Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm... Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zbierac na karme... Pies tam sie blaka i nie wiadomo czy jeszcze go zobacze czy pojdzie gdzies dalej... A nie chce tez zeby bylo pozniej ze kogos w blad wprowadzilam i cos w tym stylu... Ale dt by sie przydal, jesli ktos bylby pewny na 100% wtedy mozna myslec cos o kasie...

Posted

a nie mógł by ktos przetrzymać go na podwórku a o karmie mówiłam że może ktoś jak go by przetrzymał to żeby go dokarmił lub dokarmiał, wtedy pies będzie wracał

Posted

hmm... Watpie zeby ktos sie znalazl... To wies, ludzie sie takimi sprawami nie interesuja... Poza tym dziadek i tak krecil nosem jak babcia dala nam dla niego jedzenie i gadal ze teraz bedzie ciagle przylazil... Jutro zadzwonie do babci i sie zapytam czy jeszcze tego psa widziala, czy przychodzi do niej...

Posted

"Witam serdecznie,
Dnia 10.04.2011 zaginął w Brzozie (woj. kujawsko-pomorskie) pies rasy husky ok. godziny 6.30 .11 Listopada 2010 r. skończył rok, pies wabi się Puszek. Ma niebieskie oczy, jest maści szaro, czarno, białej. Ma znak rozpoznawczy zdrapany nos, nie posiada chipa ani tatuażu. Pies jest przyjaźnie nastawiony do dorosłych jak i dzieci. Najprawdopodobniej ktoś go ukradł z działki, ponieważ nie uciekał wcześniej z podwórka. Jeżeli cokolwiek będą państwo wiedzieć na temat pieska, proszę o jak najszybszy kontakt 531669655. W tej chwili może być wszędzie, jeżeli trafi do państwa schroniska proszę mnie jak najszybciej zawiadomić. W załączniku, obecne zdjęcia psa.

Pozdrawiam,
Sylvia Gralak"

Posted

ja wczoraj po wstawieniu go porównywałam i też stwerdziłam że nie tamten jest widać starszy, ma trochę inną maskę i umaszczenie z przodu inne

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Helga- na forum haszczakow zastanawiali sie czy to nie Puszek ale stwierdzili ze jednak nie...[/QUOTE]
Myślę że mimo wszystko trzeba powiadomić tą osobę, pies jest bardzo podobny a po kilku tygodniach tułaczki mógł się trochę zmienić, zdjęcia robione różnymi aparatami też dają różne efekty.
Aleksandrossa rozmawiałaś z babcią czy pies jeszcze jest?

Posted

Na moje to inny pies: inne oczy, inne cienie, w każdym razie teraz czekamy na info czy ktos widział psa, co się z nim dzieje, jest tymczas na oku ale co ja mam odpowiedzieć? pies wyparował

• 3 weeks later...