Katcherine Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dziewczyny rozeslijcie wici- jest bardzo chory, z charakjterkiem niestety stary wyzelek na Paluchu w Warszawie. Wyglada na obrzek pluc. w schornisku 7 lat. jezeli ktokolwiek ma pomysl gdzie bide umiescic na tymczas blagam dajcie znac. Przez wolontariuszke nazwany Mr. Hyde. Jak mozecie to kontakt do Tanitki. Niestety wyzlowcy utkneli teraz i brak pomyslu jak pomoc. Slepaczkowi zyczymy szybkiedo dotarcia do DT . Kalpoucha- nie zapomniejcie o adresowce. Quote
rytka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 moj nr.696033879 ustalcie date dostosuje sie tylko z 2 dniowym wyprzedeniem np.jesli to ma byc piątek to w srode musze wiedziec;)godziny odbioru psa było by dobrze ,zeby były wczesnoporanne,zeby do Bydgoszczy dotrzec o przyzwoitej porze;)no i adresy i numery tel. do dt i osoby odpowiedzialnej za wydanie psa. Quote
Kłapoucha Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 data jest w ustalaniu- napiszę szczegóły jak będą jasne (mam nadzieje,że jak najszybciej) Quote
Katcherine Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Super- no to moze niedlugo wymyslicie imie co? Slepaczkow na peczki na dogo . Zasluguje na wlasne imie. Quote
rytka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 to ,zeby ulatwic kontakt podaje jeszcze moje gg 23952034 .potrzebuje wiedziec dwa -trzy dni wczesniej bo wyjezdzam z okolic Bydgoszczy i jade na ślask dzien wczesniej-przenocuje u siostry a rano po pieska(imie najlepiej nadac jak juz bedzie w dt takie,zeby pasowało do jego charakteru). Quote
Lili8522 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zabierajcie Niuniusia jak najszybciej :bigcool: Quote
Kłapoucha Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 dziewczyny napisałam wczoraj do Karoli,żeby dogadać się co do daty transportu i adresu gdzie pies jest, odpowiedź mnie lekko zdziwiła. napisała,że nie wie gdzie teraz jest pies,ze pojechał do Katowic,ale tam nie zgadzał się z innym psem, wiec pojechał do innych ludzi,po czym dostałam numer telefonu,na który jak zadzwoniłam była wyłączona komórka,więc nie wiem o co chodzi... mam tylko nadzieje,że pies ma się dobrze.... Katcherine skoro pies ma już dom,podaj mi na pw dane do przelewu,to przeleje Ci te pieniążki. Quote
hop! Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Czyli co? Pies znalazł dom po ogłoszeniu w Metrze? Jakoś to wszystko nieładnie (delikatnie mówiąc) zostało przeprowadzone. Może zadzwońcie na nr telefonów, które były podane w ogłoszeniu - 601 453 815, 605 677 088 i dowiedzcie się czegoś więcej. Quote
Kłapoucha Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 dziewczyny już wszystko wiem(dostałam dziś info od osoby bardziej obczajonej w temacie za co jeszcze raz dziękuję),otóż psiak nie zgadzał się nie z psem,a z kotami,dlatego nie mógł zostać z tymi ludźmi,jednak ci ludzie poczuli się zobowiązani do znalezienia mu domu. jest szansa,że psiak znajdzie dom u teściowej jednej ze stron,którzy psiaka adoptowali...dlatego teraz tylko trzymać kciuki,żeby się udało... będę miała kontakt z osobą,która będzie wiedzieć czy się udało i jakby co da znać. przepraszam za zamieszanie :oops: Quote
Katcherine Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 No dobrze. Klapoucha to mniej wiecej kiedy bedzie wiadomo? No i powiedzcie jak sie psiak czuje. Quote
Kłapoucha Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 jeszcze raz przepraszam,że nie odpisywałam tak długo... dowiedziałam się przed chwilką,że decyzja o piesku ma zapaść do poniedziałku. pies czuje się dobrze,na razie jest bezpieczny... osoba z którą się kontaktuje powiedziała,że chyba nie ma innych zdjęć. ale jak tylko od razu się czegoś dowie,od razu da znać-na te wszystkie tematy. trzymajmy zatem kciuki... Quote
Klaudus__ Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Postaram się czegoś więcej dowiedzieć co się z biedakiem stało... Zostałam poproszona o założenie wątku... Założyłam, bo żal mi biedaka było... Jednak nie otrzymałam żadnych informacji,że został wydany... :roll: Quote
Katcherine Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nic- poczekam do poniedzialku na sprawdzenie wszelkich informacji i moze wreszcie jakies zdjecia wejda na watek. Nauczka na przyszlosc po prostu. Oby tylko ludzie sie nie rozmyslili jak watek zostanie zamkniety, a ludzie zainteresowani pomoca nie skierowali sie w strone innych bid. Bo tych nieodmiennie na peczki. Quote
asinek5 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dziwne jest, że Karola nie napisała na wątku, że wydaje psa do Katowic i to do DS, przecież dużo osób martwiło się o los ślepaczka. Jednocześnie osoba czekająca na odzew z ogłoszenia nie wie nic o adopcji. Wierzę, że lecznica chciała jak najszybszego opróżnienia kojca dla jakiegoś kolejnego biedaka, ale ze strony dogo ludzie naprawdę się zaangażowali i nadal są chętni do przejęcia opieki nad pieskiem, jednak rzetelna, uczciwa informacja jest podstawą. Parę słów a może nawet zdjęcie byłoby baaardzo mile widziane! Quote
Kłapoucha Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 w sumie też chciałabym dostać jakieś zdjęcie ślepaczka z nowego domu... Karolę prosiłam,żeby potwierdziła na wątku to co mi napisała,jak widać bez odzewu... pozostaje nam tylko czekać do poniedziałku na info o DS i mam nadzieje,że dałoby sie zrobić choć jedno zdjecie malucha... Quote
Lili8522 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dla mnie to jest wszystko nie zrozumiałe od początku, raz tak potem zonwu inaczej a jak juz znajduję sie domek, transport i KASA to psiak znika. Karola jest nie odpowiedzialna bo jak już napisała że jest na bieżąco z informacjami to powinna nas informować co się dzieje bo wszyscy tutaj siedzą i się martwią. Przede wszystkim te osoby które coś deklarowały. Tak nie może być! Ani żadnych informacji, ani zdjęć Quote
Katcherine Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ?? I czemu taka cisza tutaj? Jakiekolwiek wiesci sa? Quote
Lili8522 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Poprostu jest mi przykro, że tutaj nie ma żadnych informacji i jestem zawiedziona... Quote
Kłapoucha Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 najpierw wysyłałam sms,potem zadzwoniłam i nic. po jakiejś godzinie dostałam smsa,że wieści będą jutro (czyli dzisiaj) do godziny 10. z tymże zaraz muszę iść na uczelnie,więc bedę mogła to napisać dopiero ok. 20 lub 22 (zależy na jaki pks zdążę)... bardzo przepraszam,nie ode mnie jednak to zależy... nerwy mam już w strzępkach... Quote
Kłapoucha Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 uff,udało mi się wrócić choć trochę wcześniej- wieści są takie: piesek zostaje już na stałe w Katowicach, zaczął się nawet dogadywać z kotami i razem z nimi rozrabia ;) Quote
Iljova Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Super, nareszcie wspaniałe wiesci. :-) Kłapoucha dzięki za takie fajne wiadomości :-) Quote
Katcherine Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Uffff. Ja bede jednak namolna i....pomecz domek o zdjecia pieska Lol. Dzieki za PW. Kasia Quote
Tofikowa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Przepraszam za offa, ale może zajrzycie na inny wątek Klaudus__ dwie sunie, mama i córka proszą o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/206438-Dwie-quot-parówkowe-quot-dziewczyny-mama-z-córką.Każdy-grosik-pomocny-robimy-zbiórkę-na-sunie!/page5 Quote
Kłapoucha Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Katcherine napisał(a):Uffff. Ja bede jednak namolna i....pomecz domek o zdjecia pieska Lol. męczę,męczę, tylko nie wiem co z tego wyjdzie... Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Pszczyna błaga o pomoc, w środę wywóz do Mysłowic, ten piesek z chorą łapką nie ma tam szans, albo go uśpią albo sam odejdzie. Musimy go wykupić za 40 zl i znalezc mu domek. http://www.dogomania.pl/threads/207606-Piękny-czarnulek-z-łapą-w-kiepskim-stanieSchroniskowe-warunki-mogą-jedynie-zaszkodzić/page3 Quote
Recommended Posts