Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam ogłoszenie na allegro odnośnie Milki. To znaczy, ze ślicznotka nie ma jeszcze domku? Są jakieś poprawy w jej zachowaniu? Bo z tego co czytałam w wątku to raczej nie jest wesoło.

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Milka nadal jest u nas, nie ma domu. Nadal jest nieobliczalna jeśli chodzi o kontakt z mężczyznami - nie cierpi ich.
Próbowałam dowiedzieć się czegoś od poprzedniej właścicielki. Okazało się, że u niej zachowywała się tak samo i to raczej było przyczyną, że się jej pozbyła. gadanie o tym, że rozstaje się z nią z żalem to taki pic na wodę.
Milka mimo to jest bardzo kochanym psem. Przytula się jak szczeniak i cały czas chce być ze mną. Niestety tedy nie dopuszcza do mnie innych psów, a te też chcą być głaskane. No i dochodzi do spięć. Jeszcze nad tym panuję ale czasem bywa groźnie.:crazyeye:

• 3 weeks later...
Posted

Milka zaczyna treningi z behawiorystką zobaczymy czy coś się zmieni w jej zachowaniu. Szkoda by taka wspaniała, mądra i piękna psina marnowała się u mnie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Milka to niezwykły pies. Zwariowana, ale jak sie ją pozna to wyłazi z niej porządna oddana psina. Może godzinami leżeć przy nogach i czekać na głaski. Uwielbiam ją, jest taka kochana.

Posted

[quote name='Czorcik']załatwiłaś jej wizytę z behawiorystą , aż ciekawa jestem co powiedział specjalista. :)[/QUOTE]

Że wujek Guliwer jest smaczny i trzeba próbować od tyłka strony :) :)

Posted

Milka potrzebuje stabilnego domu. Gdzie ludzie będą stanowczo, ale łagodnie z nią postępować. I to wszystko. To bardzo kochana suka i tylko własne stado z wyraźnym przywódcą jest wstanie zlikwidować jej strach. Bo podstawą jej agresywnego zachowania jest strach. Nie znamy jej przeszłości jest więc tym trudniej zgadnąć podstawę jej zachowania. Ale systematycznie robi postępy.

Posted

Biedna Milka, wielka jak kucyk ciągle chce się bawić i przytulać. Biega po podwórku z misiem w pysku, za nią Bunia i Bary. Kiedy przegalopuje kilka okrążeń, przybiega po głaski i przytulanki. To taka kochana psina i bardzo grzeczna.

Posted

Luka potzrebuje na już tekst do ogłoszeń dla Milki.
Ja jestem frajer pod tym względem i nie potrafię wymyśleć ładnego tekstu .
Zamowiłam 40 ogłoszeń, ale tutaj niestety z tekstem własnym

Posted

Ja Milkę ogłaszam z takim tekstem - może trochę go zmodyfikować?
[url]http://allegro.pl/piekna-milka-po-przejsciach-szuka-szczegolnego-dom-i1941153248.html[/url]