Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jagpie napisał(a):
Zadro, jak się ma malutka? My już żyjemy niedzielą :-)

Ma się świetnie.Dzisiaj ranoa popedziła za kotem na strych.Ledwie ją odciągnęłam.Poprawił się apetycik.Zaczyna chrupć RC .

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:Pojechała
:multi:Ma własny domek.
Tylko czemu popłakałam sobie, jak mi zadra opowiadała, ze mała wyglądała do niej z okna samochodu...
Czekamy na wiesci.

Posted

Jesteśmy już wszyscy w domku. Leila była bardzo grzeczna w drodze do Warszawy, początek podróży był ciężki bo widziałam żal w jej małych biednych oczkach, że ją zabieramy, ale mamy nadzieję że szybko się zaaklimatyzuje. Kąty w domu już obwąchane, słanie dla niej pościelone, ale gdzie tam! nawet nie weszła do koszyka, tylko od razu hop na łóżko i teraz właśnie domaga się o pieszczoty :-)na spacerku dzisiaj szła bardzo ładnie, przy nodze ale jak zobaczyła kota, to fru do przodu ;-)
Będziemy zdawali relacje na bieżąco. Zadro miło Cię było poznać osobiście. Pozdrowienia dla wszystkich a my umęczeni po podróży pewnie idziemy spać...PA PA

Posted

Tola napisał(a):
:multi:Pojechała
:multi:Ma własny domek.
Tylko czemu popłakałam sobie, jak mi zadra opowiadała, ze mała wyglądała do niej z okna samochodu...
Czekamy na wiesci.

Tolu, to proste, jesteś po prostu wrażliwa na los zwierząt i nie da się inaczej...:loveu:
Jagpie, cudownie się to czyta, czekamy na nowe wiadomości i na zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

Posted

Leila jest taka szybka, że na razie udało mi się zrobić jej dwa nierozmazane zdjęcia ;-D. Reszta na dniach :-) Psinka jest słodziutka, cały dzionek spędziła dzisiaj z Kubą i nawet udało jej się go wyciągnąć na 5 spacerów ;-D a 6 przed nami :-)teraz sobie smacznie chrapie na wielkim naszym łóżku, wygląda słodko, zwłaszcza że z niej taka mała kruszynka. Handzio dziękuję za pomoc w wstawieniu zdjęć

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='jagpie']Leila jest taka szybka, że na razie udało mi się zrobić jej dwa nierozmazane zdjęcia ;-D. Reszta na dniach :-) Psinka jest słodziutka, cały dzionek spędziła dzisiaj z Kubą i nawet udało jej się go wyciągnąć na 5 spacerów ;-D a 6 przed nami :-)teraz sobie smacznie chrapie na wielkim naszym łóżku, wygląda słodko, zwłaszcza że z niej taka mała kruszynka. Handzio dziękuję za pomoc w wstawieniu zdjęć

Cudowna !!!!! I jaka szczęśliwa :)

Posted

Lejla ma się bardzo dobrze, z każdym dniem staje się coraz bardziej śmiała, jest wesolutka, a spacerze już nawet chodzi z ogonem podniesionym do góry, ciągnie ją do innych psiaków, a oprócz kotów goni i gołębie, których na naszym osiedlu nie brakuje. W weekend wstawię jakieś fotki gdzie w roli główne będzie Panna Lejla :-)