisalam to o TOBIE a ty jak [b]dziecko[/b] sie przekomarzasz ;)

Posted

[quote name='orsini']
[B]Brak zebow nie powoduje cierpien fizycznych psa, choroby serca czy inne dysplazje juz jak najbardziej[/B].[/quote]

Nie powoduje ??? poczytaj co znaczy brak zebow.

Posted

[quote name='Jasiek'].A czy Iwona& Car potrzebuje adwokatów -chyba nie:diabloti:
przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji.Wszystkim życzę takiej dysplazji.Dać link czy nie trzeba?????[/quote]
Van Jasiu przegladasz sieroto obrazki/zdjecia a nie czytasz !!!!!!!!
Wszystkim zycz takich wlascicieli psow dysplastycznych.
Daj linki do moich wetow, tam sa najlepsze informacje o moim psie i jak go prowadze zeby korzystal z zycia najmniej cierpiac.

Posted

[quote name='iwona&CAR']Na E chyba sie najlepiej znasz , najwiecej do czynienia z nimi miales:cool3:
Ale co tam wazne ze po slawnych rodzicach jak tu nie rozmnazac .:evil_lol:[/quote]

Carowa co ty pitolisz ja hoduje rasy ktore nie musza mieć przeswietleń w kierunku dysplazji. Nawet ich nie ma na tej twojej liscie OFFA Przestań się w koncu błaznić bo cala Polska leje w gacie .Wszyscy wiedza kto ja jestem tylko Ty biedna nie możesz zajarzyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']mysle jednak ze komentarze na e-psach dot.niemcow byly lekko ....:angryy:.to ich autonomiczna decyzja.mozna sie z nia zgadac albo nie.[B]ale posuwanie sie do analogii z faszyzmem i Dachau to lekka paranoja.[/B]
bardzo zenujace.:shake:.czasem w pluciu trzeba sie tez lekko uciac w jezor.[/quote]

Nie spodziewaj sie tego tu po Van Jasiu jemu tylko wspolczuc nalezy
no i pokochac z litosci.

To co opisujesz to mozna by przytoczyc z tego artykulu cytat :

"Dlaczego niby mam nie nazywać po imieniu nieuków, którzy bez chwili refleksji i cienia inteligencji wypisują jakieś idiotyzmy o Niemcach produkujących mydło z ludzi [B]w kontekście rozmów dyplomatycznych w XXIw, [/B]czy takiego wypowiadającego się można nazwać inaczej niż idiotą? "

[quote='orsini"]Oczywiscie, ze porownanie samo przychodzi- Niemcy juz kiedys zakazali "hodowli" Zydow i innych [/quote]

Tu w tym watku nikt nie rozpatruje problemu tylko z miejsca cofa sie do przeszlosci i to jak dalekiej :-o
Dla niektorych Polakow czas stanal w miejscu:crazyeye:

Posted

[quote name='iwona&CAR']
Wszystkim zycz takich wlascicieli psow dysplastycznych.
[/quote]

No nie mogę nastepna sobie kadzi.jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:

Posted

[quote name='iwona&CAR']Nie spodziewaj sie tego tu po Van Jasiu jemu tylko wspolczuc nalezy
no i pokochac z litosci.

[/quote]
No to kochaj:lol::evil_lol:Kazdy kochać może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi jak to komu wychodzi:lol::lol::lol::lol:DOBRANOOOOC a ty dalej buszuj po necie i szukaj hakow na biednego VAN ..... i cos tam dalej.A tak na marginesie jestes pewna ze jestem facetem????A moze glupa palę ????Już Ci pisałem jak to fajnie ludzi robić w balona.Coś na ten temat wiesz.

Posted

[quote name='Jasiek']No nie mogę nastepna sobie kadzi.[/quote]
Co ??? to TY mi kadzisz :lol:
[quote]przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji[/quote]
[quote]jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:[/quote]
A ile TOBIE oddali ?

Posted

[quote name='Jasiek']A tak na marginesie jestes pewna ze jestem facetem????[/quote]
ha ha ha to dobre pytanie :evil_lol: wlasnie zauwazylam ze nie tylko TY tu piszesz pod nickiem Van Jasiu , np :

[quote='Van......."]Nie jestem hodowcą tej rasy ale z tego co wiem to na pewno musi być komplet siekaczy i kły.Braki w uzebieniu mogą być liczne.Co to znaczy ??Nie mam pojęcia ale coś tam dalej w gębie musi być.Wzorzec okresla tylko zgryz i nie jest zaznaczone że muszą mieć kompletne uzębienie tak jak to ma miejsce w innych rasach.Czy jest to sprzężone z brakiem wlosa?-prawdopodobnie tak ale jest to czysta hipoteza poniewaz nagusy są też z pęłnym uzebieniem i wcale nie jest ich mało.Czasami bywa tak że zęby trzonowe pozostaja mleczne i ani sędziowie ani hodowcy szczegolnie ci mniej doswiadczeni nie zwracają na to uwagi i traktują to jako zęby stale.W związku z tym chyba będzie trudno okreslić ile przecietnie brakuje zębow tym psom[/quote]

Posted

[quote name='MEGNUM']A ja czekam z niecierpliwoscią na tą zdrową, wolną od wszelkich wad genetycznych rasę:roll:[/quote]
Ja jako laik napisze o ktorych mi wiadomo ,
ktore rasy sa najzdrowsze na swiecie ;) :
Charty ,Szpice, Azjaty,
Australian Cattle Dog - jest jak radziecki suchar : NIE GNIOTSJA ,NIE LAMIOTSJA.

Posted

[I]Ostatnio edytowane przez Jasiek : Dzisiaj - 01:57. [/I]

[I]Mialo byc DOOOOBRANOC ,a TY nie tylko czekales na odpowiedz to jeszcze po mojej odpowiedzi swoj post zmieniles .[/I]
[I]NA TEN TEMAT TEZ COS WIEM ;)[/I]

[I][quote] [/I]DOBRANOOOOC a ty dalej buszuj po necie i szukaj hakow [/quote]

KTO HAKOW SZUKA ??? :crazyeye:
[quote]przeglądając jej posty na innych forach to jej Car jest w doskonałej kondycji, podac linki ? [/quote]
Gubisz sie SIROTO, piszesz jak ci pasuje, masz ogoniaste nie masz ogoniastych ,raz jestes hodowca ,drugi raz - nie jestes hodowca :shake:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Buldog, widzę że podoba ci się pod dywanem.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wkrótce jednak ten komfort się skończy. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Powoli gotuj się na ewakuację :eviltong:.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Jasiek']No nie mogę nastepna sobie kadzi.jednego dysplastyka oddała do hodowcy a teraz mysli ze order jej sie nalezy:diabloti:[/quote]
Jasiu Ciebie tez by każdy oddał, jakbyś tylko sie odezwał. :shake:

A przy okazji widziałes jakie czarne teriery w Rzeszowie wygrywały :razz:
Z ogonkami. Prawda ze to miłe?
Był tylko jeden nie miły akcent. Pan który stał z kopiowanym czarnym terierem na ringu bardzo szarpał psa, na siłe go ciagnal za kikut, podnosił, ustawiał, a pies z uległosci chciałs ie połozyc i pokazac mu aby sie juz na niego nie gniewał i go nie szarpał. I tak to trwało dosc długą chwile, dopóki nie zeszli z ringu. Pozostał niesmak ze pies nie wiele znaczył dla Pana skoro tak nim pomiatał mimo iz pies pokazywał mu pełną uległosc.