Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety dziś nie mogłam się nic dowiedzieć. :( pracowników dzieli się na miłych i niemiłych i byli akurat niemili. pomimo próśb powiedzieli mi, że nie mogę go zobaczyć nawet przez kraty, bo jest na kwarantannie...
na dniach jak będę w schronie, poproszę jeszcze tych miłych pracowników, a jeśli nie, to musimy poczekać te niecałe 2 tyg. aż wyjdzie z kwarantanny, wtedy na 100% będzie go można zobaczyć.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak tylko wyjdzie z kwarantanny to do niego zajrzę i napiszę.
coś mi się wydaje, że bez ogłoszeń nie prędko znajdzie dom, bo ma bardzo przeciętny wygląd. pełno jest podobnych psiaków, które czekają na dom latami :(

Posted

no właśnie dlatego martwie się o niego, poznałam go przez te 4 dni kiedy się nim opiekowałam i oprócz cudownego charakteru nic innego go z tłumu nie wyróżnia, a charakteru niestety nie widać :(
będzie miał ogłoszenia, nie zostawię go tak samemu sobie :)

Posted

już prawie tydzień mija odkąd Perwuś jest w schronie, to już połowa kwarantanny :)
cioteczki, nie mogę tutaj często zaglądać, padł mi komp i dopóki z 3 gratów nie złożę jednego sprawnego to zostają mi tylko godziny pracy na kontakt ze światem, a i to mam dość ograniczone :(

chcę mu wykupić ogłoszenia na bazarku, do kogo podać kontakt?
Z racji odległości ja raczej kontaktem być nie mogę.

Posted

[quote name='lapinporokoira']już prawie tydzień mija odkąd Perwuś jest w schronie, to już połowa kwarantanny :)
cioteczki, nie mogę tutaj często zaglądać, padł mi komp i dopóki z 3 gratów nie złożę jednego sprawnego to zostają mi tylko godziny pracy na kontakt ze światem, a i to mam dość ograniczone :(

chcę mu wykupić ogłoszenia na bazarku, do kogo podać kontakt?
Z racji odległości ja raczej kontaktem być nie mogę.[/QUOTE]

możesz podać do mnie , tylko muszę wiedziec co mówić

Posted

bazarek ogłoszeniowy muszę wykupić do 13 maja i poprosić o wystawienie ogłoszeń po wyjściu psa z kwarantanny :)
natalek czekamy zatem aż poznasz Perwusia ;)
wtatara wystarczy mówić to co napisałam o nim na tym wątku, wszystko co wiem o jego charakterze jest w 100% sprawdzone, był ze mną przecież 4 dni :)
to kontakt podać na was obydwie? Może poczekamy z decyzją do jego wyjścia, dobrze?
za chwilę kończę pracę i znikam z dogo do jutra, czas zająć się moimi domowymi psami i pojechać nakarmić Rokiego.
to do jutra cioteczki :)

Posted

możesz na nas obydwie, mi to nie przeszkadza :)
[email protected]
tel. 668 289 029
teraz trzeba trzymać kciuki, żeby Perwuś po wyjściu z kwarantanny trafił na takich kolegów z boksu, by można było go poznać i brać ten boks na spacer (bo jak się trafi agresor, to nie bardzo...). ;)

Posted

miejmy nadzieję, że nie trafi na agresora, on to taka dooopa wołowa, boi się, jest uległy ale ze strachu potrafi pokazać ząbki i ... uciec jak najdalej, tyle, że w boksie nie będzie miał tej możliwości :(
to dobry, grzeczny, łóżeczkowy piesek tylko skrzywdzony i teraz potrzebuje swojego spokojnego człowieka żeby żyć z nim spokojnie :)

Posted

za dwa dni Perwuś wyjdzie i będzie szukał domu :) natalek, będą potrzebne nowe zdjęcia do ogłoszeń, zrobisz? kontakt w ogłoszeniach podam na Was obydwie, dobrze? No to czekamy jeszcze tylko 2 dni.

Posted

będę w schronisku w sobotę, postaram się zrobić jakieś zdjęcia, choć nie mam ani talentu, ani dobrego sprzętu. xd jeśli tylko nie będzie z agresorami w boksie (a agresorów na szczęście jest mało) - możesz na mnie liczyć. :D

Posted

Natalia jeśli tylko w sobotę będę w stanie ( w piątek mam ostatnią maturę, więc potem moze byc ciekawie xd) to postaram się przyjechać do schroniska do południa, mogę wtedy wziąć aparat jeśli nie będzie lać. A jak wtedy mi się nie uda to będę jakoś w tygodniu, w niedzielę jak coś dogadamy kiedy, i mogę mu zdjęcia porobić. Tylko on w schronisku będzie miał tak samo na imię ? Bo jak go znajdziemy ?

Posted

jak nie po imieniu to po numerze go znajdziecie: 25/05/11. Imię rzecz względna, tak go sobie nazwałam bo jakoś musiałam go nazywać, a on zaczął szybko reagować, wiedział, że tak się go woła ;)

Posted

A Ty go zawoziłaś do schroniska ? W każdym razie czy ktoś kto go zawiózł podał imię ? Jeśli tak to raczej zostawili, jeśli nie, to jakieś nadać musieli.

Posted

właśnie odzyskałam kompa!!! :) będę częściej tutaj zaglądać :)
wygląda na to,że dzisiaj Perwuś opuścił kwarantannę, czekam na nowe zdjęcia i ruszają jego ogłoszenia w poszukiwaniu domu :)

Posted

dziękuję w jego imieniu :)
w życiu nie musiałam podejmować takiej trudnej decyzji o oddaniu psa do schronu, ten jest pierwszy, mam nadzieję że ostatni i baaaaardzo mi zależy żeby jak najszybciej schron opuścił.
Piękny może i nie jest ale za to charakter ma cudowny :)