lapinporokoira Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 natalek, i co słuchać u Perwusia? nikt go nie adoptował? Quote
Avaloth Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zlokalizowałyśmy Perwusia, ale niestety nadal siedzi w schronisku Quote
lapinporokoira Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 czyli papierowe ogłoszenia też nic niedały do tej chwili, szkoda Quote
Avaloth Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Mam prośbę, mógłby ktoś (lapinporokiora?) napisać jakiś krótki, acz treściwy tekst o Perwusiu? Potrzebuję, żeby poprosić o wrzucenie go na schroniskowego facebooka ;) Takie najważniejsze informacje, co wiem dodam od siebie, ale wiem niewiele. Quote
lapinporokoira Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 przepraszam, nie było mnie. zaraz coś napiszę o nim i wkleję tutaj. Quote
lapinporokoira Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [FONT=Times New Roman]Piesek Perwuś, znaleziony błąkający się w poszukiwaniu domu. Po stanie sierści i wielkiej obroży nasuwa się wniosek, że pies był „łańcuchowy” i zimę przetrwał gdzieś w budzie. Po zabraniu do domu okazał się psem domowym. Wie co to łóżko, najchętniej wylegiwałby się na nim cały dzień, zachowuje czystość, sygnalizuje potrzebę wyjścia. Dogaduje się z psami i kotami, jest cichutki i spokojny, na spacerach nie odstępuje opiekuna na krok. Trochę boi się burzy, przytula się wtedy mocno do opiekuna i czeka aż te straszne rzeczy miną. Ładnie się bawi z psimi kolegami, preferuje psie koleżanki, stąd imię. Perwuś ma kryształowy charakter, niestety urodą nie grzeszy, ot zwykły pies. W schronisku od 4 maja 2011. Daj dom niezwykłemu zwykłemu psu.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Avaloth może być?[/FONT] Quote
Avaloth Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jest ok, dzięki :) jak go wrzucą to dam znać. Quote
lapinporokoira Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 chyba w końcu założę konto na FB, inaczej Perwka tam nie znajde ;) Quote
lapinporokoira Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 czy Perwuś będzie na Błoniach 3 września podczas tej akcji adopcyjnej? Wiem od Asior, że będzie taka impreza ;) Quote
Avaloth Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jeszcze nic nie wiadomo, które psiaki pójdą, ale pewnie tylko kilka, na pewno któryś ze szkolenia, nie wiem czy z mniejszych też będą brać. Jeśli coś będziemy wiedzieć, dam znać. Quote
lapinporokoira Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 będę wtedy na błoniach, specjalnie przyjade, pozachęcam potencjalnych zainteresowanych, w końcu znam Perwka troche ;) oczywiście o ile weźmiecie go na akcję, a nawet jak go nie weźmiecie to i tak przyjade :) Quote
Noelle Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Perwuś był wczoraj na spacerze z wolontariuszkami ;) niestety schronisko niezbyt dobrze na niego działa... jest jeszcze bardziej lękliwy niż był... Quote
lapinporokoira Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 biedactwo małe :( on potrzebuje domu !!! ale gdzie go szukać dla biedaka :( Quote
lapinporokoira Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 czy już wiadomo czy Perwuś będzie na błoniach 3 września? jestem w stanie zaoferować karmę dla niego gdyby tylko znalazł się DT. Cholerka, już nie wiem gdzie szukać dla niego domu Quote
masza44 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Czy Perwuś ma ogłoszenia na allegro? Ja teraz robię allegro dla Hugo, ale jak się skończy to mogę kolejne dla Perwusia. Quote
lapinporokoira Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 z nieba mi spadasz cioteczko :) Perwuś nie miał jeszcze nigdy allegro, może tam go ktoś wypatrzy, przecież gdzieś musi być ten jego jedyny człowiek, może na allegro. Quote
Ola164 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Allegro ogołem cieszy się sporym zainteresowaniem wiec moze akurat. A ma gumtree? Quote
masza44 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 lapinporokoira napisał(a):z nieba mi spadasz cioteczko :) Perwuś nie miał jeszcze nigdy allegro, może tam go ktoś wypatrzy, przecież gdzieś musi być ten jego jedyny człowiek, może na allegro. To jak zejdą ogłoszenia Hugo zrobię Allegro Perwusiowi , pewnie gdzieś w następny weekend tylko potrzebuję zdjęcia Perwusia i opis na mejla- wyślę na pw. Ja sama oba moje psiaki znlazłam na allegro i wiele osób tam szuka. Quote
lapinporokoira Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 poprzednie ogłoszenia już mu wygasły, szukam następnego bazarku ogłoszeniowego, ale jakoś nie znajduje, więc gumtree nie ma ani nic innego oprócz papierowych ogłoszeń w kilku klinikach krakowskich i w zaprzyjaźnionym psim salonie fryzjerskim i to tyle. masza44 dziękuję za chęć zrobienia Perwkowi allegro, zdjęcia i tekst podeśle na maila niedługo, muszę jakiś ckliwy skonstruować żeby się o Perwusia domki biły;) Quote
lapinporokoira Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 wczoraj na akcji adopcyjnej na Błoniach reklamowałam Perwusia jak mogłam, była rodzina bardziej zainteresowana nim niż moimi szczeniakami. Miejmy nadzieję, że go wezmą ze schronu, ale zanim to nastąpi ide szukac tego bazarku ogłoszeniowego i wysyłam teks na ogłoszenie na allegro do maszy44 ;) Quote
masza44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 link do allegro Perwusia na 14 dni, do godziny powinien być aktywny http://allegro.pl/show_item.php?item=1805301797 Quote
Recommended Posts