Noelle Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 niestety dziś nie mogłam się nic dowiedzieć. :( pracowników dzieli się na miłych i niemiłych i byli akurat niemili. pomimo próśb powiedzieli mi, że nie mogę go zobaczyć nawet przez kraty, bo jest na kwarantannie... na dniach jak będę w schronie, poproszę jeszcze tych miłych pracowników, a jeśli nie, to musimy poczekać te niecałe 2 tyg. aż wyjdzie z kwarantanny, wtedy na 100% będzie go można zobaczyć. Quote
lapinporokoira Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 szkoda, ale i tak ci dziękuję za dobre chęci. No to czekam nadal na jakieś wiadomości o Perwku. Quote
lapinporokoira Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 naprawdę nie ma tutaj nikogo więcej kto jeszcze odwiedza krakowskie schronisko? Quote
Noelle Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 jak tylko wyjdzie z kwarantanny to do niego zajrzę i napiszę. coś mi się wydaje, że bez ogłoszeń nie prędko znajdzie dom, bo ma bardzo przeciętny wygląd. pełno jest podobnych psiaków, które czekają na dom latami :( Quote
lapinporokoira Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 no właśnie dlatego martwie się o niego, poznałam go przez te 4 dni kiedy się nim opiekowałam i oprócz cudownego charakteru nic innego go z tłumu nie wyróżnia, a charakteru niestety nie widać :( będzie miał ogłoszenia, nie zostawię go tak samemu sobie :) Quote
lapinporokoira Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 już prawie tydzień mija odkąd Perwuś jest w schronie, to już połowa kwarantanny :) cioteczki, nie mogę tutaj często zaglądać, padł mi komp i dopóki z 3 gratów nie złożę jednego sprawnego to zostają mi tylko godziny pracy na kontakt ze światem, a i to mam dość ograniczone :( chcę mu wykupić ogłoszenia na bazarku, do kogo podać kontakt? Z racji odległości ja raczej kontaktem być nie mogę. Quote
Noelle Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 może poczekaj z ogłoszeniami, aż Perwuś wyjdzie z kwarantanny? kontakt mógłby być na mnie, ale chcę go najpierw poznać :) Quote
wtatara Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='lapinporokoira']już prawie tydzień mija odkąd Perwuś jest w schronie, to już połowa kwarantanny :) cioteczki, nie mogę tutaj często zaglądać, padł mi komp i dopóki z 3 gratów nie złożę jednego sprawnego to zostają mi tylko godziny pracy na kontakt ze światem, a i to mam dość ograniczone :( chcę mu wykupić ogłoszenia na bazarku, do kogo podać kontakt? Z racji odległości ja raczej kontaktem być nie mogę.[/QUOTE] możesz podać do mnie , tylko muszę wiedziec co mówić Quote
lapinporokoira Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 bazarek ogłoszeniowy muszę wykupić do 13 maja i poprosić o wystawienie ogłoszeń po wyjściu psa z kwarantanny :) natalek czekamy zatem aż poznasz Perwusia ;) wtatara wystarczy mówić to co napisałam o nim na tym wątku, wszystko co wiem o jego charakterze jest w 100% sprawdzone, był ze mną przecież 4 dni :) to kontakt podać na was obydwie? Może poczekamy z decyzją do jego wyjścia, dobrze? za chwilę kończę pracę i znikam z dogo do jutra, czas zająć się moimi domowymi psami i pojechać nakarmić Rokiego. to do jutra cioteczki :) Quote
Noelle Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 możesz na nas obydwie, mi to nie przeszkadza :) [email protected] tel. 668 289 029 teraz trzeba trzymać kciuki, żeby Perwuś po wyjściu z kwarantanny trafił na takich kolegów z boksu, by można było go poznać i brać ten boks na spacer (bo jak się trafi agresor, to nie bardzo...). ;) Quote
lapinporokoira Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 miejmy nadzieję, że nie trafi na agresora, on to taka dooopa wołowa, boi się, jest uległy ale ze strachu potrafi pokazać ząbki i ... uciec jak najdalej, tyle, że w boksie nie będzie miał tej możliwości :( to dobry, grzeczny, łóżeczkowy piesek tylko skrzywdzony i teraz potrzebuje swojego spokojnego człowieka żeby żyć z nim spokojnie :) Quote
lapinporokoira Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 a tak sobie dzisiaj zaglądam czy coś nowego się tutaj nie dzieje beze mnie ;) wygląda na to, że nie, więc do jutra Perwusiu :) Quote
lapinporokoira Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 a dzisiaj 13 czyli jeszcze tylko 5 dni :) pakiecik ogłoszeń już ma wykupiony, czekamy aż wyjdzie z kwarantanny i ruszamy z szukaniem domku :) Quote
lapinporokoira Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 za dwa dni Perwuś wyjdzie i będzie szukał domu :) natalek, będą potrzebne nowe zdjęcia do ogłoszeń, zrobisz? kontakt w ogłoszeniach podam na Was obydwie, dobrze? No to czekamy jeszcze tylko 2 dni. Quote
Noelle Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 będę w schronisku w sobotę, postaram się zrobić jakieś zdjęcia, choć nie mam ani talentu, ani dobrego sprzętu. xd jeśli tylko nie będzie z agresorami w boksie (a agresorów na szczęście jest mało) - możesz na mnie liczyć. :D Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Natalia jeśli tylko w sobotę będę w stanie ( w piątek mam ostatnią maturę, więc potem moze byc ciekawie xd) to postaram się przyjechać do schroniska do południa, mogę wtedy wziąć aparat jeśli nie będzie lać. A jak wtedy mi się nie uda to będę jakoś w tygodniu, w niedzielę jak coś dogadamy kiedy, i mogę mu zdjęcia porobić. Tylko on w schronisku będzie miał tak samo na imię ? Bo jak go znajdziemy ? Quote
lapinporokoira Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 jak nie po imieniu to po numerze go znajdziecie: 25/05/11. Imię rzecz względna, tak go sobie nazwałam bo jakoś musiałam go nazywać, a on zaczął szybko reagować, wiedział, że tak się go woła ;) Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A Ty go zawoziłaś do schroniska ? W każdym razie czy ktoś kto go zawiózł podał imię ? Jeśli tak to raczej zostawili, jeśli nie, to jakieś nadać musieli. Quote
Noelle Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 imię ma wpisane Perwuś, to wiem, bo sprawdzałam. :) ok Avaloth, SUPER! będę baaaaaaardzo wdzięczna za zdjęcia :D Quote
lapinporokoira Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 właśnie odzyskałam kompa!!! :) będę częściej tutaj zaglądać :) wygląda na to,że dzisiaj Perwuś opuścił kwarantannę, czekam na nowe zdjęcia i ruszają jego ogłoszenia w poszukiwaniu domu :) Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Będziemy w sobotę z Natalek w schronisku, jeśli tylko nie będzie padać to biorę aparat i go obfocimy ;) Quote
lapinporokoira Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 dziękuję w jego imieniu :) w życiu nie musiałam podejmować takiej trudnej decyzji o oddaniu psa do schronu, ten jest pierwszy, mam nadzieję że ostatni i baaaaardzo mi zależy żeby jak najszybciej schron opuścił. Piękny może i nie jest ale za to charakter ma cudowny :) Quote
Recommended Posts