Madzialajda Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kochana duża ciemnobrązowa sunia zwana Czarną. ma ok7 lat,(może więcej?) a od pięciu jest bezdomna. napewno jest w stanie zaufać człowiekowi, ale potrzebuje czasu. w końcu tak długo była pozostawiona sama sobie. boi się ludzi, ale widać, że chciałaby nawiązać kontakt.rozpoznaje i cieszy się na widok znajomych osób, ale nie potrafi do końca zaufać. czy ktoś pomoże jej odzyskać wiarę w ludzkie serce? Quote
Madzialajda Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Perfi napisał(a):prosimy o wiecej fotek :) obawaim się, że tu może być problem... (ale mam nadzieję, każdy problem da się rozwiązać...) Quote
Madzialajda Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 w Starachowicach, to jest w Świętokrzyskim Quote
Majaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wątki dla Czarnej i Małej założone Super, Madzialajda! Teraz proszę mi wyczarować trochę czasu ponadnormatywnego - tak najlepiej z 5 godzin dziennie ;) ), to zrobię w końcu porządek na wątku "głównym" (informacje dla jeszcze niezorientowanych ;) - w moim podpisie jest link ) Quote
pati Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czarna nic sie nie mart . LOs i do ciebie sie usmiechnie. A ona juz dlugo na ulicy? ja tez mam kilka takich podopiecznych u siebie :-( Quote
Majaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 pati napisał(a):Czarna nic sie nie mart . LOs i do ciebie sie usmiechnie. A ona juz dlugo na ulicy? ja tez mam kilka takich podopiecznych u siebie :-( Niestety co najmniej 5 lat Ale z innych źródeł wiemy że min. 6 lat Quote
Majaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Z tego co wiem, to Czarna nie będzie "ruszana" Ona jest spokojna, cicha, nie wadząca nikomu i jest najlepszym klientem Constaru - stali bywalcy sklepu zawsze coś dla niej kupują i nieważne czy Constar ma się akurat dobrze,czy źle na rynku Jest tam od 6 lat (teraz to pewnie i 7) Zdziaczała, ale kocha ludzi, nie spoufala się z nimi, ale ja się jej nie dziwię! To jest ten typ psa, który staje się niewidoczny, jak go nie chcą! Ona to po prostu wie! Budę ma Uważam tylko, że ją trzebaby docieplić (co postaramy się jakoś załatwić - główny problem to chętny do wykonania docieplenia) Sunia staruszka nie ma od 2 lat szczeniaków, więc pewnie ich mieć nie będzie, ale będziemy czujni! Jakby mi ktoś podarował 10 , no zgodzę się na 5 ;) , godzin dziennie to jakoś załatwimy z zarządem Constaru że Czarna ma być nietykalna ;) Quote
Legion23 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 http://legion23.republika.pl/psy/czarna.pdf jeśli coś dopisać / poprawić / zmienić - proszę o pw Quote
Majaa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Legion!! Super !! Wszystko jest ok Niestety wiele więcej nie możemy o niej napisać ! Quote
pati Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 nie bylo mnie troche na necie teraz weszlam i myslalam ze moze czarna juz w domku a tu nie :-( sluchajcie moze by jej dac na imie NERINA po wlosku nero to czarny co wy na to tak mi jej zal nawet imienia biedna nie ma :-( Quote
Majaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No cóż Czarna to jej imię i nawet czasami na nie reaguje Tak się przyjęło i tak wszyscy do niej wołają ! Choć na spoufałości ona nie ma ochoty ! Szczerze uważam, żę ten pies jest szczęśliwy tam, gdzie jest! Ma swoje miejsce i swoich przyjaciół, ma swoją budę i obecnie nie grozi jej niebezpieczeństwo ze strony hycla! Jest w dużo lepszej sytuacji niż dziesiatki innych psów w tym goofnianym mieście ! Quote
fala Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Czarna jest najedzona a to ważne. Ale nadal potrzebna jest jej miłość.... Quote
Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wieje, pada śnieg! Dobrze, że chociaż Czarna ma kawałek pseudo-budy! Quote
klusek04 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Przy tej pogodzie buda to majątek. Czarna hop do góry. A co z naszymi innymi biedami? Zima:Help_2: Quote
akucha Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Podnoszę Cazrną!!! Niech dom znajdzie... Quote
Majaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 klusek04 napisał(a):Przy tej pogodzie buda to majątek. Czarna hop do góry. A co z naszymi innymi biedami? Zima:Help_2: To prawda z psów, które są wciąż na ulicach Czarna ma najlepszą sytuację ! Ma budę i nadmiar jedzenia! Quote
klusek04 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Trzymaj się CZARNA. Dobrze że choć budę ma psina. Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ma Własnie myslimy jak tą budę udoskonalić ! Quote
Majaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzisiaj odwiedzę Czarną Zobaczymy jak sobie dziewczyna radzi! Quote
Recommended Posts