pelaodrudego Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Mogę dopisać o transporcie i karmie, kto udostepni konto? Quote
Aleksandrossa Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 hmm... Zastanawiam sie czy nie za wczesnie zbierac na karme... Pies tam sie blaka i nie wiadomo czy jeszcze go zobacze czy pojdzie gdzies dalej... A nie chce tez zeby bylo pozniej ze kogos w blad wprowadzilam i cos w tym stylu... Ale dt by sie przydal, jesli ktos bylby pewny na 100% wtedy mozna myslec cos o kasie... Quote
Rumi. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a nie mógł by ktos przetrzymać go na podwórku a o karmie mówiłam że może ktoś jak go by przetrzymał to żeby go dokarmił lub dokarmiał, wtedy pies będzie wracał Quote
Aleksandrossa Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 hmm... Watpie zeby ktos sie znalazl... To wies, ludzie sie takimi sprawami nie interesuja... Poza tym dziadek i tak krecil nosem jak babcia dala nam dla niego jedzenie i gadal ze teraz bedzie ciagle przylazil... Jutro zadzwonie do babci i sie zapytam czy jeszcze tego psa widziala, czy przychodzi do niej... Quote
Helga&Ares Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 "Witam serdecznie, Dnia 10.04.2011 zaginął w Brzozie (woj. kujawsko-pomorskie) pies rasy husky ok. godziny 6.30 .11 Listopada 2010 r. skończył rok, pies wabi się Puszek. Ma niebieskie oczy, jest maści szaro, czarno, białej. Ma znak rozpoznawczy zdrapany nos, nie posiada chipa ani tatuażu. Pies jest przyjaźnie nastawiony do dorosłych jak i dzieci. Najprawdopodobniej ktoś go ukradł z działki, ponieważ nie uciekał wcześniej z podwórka. Jeżeli cokolwiek będą państwo wiedzieć na temat pieska, proszę o jak najszybszy kontakt 531669655. W tej chwili może być wszędzie, jeżeli trafi do państwa schroniska proszę mnie jak najszybciej zawiadomić. W załączniku, obecne zdjęcia psa. Pozdrawiam, Sylvia Gralak" Quote
Aleksandrossa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Helga- na forum haszczakow zastanawiali sie czy to nie Puszek ale stwierdzili ze jednak nie... Quote
Rumi. Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ja wczoraj po wstawieniu go porównywałam i też stwerdziłam że nie tamten jest widać starszy, ma trochę inną maskę i umaszczenie z przodu inne Quote
Aleksandrossa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 podnosimy... Moze ktos cie zobaczy! Quote
Aleksandrossa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 nie mam pojecia co u niego... Ja aktualnie jestem w Siedlcach... A imie dalismy mu robocze Dukat :) chyba ze macie jakies inne propozycje :p Quote
Rumi. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 To jak z tym DT? Aleksandrossa on napewno tam jest jeszcze? Nie ma co hopać, nalezy działać. Dzieje się cos na forum husky? Quote
Aleksandrossa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Nie wiem czy jest u babci, ale po okolicy sie na pewno plącze... Quote
Pocahontas Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 kochana dzwoń do babuszki i pytaj się co i jak. Quote
Plicha Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Aleksandrossa']Helga- na forum haszczakow zastanawiali sie czy to nie Puszek ale stwierdzili ze jednak nie...[/QUOTE] Myślę że mimo wszystko trzeba powiadomić tą osobę, pies jest bardzo podobny a po kilku tygodniach tułaczki mógł się trochę zmienić, zdjęcia robione różnymi aparatami też dają różne efekty. Aleksandrossa rozmawiałaś z babcią czy pies jeszcze jest? Quote
pelaodrudego Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Na moje to inny pies: inne oczy, inne cienie, w każdym razie teraz czekamy na info czy ktos widział psa, co się z nim dzieje, jest tymczas na oku ale co ja mam odpowiedzieć? pies wyparował Quote
Aleksandrossa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Nie wiem niestety... Ale jutro babcia przyjeżdża więc się wypytam. Quote
Ty$ka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Czekamy i czekamy. Czy się doczekamy na wieści ;)? Quote
Aleksandrossa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 niestety, nikt juz psa nie widzial :( Quote
sylwija Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 może ktoś go przygarnął.. czyli wątek do zamknięcia Quote
Recommended Posts