Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już dopisałam w pierwszym poście. Ogłoszenia juz są, jutro te, które wymagają aktywacji zostaną aktywowane, więc na razie możemy zacoskać kciuki

Jak macie jakieś sugestie, to piszcie, bo mi naprawdę już nic więcej do głowy nie przychodzi

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']Nie, pies ma czas do końca maja, potem schron. Zmieniłam tytuł, może teraz czytelniejszy?[/QUOTE]
Aha przepraszam za zamieszanie :oops:
Ogłoszenia ma no to inaczej pomóc nie moge, ale będę wpadać,

Posted

a nie ma jeszcze wolnych od Dukata portali ogłoszeniowych;)? Szkoda, żeby trafił do schronu, wiec im więcej ogłoszeń, tym lepiej, bo czasu niewiele

Posted

Problemem jest często znalezienie tych stron, gdzie ogłoszeń nie ma. Ale ja mam na to sposób, więc wkleję tu adresy, pod którymi Dukat nie ma ogłoszeń (czyli te, których pakiet ogłoszeń nie obejmował):
adin.pl
adopcje.org
adoptujemy.pl
adpedia.pl
anonse.pl
autogielda.pl
cwirek.pl
drobne.pl
gieldaogloszen.pl
hodowcy.com.pl
informator.com.pl
kupsprzedaj.pl
nasipupile.pl
naszezwierzaki.info
ofertka.pl
ogloszenia.aleokazja.pl
olx.pl
przygarnijzwierzaka.pl
psiamania.pl
pupile.com
pupilek.net.pl
szerlok.pl
wstawaj.pl
zwierzeta.znajdzto.pl

Adresy są pozbawione początku czyli http:// lub http://www. - bo tylko tak technicznie umiem zebrać taki zbiór.
Jak się gdzieś machnęłam, to sorry, starałam się w miarę dokładnie.

Także gdyby ktoś miał czas i chęci...

A przy okazji, jest gdzieś wątek z listą wszystkich stron do ogłoszeń? Bo takie zbiory gdzie jeszcze można ogłosić byłyby pewnie przydatne wielu psom... Tylko musiałabym mieć listę adresów portali ogłoszeniowych.

Posted

No właśnie. Kto da szansę staremu psu, skoro młode tkwią w hotelach? Mi już ostatnio optymizm wysiadł, bo nawet nikt nie dzwoni o adopcjach nie wspominając

Posted

Wrzuciłam Dukata na wątek owczarków belgijskich do adopcji, może uda się ściągnąć więcej osób do pomocy. Z tego co wiem, chyba u Owieczki jest wolny boks na zewnątrz, bo chyba właśnie taki byłby Dukatowi potrzebny - no oczywiście oprócz deklaracji.

Posted

[quote name='wapiszon']Czy mogę zamieścić fotkę i tekst na moim profilu na NK i na FB?

;) Pewnie. Zamieszczaj wszędzie, gdzie się da:)

Wrzuciłam Dukata na wątek owczarków belgijskich do adopcji, może uda się ściągnąć więcej osób do pomocy. Z tego co wiem, chyba u Owieczki jest wolny boks na zewnątrz, bo chyba właśnie taki byłby Dukatowi potrzebny - no oczywiście oprócz deklaracji.

Na razie jeszcze nie będę blokowała kojca ale myślę o tym niestety

Posted

Lepiej chyba zacząć szukać ewentualnego DT teraz niż nie zdążyć...

A może ktoś z rodziny będzie się chociaż poczuwać, żeby dać jakąś kasę? Choćby na pierwszy miesiąc hotelowania?

Posted

[quote name='bric-a-brac']

A może ktoś z rodziny będzie się chociaż poczuwać, żeby dać jakąś kasę? Choćby na pierwszy miesiąc hotelowania?[/QUOTE]

Biorąc pomysł wywiezienia psa do lasu pod uwagę - to szczerze wątpię.

Posted

[quote name='wire fox']Biorąc pomysł wywiezienia psa do lasu pod uwagę - to szczerze wątpię.[/QUOTE]
Każda rodzina to ludzie, ludzie są różni. Skoro prawnuczka próbuje coś zrobić, to może ktoś jeszcze w tej rodzinie okaże cień sumienia... Jak można po śmierci bliskiej osoby zwyczajnie pozbyć się psa bez skrupułów? Odpowiedzialność ciązy nie tylko na tej osobie, która dziedziczy, ale na wszystkich najbliższych... Ech... może to naiwne, faktycznie.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Każda rodzina to ludzie, ludzie są różni. Skoro prawnuczka próbuje coś zrobić, to może ktoś jeszcze w tej rodzinie okaże cień sumienia... Jak można po śmierci bliskiej osoby zwyczajnie pozbyć się psa bez skrupułów? Odpowiedzialność ciązy nie tylko na tej osobie, która dziedziczy, ale na wszystkich najbliższych... Ech... może to naiwne, faktycznie.[/QUOTE]

Z pewnością nie naiwne - świadczy tylko o Twojej wrażliwości :Rose:.
Niestety przeciętny "Kowalski" jest,że to tak elegancko i eufemistycznie ujmę "gruboskórny":-(.

Posted

Przypominam, że gdyby ktoś miał chwilę, to Dukatowi przydałyby się ogłoszenia w tych serwisach...

[quote name='bric-a-brac']
adin.pl
adopcje.org
adoptujemy.pl
adpedia.pl
anonse.pl
autogielda.pl
cwirek.pl
drobne.pl
gieldaogloszen.pl
hodowcy.com.pl
informator.com.pl