Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='niceravik'][COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=green]Jak długo jeszcze tragikomiczne i bezprawne stanowisko podsekretarza stanu będzie utrzymane? [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/quote] To czy jest ono zgodne z prawem czy nie , nie Tobie to oceniać.Jak Ci nie pasi jak to nazwałaś" gniot ministerialny"to zwróć się z tym do odpowiednich organów.Twoja opinia w tym temacie nie jest warta futa kłaków:eviltong: Quote
Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='karjo2']Lutomskak, doczytaj tylko, ze jest to ojciec z 11-m-ym synem, stanowiace, z tego co widac, stado.[/quote] No to jedenastoletni tatuś i tak jest w doskonałej formie. Quote
karjo2 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jasiek, idz sie uczyc jezykow i czytac ze zrozumieniem, zadnej wartosci merytorycznej Twoje wypowiedzi nie maja. Ten czarno-bialy, ogoniasty jest 11-MIESIECZNYM synem plowego azjaty. Poza tym, niektore psy samca w tym wieku, nastawionego przyjaznie postrzegaja jeszcze jako niegroznego malolata. Quote
LALUNA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Jasiek']W którym miejscu:crazyeye:Jak zwykle nic nie jarzysz!!![/quote] Tak Jasiu Ty za to jarzysz jak w tym zdaniu [quote]No to jedenastoletni tatuś i tak jest w doskonałej formie. [/quote] Gdzie Ty wyczytałes o tym wieku jedenastoletnim .:shake: Quote
Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='karjo2']Ten czarno-bialy, ogoniasty jest 11-MIESIECZNYM synem plowego azjaty. [/quote] No i co ?? Nie zmienia to faktu że jasny tatuś, płowy czy biszkoptowy jest w doskonalej formie Quote
Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='LALUNA']Tak Jasiu Ty za to jarzysz jak w tym zdaniu [/quote] A Ty i tak dalej nie jarzysz bo jesteś za cieka w uszach:eviltong: Quote
LALUNA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Jasiek']No i co ?? Nie zmienia to faktu że jasny tatuś, płowy czy biszkoptowy jest w doskonalej formie[/quote] TAk jak synek. Tylko co z tego skoro tatus nie ma jedenastu lat. JAkby miał to mógłbys powiedziec ze w formie. ALe jak to młodziutki pies to nic dziwnego ze w formie. Tylko tyle odczytałes z tego filmu? :cool3: Myślałam ze z obrazkami łatwiej Ci pójdzie. Wiem. Za szybko sie ruszały. Spróbuj puscic na zwolnionym tempie, albo stop klatka. :lol: Quote
Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='iwona&CAR']Zaraz wkleje ten filmik na forum o Czarnych Terierach o kopiowaniu ogonow . [/quote] No faktycznie wkleiłas tylko nie ten filmik a inny z pokazem usuwania piątych pazurów.I jak bardzo spokojnie przyjęłaś wyjaśnienia swojej formuowej kolażnki jak to jej pani weterynarz obwiazuje takie pazury sznureczkiem aby same odpadły:crazyeye:hipokrytko jedna!!!.Wczesniej owa twoja kolezanka zaleca usuawnie takich pazurow w znieczuleniu miejscowym (dotyczy to 2 miesiecznego psa) i też się jakoś nie burzysz.Natomiast tu wrzeszczysz ze kopiowanie w znieczuleniu miejscowym lub ogólnym to barbarzyństwo,!!!!!sadyści!!!!!,znecanie nad biednymi zwierzetami!!!! i takie tam podobne bzdety.No ale nie wypada jeżdzić po koleżance jak po łysej kobyle skoro promujesz jej hodowlę.Czyż nie Iwono &Car!!!!! Quote
LALUNA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [QUOTE]Natomiast tu wrzeszczysz ze kopiowanie w znieczuleniu miejscowym lub ogólnym to barbarzyństwo,!!!!!sadyści!!![/QUOTE] Jasiu juz Ci Elitesse pisała ze kopiowanie to na żywca w trzecim dniu. Pozatym mądrzy ludzie nie wrzeszcza zanim sie nie dowiedza i nie poczytaja fachowych artykułów. Ja wiem ze Ty najpierw wrzeszczysz a potem jak sie dowiesz to głupio sie wycofujesz ze swoich poglądów. Wiec moze jak chcesz kogos do czegos przekonac, to daj konkretne źródło, artykuły i napewno będzie to bardziej przekonywujace niz Twój wrzask. No spróbuj cos zrobić inteligentnie. Masz teraz okazje aby sie wykazać. Ja tez chetnie sie dowiem o mozliwosciach powikłań usuwajac w ten sposób piąte pazury. No to rusz sie teraz i szukaj. Quote
niceravik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Jasiek']No to jedenastoletni tatuś i tak jest w doskonałej formie.[/quote] [quote name='Jasiek'][B]No i co ??[/B] Nie zmienia to faktu że jasny tatuś, płowy czy biszkoptowy jest w doskonalej formie[/quote] [FONT=Arial][COLOR=green]Stepashka, 11 months old black and white pup with the tail and ears and Gyess, [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=green]his father, 5 year old yellow male with docked tail and cropped ears. [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=green]Music is Armenian[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]No i nic! Zupełnie nic :eviltong:![/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]I to, że kłaki ci wyszły też o niczym nie musi świadczyć.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Od każdej zasady/porzekadła/przysłowia są wyjątki. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Od tego, że na mądrej głowie włos się nie trzyma - też.[/FONT][/COLOR] Bywa, że kłaki nie trzymają się na głowie bo nie wyrabiają ze śmiechu :evil_lol:. Brałeś to pod uwagę? Quote
Jasiek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='LALUNA']Jasiu juz Ci Elitesse pisała ze kopiowanie to na żywca w trzecim dniu. Pozatym mądrzy ludzie nie wrzeszcza zanim sie nie dowiedza i nie poczytaja fachowych artykułów. Ja wiem ze Ty najpierw wrzeszczysz a potem jak sie dowiesz to głupio sie wycofujesz ze swoich poglądów. Wiec moze jak chcesz kogos do czegos przekonac, to daj konkretne źródło, artykuły i napewno będzie to bardziej przekonywujace niz Twój wrzask. No spróbuj cos zrobić inteligentnie. Masz teraz okazje aby sie wykazać. Ja tez chetnie sie dowiem o mozliwosciach powikłań usuwajac w ten sposób piąte pazury. No to rusz sie teraz i szukaj.[/quote] Launa czy Ty też się nie możesz powstrzymać przed wcinaniem się.O jakich Ty mądrych ludziach piszesz:evil_lol:Stukinij :lmaa:się.Wracając do waszego filmiku to rece opadają jak się czyta to co tam widzicie.Tam są dwa bawiące sią ze sobą psy z których jeden pozwala sobie na wiecej ale do czasu jak przegnie to tatuś sprowadzi go na ziemie bez obawy.I nic wiecej tam nadzwyczajnego nie ma.Doszukujesz sie czegos co nie istnieje chyba ze w twojej bujnej wyobrażni.Ogladalaś dzisiaj fimu na Polsacie ?Jak nie to masz co żałowć. Quote
iwona&CAR Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [I][quote name='"Jasiek"']Natomiast tu wrzeszczysz ze kopiowanie w znieczuleniu miejscowym lub ogólnym to barbarzyństwo,!!!!!sadyści!!!!!,znecanie nad biednymi zwierzetami!!!! i takie tam podobne bzdety.[/quote][/I] Jak zwykle na sile sie czepiasz :shake: Przedewszystkim jak o mnie chodzi (juz o tym pisalam )to sam zabieg nie jest tak dramatyczny jak to ze pozbawia sie czesci ciala na cale zycie psa tak wazne dla niego. To jest barbarzynstwo !!!!!!!! Juz napisalam ze ktos sie wyrazil ze : "ZYCIE BEZ WODY JEST JAK PIES BEZ OGONA ." Czy mozna to samo powiedziec o piatym pazurze ? nie wiem . Nie spotkalam sie z tym problemem. Wiem co to dysplazja i wiem co to pies bez gona. Mialam dwa piekne Owczarki Niemieckie OGONIASTE i ze ZDROWYMI STAWAMI. Teraz mam dysplastycznego psa i w dodatku pozbawionego ogona. Szkoda, bo przy dysplazji bioder taki ogon jest pomocny ,pomaga psu przy poruszaniu sie. [quote]No ale nie wypada jeżdzić po koleżance jak po łysej kobyle skoro promujesz jej hodowlę.Czyż nie Iwono &Car!!!!![/quote] Nie przesadzaj co mi sie nie podoba i jestem przekonana o czym pisze nie siedze cicho. Zobacz temat szkolenie. Van Jasiu nic bardziej proste jak dorownac tej hodowczyni. Przyrzekam bede promowac Ciebie :lol: A tak na koniec : "LIZAL CI MORDE PIES BEZ OGONA " - znasz to powiedzenie ? :lol: Quote
iwona&CAR Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [I][quote name='"iwona&Car"']Zaraz wkleje ten filmik na forum o Czarnych Terierach o kopiowaniu ogonow [/quote][/I] [quote name='Jasiek']No faktycznie wkleiłas tylko nie ten filmik a inny z pokazem usuwania piątych pazurów.[/quote] Oj Van Jasiu do dwoch liczyc nie umiesz :crazyeye: wkleilam DWA !!!!!!!!!!!!! Quote
LALUNA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [QUOTE]Launa czy Ty też się nie możesz powstrzymać przed wcinaniem się.O jakich Ty mądrych ludziach piszesz:evil_lol:[/QUOTE] Jasiu przepraszam Cie, zapomniałam ze dla Ciebie pojecie mądry człowiek, jest nieznanym pojęciem. Spóbuję używac mnijeszego zasobu słownictwa. Tylko nie denerwuj się. Na przyszłosc poprostu powiedz ze nie rozumiesz czegos i damy rade. A filmik jeszcze raz - stop klatka. Dasz rade, tylko powoli ;) Quote
Jasiek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[quote name='iwona&CAR'] Przyrzekam bede promowac Ciebie :lol: A tak na koniec : "LIZAL CI MORDE PIES BEZ OGONA " - znasz to powie:lol:dzenie ? [/quote] Broń Cię Panie Boże od promowania mojej hodowli!!!!!:evil_lol::lol::evil_lol::lol: a powiedzenia nie znam ale mi sie podoba:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Jasiek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='iwona&CAR'] Oj Van Jasiu do dwoch liczyc nie umiesz :crazyeye: wkleilam DWA !!!!!!!!!!!!![/quote] W którym miejcu bo nie mogę odszukać:shake::shake::shake::shake: Quote
Jasiek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='LALUNA'] Na przyszłosc poprostu powiedz ze nie rozumiesz czegos i damy rade. [/quote] Lalunka ja rozumiem to Ty jesteś ciemna jak tabaka:lol::lol: Quote
Jasiek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='iwona&CAR'] Teraz mam dysplastycznego psa i w dodatku pozbawionego ogona. Szkoda, bo przy dysplazji bioder taki ogon jest pomocny ,pomaga psu przy poruszaniu sie. [/quote] Carowa weż Ty sie walnij w łeb:lol::lol: Quote
niceravik Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='LALUNA'] Poza tym [B]mądrzy ludzie nie wrzeszcza zanim sie nie dowiedza[/B] i nie poczytaja fachowych artykułów. Ja wiem ze [B]Ty najpierw wrzeszczysz a potem jak sie dowiesz to głupio sie wycofujesz[/B] ze swoich poglądów. Wiec moze jak chcesz kogos do czegos przekonac, to daj konkretne źródło, artykuły i napewno będzie to bardziej przekonywujace niz Twój wrzask...[/quote] LALUNA, święta prawda. Nic dodać nic ująć. Problem jednak polega na tym, że taki "ludek" nie zawsze ma wybór. Zwłaszcza wtedy gdy u niego najbardziej rozwiniętym organem jest organ głosowy. W przypadku faceta to rzadkość i absolutny wyjątek ale cóż, Jasiek cały jest w pewnym sensie "inny" :p. Quote
iwona&CAR Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Jasiek']W którym miejcu bo nie mogę odszukać:shake::shake::shake::shake:[/quote] Vaaaan Jaaaaaasiu :roll: wejdz w moj profil i znajdziesz , jeden jest na kopiowaniu ogonow a drugi o piatym pazurze ( ten ponoc widzisz :multi: ) Quote
iwona&CAR Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Jasiek']Carowa weż Ty sie walnij w łeb:lol::lol:[/quote] Stukam sie ile wlezie i chyba bym musiala jeszcze stracic wzrok . Widze dokladnie jak psom ogon sluzy w balansowaniu cialem. Nie uwazasz ze psu z chorymi stawami taki ogon tymbardziej jest potrzebny. Mnie nie sa potrzebne na to dowody ja TO WIDZE I CZUJE !!!! To nie znaczy ze wszyscy sa zdolni to zauwazyc .Inni musza tylko uwierzyc. Dlatego nie wszyscy moga wykonywac te same zawody , np nie bylbys dobrym trenerem w dziedzinie sportu. Quote
LALUNA Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dziewczyny dajce spokój. Przeciez widzicie ze Jasiu w wielkiej desperacji nie wie co pisze, nawet zaczyna sie posługiwac wyrazami których nie ma. Przeciez juz tylko Jasiu sie ostał w tej jednostronnej dyskusji. Bo Tudno JAsia brac za dyskutanta. Ot poprostu jest i szuka. I to po czesku Jasiu nie ma takiegło słowa jak La Lunka. Sprawdziłam za Ciebie w słwoniku. Quote
Guest ursa81 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Tu jest wiele osób, które tylko śledzą temat. Mnie podkusiło zabrać głos. Błąd. Zaczęłam zbliżać się do beznadziejnie niskiego poziomu odpowiadając na niektóre posty, a powinnam była pamiętać: "Fanatyk to mówca jak pień głuchy." Quote
niceravik Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='LALUNA']Dziewczyny dajce spokój. Przeciez widzicie ze Jasiu w wielkiej desperacji nie wie co pisze, nawet zaczyna sie posługiwac wyrazami których nie ma. Przeciez juz tylko Jasiu sie ostał w tej jednostronnej dyskusji. Bo Tudno JAsia brac za dyskutanta. Ot poprostu jest i szuka. I to po czesku Jasiu nie ma takiegło słowa jak La Lunka. Sprawdziłam za Ciebie w słwoniku.[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Racja. Jasiek to żadna karta. Jasiek to zwykła klaka. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A "buldog" wlazł pod dywan i na razie ma się dobrze. Tak mu się przynajmniej wydaje. Ale kto powiedział, że tego dobrego samopoczucia nie można zmienić? Można. W jaki sposób? Znamy wiele. Klasyczne i dedykowane. Najprostszy z nich to... „zwinąć dywan” :lol: .[/FONT][/COLOR] Quote
Jasiek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='iwona&CAR']Stukam sie ile wlezie i chyba bym musiala jeszcze stracic wzrok . Widze dokladnie jak psom ogon sluzy w balansowaniu cialem. Nie uwazasz ze psu z chorymi stawami taki ogon tymbardziej jest potrzebny. Mnie nie sa potrzebne na to dowody ja TO WIDZE I CZUJE !!!! To nie znaczy ze wszyscy sa zdolni to zauwazyc .Inni musza tylko uwierzyc. Dlatego nie wszyscy moga wykonywac te same zawody , np nie bylbys dobrym trenerem w dziedzinie sportu.[/quote] Carowa jesteś Mistrzynia Swiata w pisaniu głupot.Szkoda że nie ma takiej kategori w corocznych nagrodach Nobla.Na 100% byś ją otrzymałą. Quote
Recommended Posts