Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia19 napisał(a):
Tak szybko odchodzą więc śpieszmy się je kochać!!! Proszę niech ktoś o tym pomysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślimy, myślimy !
I sądzę, że Czarna na swój sposób jest szczęśliwa tam, gdzie jest! Ona ma swoich przyjacół i wrogów. Wie o tym! Ale radzi sobie świetnie I jeśli nie grozi jej hycel, to jest jej dobrze!
Odpchlonko by się przydało jeszcze i szczepienia ! Tylko jak to zrobić :crazyeye:

Posted

klusek04 napisał(a):
No i stało się, są wieści nowe.

Natura jednak zawiodła i tym bardziej mamy problem!
Czarna się oszczeniła! :placz:
Jutro więcej szczegółow po realnym rozpoznaniu sytuacji!

Posted

Maja chwila moment?? Ja myślałam , że ona była wysterylizowana:shake: ?!! A skoro ma szczeniaki to czemu nie była ?!!!! Kasa by się znalazła , prawda ?? Teraz kolejne na głowie .ehhhh:angryy:

Posted

kasia19 napisał(a):
Maja chwila moment?? Ja myślałam , że ona była wysterylizowana:shake: ?!! A skoro ma szczeniaki to czemu nie była ?!!!! Kasa by się znalazła , prawda ?? Teraz kolejne na głowie .ehhhh:angryy:

Kasiu Nim zaczniesz wydawać opinie prześledź wątek Czarnej ! Nie była wysterylizowana bo nie było jak jej złapać, nie było gdzie jej umieścić itp

Posted

Uważam , że powinno się ją wysterylizować. A gdyby miała ropomacicze też miałaby operację bez względu na wiek i operacja taka sama tylko dłuższa!Teraz mamy kolejne bidy...........Które pewnie hycel szybko dorwie!

Posted

kasia19 napisał(a):
Uważam , że powinno się ją wysterylizować. A gdyby miała ropomacicze też miałaby operację bez względu na wiek i operacja taka sama tylko dłuższa!Teraz mamy kolejne bidy...........Które pewnie hycel szybko dorwie!

Hmmmm Racja Tylko jakoś miejsca nie było do umieszczenia suki po sterylce!
Kasia Zejdź na ziemię Proszę! Bidę mamy najwyzej jedną Czekamy na opinię wetów !

Posted

kasia19 napisał(a):
Ok ok ok już nie wypowiadam swojego zdania!!! A przed Drucikiem u Ciebie nie byłoby miejsca na góra 4 dni???:cool1: już nic nie śmię mówić

Kaśka Zastanów się nad tym co mówisz !
Reszta bez komentarza !
Chcesz grać we ten sposób to czemu u ciebie nie było miejsca Kaśka to jest po prostu zabawne ! Więc proszę się ...opanuj się

Posted

Nie denerwuj się Maja po prostu STARACHOWICKA SYTUACJA TAK NA MNIE DZIAŁA!!!!:angryy: Nie dajmy się ponieść nerwom. Ja tylko mówię to co myślę i tyle..........

Czarna bido jakiego psikusa nam zrobiłaś!!

Posted

Nie ma się co sprzeczać, jest jak jest. Było ryzyko ale z tego co tu czytałam to Czarna od lat nie miała szczeniaków więc można było przypuszczać, że ich mieć nie będzie! Ktoś widział te maleństwa?

Posted

P.Janusz ktory wiernie sunią się opiekuje od lat zadecydował dzisiaj u uśieniu szczeniaków !

Kasia19 ! Wracając jeszcze do wczorajszej dyskusji! Mam nadzieję, że przyłączysz się aktywnie do zbierania kasy m.in. na sterylki ! Moze choć przez rozpropagowanie plakatów z nr konta! Bo niestety na dzień dzisiejszy to kasy na skarpecie AFN jest realnie za mało ! A suk do sterylizacji jest jeszcze na ten moment ok 10! :(

Posted

Suk do sterylek?
1. Czarna (jak widać) ,
2. Matka szczeniaków z Zachodnich
3. Suzi
4. Mamusia z Turystycznej (od czarno białych szczeniąt)
5. jedna zaległa z "rozpoczynajacego sie dramatu"
6. dwie z lasu, a teraz tak naprawdę spod Constaru
7. dwie u p. Janusza (zdjecia i wątek w sobotę będą)

To 9!
A zaraz będzie do sterylki suka z LPG a jak tak dalej pójdzie jeszcze kilkanaście podrosniętych suniek z naszych wątków!