Javena Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zuzka mnie zaprosiła. Moge zadeklarowac 10 zł mieś. Śliczna sunia,choc nieco wylękniona. [COLOR="black"][COLOR="black"][SIZE="4"]Szarotka- Ty ciagle straszysz banerkiem ,że Lena szuka domu.:)[/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Musze zmienic. Jakos nie moge sie do tego zabrac. Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zdjęcia Kamy przepiękne. Widzę, ze w Rzeszowie miała towarzystwo- taka mała psinka pod biurkiem. Ile brakuje deklaracji , by zapewnić Kamie godne życie? Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Szarotka']Przezucilam Frykaskowe 20 zl. na Kame.[/QUOTE] Bardzo dziękuję Szarotko. Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='zuzka']Kamie brakuje 110 zł stałych deklaracji .[/QUOTE] No to trzeba iść na żebry [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSk8vOBVzyHa0xDH3kR7TRNn7HcRGmvNMVVuTyK6R0oRdFdUQvv[/IMG] Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kame przy wejściu do mieszkania została przywitana przez reszte psiaków . Obwąchały się pomerdały ogonkami . Została ubrana w obróżkę z adresówką ,napiła się pare łyczków wody i położyła się w kaciku na poslanku .jak na-razie nie rusza się z miejsca. Widać że trochę się boi no ale to zaledwie pare godzin jak mała jest u mnie . Na-pewno jutro bedzie lepiej. Czeka nas wizyta u weta muszę Kamie wyrobić ksiązeczkę i zaszczepić przeciw chorobom zakaźnym. Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Javena']Zuzka mnie zaprosiła. Moge zadeklarowac 10 zł mieś. Śliczna sunia,choc nieco wylękniona. [COLOR="black"][COLOR="black"][SIZE="4"]Szarotka- Ty ciagle straszysz banerkiem ,że Lena szuka domu.:)[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Bardzo dziękuję Quote
paros Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='zuzka']Czy to deklaracja stała ? Posłałam dane do wpłaty na PW.[/QUOTE] Tak stała :lol: PW otrzymałam Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jestem na zaproszenie Zuzki.Deklaruje 20 zl\msc dla Kamy. Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='paros']Tak stała :lol: PW otrzymałam[/QUOTE] Bardzo dziękuje Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='pikola']Jestem na zaproszenie Zuzki.Deklaruje 20 zl\msc dla Kamy.[/QUOTE] Brdzo dziękuje Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To teraz ile brakuje ?? mam nadzieje, ze do konca tygodnia uzbieramy komplet :):) Quote
Neczka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='danka4u1']Zdjęcia Kamy przepiękne. Widzę, ze w Rzeszowie miała towarzystwo- taka mała psinka pod biurkiem. [/QUOTE] Kamcia miała towarzystwo o wielkiej rozpiętości gatunkowej ;) Mam swoje 4 psy, z którymi dogadywała się świetnie, koty też w porządku - co myślę będzie ważne w ogłoszeniach, spała nawet z królikiem. Jest suczką, która przyzwyczaja się naprawdę szybko - poza tym, że znamy się z Kamą ze schroniska, przez te parę dni spędzonych u mnie była tak we mnie zapatrzona (z wzajemnością), że nie odstępowała mnie na krok, a wczoraj zaczęła wskakiwać na łóżka, machać ogonkiem, biegać radośnie po mieszkaniu i zapraszać do zabawy. Trzymam mocno kciuki za dobry domek ! [SIZE=1] [COLOR=wheat]I kurczę... tęsknię za tym małym czarnuchem...[/COLOR][/SIZE] Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Szarotka']To teraz ile brakuje ?? mam nadzieje, ze do konca tygodnia uzbieramy komplet :):)[/QUOTE] Brakuje 90 zl Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Neczka']Kamcia miała towarzystwo o wielkiej rozpiętości gatunkowej ;) Mam swoje 4 psy, z którymi dogadywała się świetnie, koty też w porządku - co myślę będzie ważne w ogłoszeniach, spała nawet z królikiem. Jest suczką, która przyzwyczaja się naprawdę szybko - poza tym, że znamy się z Kamą ze schroniska, przez te parę dni spędzonych u mnie była tak we mnie zapatrzona (z wzajemnością), że nie odstępowała mnie na krok, a wczoraj zaczęła wskakiwać na łóżka, machać ogonkiem, biegać radośnie po mieszkaniu i zapraszać do zabawy. Trzymam mocno kciuki za dobry domek ! [SIZE=1] [COLOR=wheat]I kurczę... tęsknię za tym małym czarnuchem...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Cioteczko nie martw się o czarnulke ona u mnie tez szybko odzyska radosc życia . Oczka ta z mojego banerka byla jeszcze większym strachulcem jak przyjechała do mnie a teraz jest rozbrykaną pannica . Quote
pikola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kochane te pieski.Chca tylko kochac i byc kochane. Quote
Neczka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='zuzka']Cioteczko nie martw się o czarnulke ona u mnie tez szybko odzyska radosc życia . Oczka ta z mojego banerka byla jeszcze większym strachulcem jak przyjechała do mnie a teraz jest rozbrykaną pannica .[/QUOTE] Nie martwię się, wiem, że znalazła najlepszy tymczas pod słońcem. Tylko tak ciężko się rozstać... chyba nie byłabym dobrym DT dla psiaków Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='zuzka']Brakuje 90 zl[/QUOTE] [quote name='Neczka']Nie martwię się, wiem, że znalazła najlepszy tymczas pod słońcem. Tylko tak ciężko się rozstać... chyba nie byłabym dobrym DT dla psiaków[/QUOTE] To juz nie tak duzo.:multi::multi::multi: Ja bym skonczyla jako male schronisko, jak bym zaczela brac psy na dt. Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Szarotka']To juz nie tak duzo.:multi::multi::multi: Ja bym skonczyla jako male schronisko, jak bym zaczela brac psy na dt.[/QUOTE] Ciotka, nie strasz po nocy, tylko pomóż mi wysyłać zaproszenia, bo mi juz palce spuchły, a tu jeszcze nie ma kompletu...a inne psy też czekają karnie w kolejce Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='zuzka']Brakuje 90 zl[/QUOTE] Moge dopiero jak wroce, bo ide na spotkanie grupy milosnikow drzew :):) i jeszcze musze Maye nakarmic przed wyjsciem. Jak wroce to bede ciotki o kase molestowac :):)- niekotre to lubia:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 No to [I]pomiłuj[/I] te drzewa i wracaj do umiłowanych zwierzaków.Buziaki dla Mai- odważna jestem, bo daleko... Quote
mania1979 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kamciu,jak tam nocka minęła? spałaś dobrze słoneczko? Quote
Recommended Posts