ludwa Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Już dopisałam w pierwszym poście. Ogłoszenia juz są, jutro te, które wymagają aktywacji zostaną aktywowane, więc na razie możemy zacoskać kciuki Jak macie jakieś sugestie, to piszcie, bo mi naprawdę już nic więcej do głowy nie przychodzi Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 o co chodzi z tym tytułem, bo ja ciemna jestem :roll: Znaleźliście dt? Quote
ludwa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Nie, pies ma czas do końca maja, potem schron. Zmieniłam tytuł, może teraz czytelniejszy? Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ludwa']Nie, pies ma czas do końca maja, potem schron. Zmieniłam tytuł, może teraz czytelniejszy?[/QUOTE] Aha przepraszam za zamieszanie :oops: Ogłoszenia ma no to inaczej pomóc nie moge, ale będę wpadać, Quote
ludwa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 a nie ma jeszcze wolnych od Dukata portali ogłoszeniowych;)? Szkoda, żeby trafił do schronu, wiec im więcej ogłoszeń, tym lepiej, bo czasu niewiele Quote
bric-a-brac Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Problemem jest często znalezienie tych stron, gdzie ogłoszeń nie ma. Ale ja mam na to sposób, więc wkleję tu adresy, pod którymi Dukat nie ma ogłoszeń (czyli te, których pakiet ogłoszeń nie obejmował): adin.pl adopcje.org adoptujemy.pl adpedia.pl anonse.pl autogielda.pl cwirek.pl drobne.pl gieldaogloszen.pl hodowcy.com.pl informator.com.pl kupsprzedaj.pl nasipupile.pl naszezwierzaki.info ofertka.pl ogloszenia.aleokazja.pl olx.pl przygarnijzwierzaka.pl psiamania.pl pupile.com pupilek.net.pl szerlok.pl wstawaj.pl zwierzeta.znajdzto.pl Adresy są pozbawione początku czyli http:// lub http://www. - bo tylko tak technicznie umiem zebrać taki zbiór. Jak się gdzieś machnęłam, to sorry, starałam się w miarę dokładnie. Także gdyby ktoś miał czas i chęci... A przy okazji, jest gdzieś wątek z listą wszystkich stron do ogłoszeń? Bo takie zbiory gdzie jeszcze można ogłosić byłyby pewnie przydatne wielu psom... Tylko musiałabym mieć listę adresów portali ogłoszeniowych. Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jest spis stron, tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-og%C5%82oszeniowych-post-1-i-2 tylko niektóre nieaktualne i nie sa nowe strony dodawane. Quote
bric-a-brac Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='_ogonek_']Jest spis stron, tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-og%C5%82oszeniowych-post-1-i-2 tylko niektóre nieaktualne i nie sa nowe strony dodawane. Wielkie dzięki! Tego mi było trzeba:) Quote
asl Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Kurczę... szkoda go strasznie :shake: Nie mam jak pomóc... Mogę tylko podrzucić Jego wątek. Quote
ludwa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 No właśnie. Kto da szansę staremu psu, skoro młode tkwią w hotelach? Mi już ostatnio optymizm wysiadł, bo nawet nikt nie dzwoni o adopcjach nie wspominając Quote
wapiszon Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czy mogę zamieścić fotkę i tekst na moim profilu na NK i na FB? Quote
wire fox Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wrzuciłam Dukata na wątek owczarków belgijskich do adopcji, może uda się ściągnąć więcej osób do pomocy. Z tego co wiem, chyba u Owieczki jest wolny boks na zewnątrz, bo chyba właśnie taki byłby Dukatowi potrzebny - no oczywiście oprócz deklaracji. Quote
ludwa Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='wapiszon']Czy mogę zamieścić fotkę i tekst na moim profilu na NK i na FB? ;) Pewnie. Zamieszczaj wszędzie, gdzie się da:) Wrzuciłam Dukata na wątek owczarków belgijskich do adopcji, może uda się ściągnąć więcej osób do pomocy. Z tego co wiem, chyba u Owieczki jest wolny boks na zewnątrz, bo chyba właśnie taki byłby Dukatowi potrzebny - no oczywiście oprócz deklaracji. Na razie jeszcze nie będę blokowała kojca ale myślę o tym niestety Quote
bric-a-brac Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Lepiej chyba zacząć szukać ewentualnego DT teraz niż nie zdążyć... A może ktoś z rodziny będzie się chociaż poczuwać, żeby dać jakąś kasę? Choćby na pierwszy miesiąc hotelowania? Quote
wire fox Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='bric-a-brac'] A może ktoś z rodziny będzie się chociaż poczuwać, żeby dać jakąś kasę? Choćby na pierwszy miesiąc hotelowania?[/QUOTE] Biorąc pomysł wywiezienia psa do lasu pod uwagę - to szczerze wątpię. Quote
bric-a-brac Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='wire fox']Biorąc pomysł wywiezienia psa do lasu pod uwagę - to szczerze wątpię.[/QUOTE] Każda rodzina to ludzie, ludzie są różni. Skoro prawnuczka próbuje coś zrobić, to może ktoś jeszcze w tej rodzinie okaże cień sumienia... Jak można po śmierci bliskiej osoby zwyczajnie pozbyć się psa bez skrupułów? Odpowiedzialność ciązy nie tylko na tej osobie, która dziedziczy, ale na wszystkich najbliższych... Ech... może to naiwne, faktycznie. Quote
Aldona z Sosnowca Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 No szkoda strasznie biedaka.. Kurka wodna,nic nie mogę pomóc,podrzucę wątek jedynie do góry... Quote
ludwa Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Niestety rodzina nie pomoże. Tylko prawnuczka szuka pomocy dla psa...Życie Quote
_ogonek_ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Sytuacja patowa :( Przepraszam za spam, ale proszę o wsparcie dla Rokiego. Hopkanie bazarku mile widziane.. Cegiełki na Rokiego! Quote
wire fox Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='bric-a-brac']Każda rodzina to ludzie, ludzie są różni. Skoro prawnuczka próbuje coś zrobić, to może ktoś jeszcze w tej rodzinie okaże cień sumienia... Jak można po śmierci bliskiej osoby zwyczajnie pozbyć się psa bez skrupułów? Odpowiedzialność ciązy nie tylko na tej osobie, która dziedziczy, ale na wszystkich najbliższych... Ech... może to naiwne, faktycznie.[/QUOTE] Z pewnością nie naiwne - świadczy tylko o Twojej wrażliwości :Rose:. Niestety przeciętny "Kowalski" jest,że to tak elegancko i eufemistycznie ujmę "gruboskórny":-(. Quote
ludwa Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 a ja zaproszę na bazarki ciuchowo itp http://www.dogomania.pl/threads/2071...Hanki-i-Tośki oraz dziecięcy http://www.dogomania.pl/threads/2071...ankę-i-Tosię Quote
bric-a-brac Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przypominam, że gdyby ktoś miał chwilę, to Dukatowi przydałyby się ogłoszenia w tych serwisach... [quote name='bric-a-brac'] adin.pl adopcje.org adoptujemy.pl adpedia.pl anonse.pl autogielda.pl cwirek.pl drobne.pl gieldaogloszen.pl hodowcy.com.pl informator.com.pl kupsprzedaj.pl nasipupile.pl naszezwierzaki.info ofertka.pl ogloszenia.aleokazja.pl olx.pl przygarnijzwierzaka.pl psiamania.pl pupile.com pupilek.net.pl szerlok.pl wstawaj.pl zwierzeta.znajdzto.pl Quote
Recommended Posts