Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka mnie zaprosiła. Moge zadeklarowac 10 zł mieś. Śliczna sunia,choc nieco wylękniona.

[COLOR="black"][COLOR="black"][SIZE="4"]Szarotka- Ty ciagle straszysz banerkiem ,że Lena szuka domu.:)[/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzka']Kamie brakuje 110 zł stałych deklaracji .[/QUOTE]
No to trzeba iść na żebry
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSk8vOBVzyHa0xDH3kR7TRNn7HcRGmvNMVVuTyK6R0oRdFdUQvv[/IMG]

Posted

Kame przy wejściu do mieszkania została przywitana przez reszte psiaków .
Obwąchały się pomerdały ogonkami .
Została ubrana w obróżkę z adresówką ,napiła się pare łyczków wody i
położyła się w kaciku na poslanku .jak na-razie nie rusza się z miejsca.
Widać że trochę się boi no ale to zaledwie pare godzin jak mała jest u mnie .
Na-pewno jutro bedzie lepiej.
Czeka nas wizyta u weta muszę Kamie wyrobić ksiązeczkę i
zaszczepić przeciw chorobom zakaźnym.

Posted

[quote name='Javena']Zuzka mnie zaprosiła. Moge zadeklarowac 10 zł mieś. Śliczna sunia,choc nieco wylękniona.

[COLOR="black"][COLOR="black"][SIZE="4"]Szarotka- Ty ciagle straszysz banerkiem ,że Lena szuka domu.:)[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Bardzo dziękuję

Posted

[quote name='danka4u1']Zdjęcia Kamy przepiękne. Widzę, ze w Rzeszowie miała towarzystwo- taka mała psinka pod biurkiem.
[/QUOTE]
Kamcia miała towarzystwo o wielkiej rozpiętości gatunkowej ;) Mam swoje 4 psy, z którymi dogadywała się świetnie, koty też w porządku - co myślę będzie ważne w ogłoszeniach, spała nawet z królikiem. Jest suczką, która przyzwyczaja się naprawdę szybko - poza tym, że znamy się z Kamą ze schroniska, przez te parę dni spędzonych u mnie była tak we mnie zapatrzona (z wzajemnością), że nie odstępowała mnie na krok, a wczoraj zaczęła wskakiwać na łóżka, machać ogonkiem, biegać radośnie po mieszkaniu i zapraszać do zabawy.
Trzymam mocno kciuki za dobry domek !
[SIZE=1]
[COLOR=wheat]I kurczę... tęsknię za tym małym czarnuchem...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Neczka']Kamcia miała towarzystwo o wielkiej rozpiętości gatunkowej ;) Mam swoje 4 psy, z którymi dogadywała się świetnie, koty też w porządku - co myślę będzie ważne w ogłoszeniach, spała nawet z królikiem. Jest suczką, która przyzwyczaja się naprawdę szybko - poza tym, że znamy się z Kamą ze schroniska, przez te parę dni spędzonych u mnie była tak we mnie zapatrzona (z wzajemnością), że nie odstępowała mnie na krok, a wczoraj zaczęła wskakiwać na łóżka, machać ogonkiem, biegać radośnie po mieszkaniu i zapraszać do zabawy.
Trzymam mocno kciuki za dobry domek !
[SIZE=1]
[COLOR=wheat]I kurczę... tęsknię za tym małym czarnuchem...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Cioteczko nie martw się o czarnulke ona u mnie tez szybko odzyska radosc życia .
Oczka ta z mojego banerka byla jeszcze większym strachulcem jak przyjechała do mnie a teraz jest rozbrykaną pannica .

Posted

[quote name='zuzka']Cioteczko nie martw się o czarnulke ona u mnie tez szybko odzyska radosc życia .
Oczka ta z mojego banerka byla jeszcze większym strachulcem jak przyjechała do mnie a teraz jest rozbrykaną pannica .[/QUOTE]
Nie martwię się, wiem, że znalazła najlepszy tymczas pod słońcem.
Tylko tak ciężko się rozstać... chyba nie byłabym dobrym DT dla psiaków

Posted

[quote name='zuzka']Brakuje 90 zl[/QUOTE]

[quote name='Neczka']Nie martwię się, wiem, że znalazła najlepszy tymczas pod słońcem.
Tylko tak ciężko się rozstać... chyba nie byłabym dobrym DT dla psiaków[/QUOTE]

To juz nie tak duzo.:multi::multi::multi:
Ja bym skonczyla jako male schronisko, jak bym zaczela brac psy na dt.

Posted

[quote name='Szarotka']To juz nie tak duzo.:multi::multi::multi:
Ja bym skonczyla jako male schronisko, jak bym zaczela brac psy na dt.[/QUOTE]
Ciotka, nie strasz po nocy, tylko pomóż mi wysyłać zaproszenia, bo mi juz palce spuchły, a tu jeszcze nie ma kompletu...a inne psy też czekają karnie w kolejce

Posted

[quote name='zuzka']Brakuje 90 zl[/QUOTE]

Moge dopiero jak wroce, bo ide na spotkanie grupy milosnikow drzew :):) i jeszcze musze Maye nakarmic przed wyjsciem.
Jak wroce to bede ciotki o kase molestowac :):)- niekotre to lubia:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: