zadra Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 jagpie napisał(a):Zadro, jak się ma malutka? My już żyjemy niedzielą :-) Ma się świetnie.Dzisiaj ranoa popedziła za kotem na strych.Ledwie ją odciągnęłam.Poprawił się apetycik.Zaczyna chrupć RC . Quote
zadra Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Leila miała dzisiaj usuwane szwy .Było ciężko,dziewczyna jest uparta.Ranka pięknie wygojona.Malutka jutro jedzie do DS. Quote
malagos Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 O, ale dobre wieści! Ciekawe, jak się zaaklimatyzuje :) Quote
Tola Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 :multi:Pojechała :multi:Ma własny domek. Tylko czemu popłakałam sobie, jak mi zadra opowiadała, ze mała wyglądała do niej z okna samochodu... Czekamy na wiesci. Quote
jagpie Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jesteśmy już wszyscy w domku. Leila była bardzo grzeczna w drodze do Warszawy, początek podróży był ciężki bo widziałam żal w jej małych biednych oczkach, że ją zabieramy, ale mamy nadzieję że szybko się zaaklimatyzuje. Kąty w domu już obwąchane, słanie dla niej pościelone, ale gdzie tam! nawet nie weszła do koszyka, tylko od razu hop na łóżko i teraz właśnie domaga się o pieszczoty :-)na spacerku dzisiaj szła bardzo ładnie, przy nodze ale jak zobaczyła kota, to fru do przodu ;-) Będziemy zdawali relacje na bieżąco. Zadro miło Cię było poznać osobiście. Pozdrowienia dla wszystkich a my umęczeni po podróży pewnie idziemy spać...PA PA Quote
handzia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tola napisał(a)::multi:Pojechała :multi:Ma własny domek. Tylko czemu popłakałam sobie, jak mi zadra opowiadała, ze mała wyglądała do niej z okna samochodu... Czekamy na wiesci. Tolu, to proste, jesteś po prostu wrażliwa na los zwierząt i nie da się inaczej...:loveu: Jagpie, cudownie się to czyta, czekamy na nowe wiadomości i na zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
zadra Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mnie również było bardzo milo poznać tak cudownych i ciepłych ludzi.Oby kazda psina miła takie szczęście jak Leila. Quote
jagpie Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Leila jest taka szybka, że na razie udało mi się zrobić jej dwa nierozmazane zdjęcia ;-D. Reszta na dniach :-) Psinka jest słodziutka, cały dzionek spędziła dzisiaj z Kubą i nawet udało jej się go wyciągnąć na 5 spacerów ;-D a 6 przed nami :-)teraz sobie smacznie chrapie na wielkim naszym łóżku, wygląda słodko, zwłaszcza że z niej taka mała kruszynka. Handzio dziękuję za pomoc w wstawieniu zdjęć Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Przyjemność po mojej stronie :loveu: Śliczna sunia, jaka błyszcząca;) bardzo się cieszę, że znalazła taki wspaniały dom :loveu: Quote
zadra Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Piekne zdjęcia.Leila jak zwykle "usmiechnięta".Cudowny widok. Quote
Owieczka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='jagpie']Leila jest taka szybka, że na razie udało mi się zrobić jej dwa nierozmazane zdjęcia ;-D. Reszta na dniach :-) Psinka jest słodziutka, cały dzionek spędziła dzisiaj z Kubą i nawet udało jej się go wyciągnąć na 5 spacerów ;-D a 6 przed nami :-)teraz sobie smacznie chrapie na wielkim naszym łóżku, wygląda słodko, zwłaszcza że z niej taka mała kruszynka. Handzio dziękuję za pomoc w wstawieniu zdjęć Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cudowna !!!!! I jaka szczęśliwa :) Quote
jagpie Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Lejla ma się bardzo dobrze, z każdym dniem staje się coraz bardziej śmiała, jest wesolutka, a spacerze już nawet chodzi z ogonem podniesionym do góry, ciągnie ją do innych psiaków, a oprócz kotów goni i gołębie, których na naszym osiedlu nie brakuje. W weekend wstawię jakieś fotki gdzie w roli główne będzie Panna Lejla :-) Quote
Joodith Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Będziemy zaszczyceni mogąc widzieć szczęśliwą Panienkę :) Quote
jagpie Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dzień dobry wszystkim cioteczkom Uploaded with ImageShack.us Quote
jagpie Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 obiecane zdjęcia Leili [IMG=http://img853.imageshack.us/img853/5391/59222727.jpg] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
jagpie Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts