Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Gdzie jest moja ostatnia wpłata na pierwszej stronie, bo nie widzę...?[/QUOTE]
Andegawenko, już uaktualniłam post z rozliczeniami na 1 stronie (jutro uporządkuję te rozliczenia w 1 poście - dziś już nie dam rady).Twoja wpłata jest, ale w poście 60, a aby zmienić post rozliczeniowy na 1 str. oczywiście zapomniałam - wybacz:oops:

Posted

[SIZE=3][COLOR=navy][B]Cioteczki, [/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=indigo][B]będzie organizowany kolejny bazarek dla szafranka przez Myszę2.M.in. dzięki tym bazarkom finanse szafranka trochę się poprawiły:multi:, ale pewnie nie na długo.Zostało trochę fantów po poprzednim, ale jakby ktoś miał np.niepotrzebne książki, kosmetyki i inne różności i chciał przekazać dla szafranka to chętnie przyjmiemy.:lol::lol:[/B][/COLOR]

Posted

[INDENT] [B]Deklaracje stałe:[/B]

20 zł. - Poker dekl. stała- [COLOR=red]VI, VII,VIII,IX,X,XI-wpłacone[/COLOR]
20 zł - motyleqq, dekl. stała[COLOR=red]-V-wpłacone[/COLOR]
20 zł. - szafranekm - dekl. stała[B] -[/B][COLOR=red]V,VI,VII,VIII,IX,X,XI - wpłacone[/COLOR]
5 zł. - Eva2406 - dekl. stała[B]- [/B][COLOR=red]V, VI,VII,VIII,IX,X -wpłacone[/COLOR]
10 zł - grzenka - dekl. stała-[COLOR=red]V, VI, VII,VIII,IX,X,XI- wpłacone[/COLOR]
30 zł - wiga138 - dekl. stała - [COLOR=red]VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone-23.11[/COLOR]
10 zł - pola53 - dekl. stała od sierpnia [COLOR=red]- VIII,IX,X,XI - wpłacone,
[COLOR=black]20 zł - Annaa4 - dekl.stała od listopada [/COLOR]- XI - wpłacone.
[COLOR=blue][B]RAZEM - 140 zł. -[/B][/COLOR] wpłaty z części dekl. stałych, które wpłynęły w listopadzie br.

[COLOR=black][B]wpłaty jednorazowe:

[/B][/COLOR]20 zł -[COLOR=black] od Annaa4 - wpłynęła -10.11.[/COLOR]
20 zł. - [COLOR=black]od aniolek2000 - wpłynęła -10.11.[/COLOR]
140 zł. - [COLOR=black]wpłata od Mysza2 - za bazarek dla szafranka"To i owo" - wpłynęła -10.11.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]RAZEM : 180 zł.[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]140 zł(dekl. stałe) + 180 zł (wpłaty jednorazowe) = 320 zł.
[/COLOR][/B][COLOR=black]
[B]100 zł -[/B] [COLOR=red]dopłata (do pełnej kwoty 300 zł.) za pobyt szafranka od 26.10 do 25.11 w DT u Ulka12.[/COLOR]

[B]Pozostało 220 zł.[/B]

[B] wpłaty jednorazowe:[/B]

50 zł - Kinga K - [COLOR=navy]wpłacone, wpłynęło 14.11[/COLOR]
50 zł - andegawenka - [COLOR=navy]wpłacone, wpłynęło 15.11
[COLOR=black]200 zł - wpłata od Bruna[/COLOR] (pieska,który znalazł DS) - wpłaciła Mysza2 -wpłynęło 22.11
[/COLOR] [B]Razem : 300 zł.

[COLOR=navy]pozostało: 220 zł + 300 zł = 520 zł.- stan na 23.11.

[COLOR=black]Wydatki:[/COLOR]
[/COLOR][/B][COLOR=navy]Opłata za pobyt szafranka w DT u Ulki12 od 26.11 do 25.12. - 300 zł - wpłacone 26.11

[B]pozostało: 520 zł - 300,00 zł = 220 zł. - stan na 29.11.[/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/INDENT]

Posted

Szafranek coraz bardziej potrzebuje kontaktu z człowiekiem i sprawia mu to dużą przyjemność, domaga się głaskania i drapania za uszkiem. Zdecydowanie przytył, teraz to taka puchata kulka. Chętnie wchodzi do pomieszczenia, nie boi się już gdy zamknę drzwi. Teraz najchętniej bawi się z Pikselem.

Posted

[quote name='andegawenka']Trzeba na żebry iść bo mały nie ma kompletu deklaracji...i do młodych na dogo bo tych starych to aż mi szkoda:shake:[/QUOTE]
Ja jak idę na żebry to też staram się po młodych wysyłać, ale tę metodą ściągnęłam kiedyś na watek Maciusia takiego trolla że moda na pomoc musiałyśmy wzywać:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Ja jak idę na żebry to też staram się po młodych wysyłać, ale tę metodą ściągnęłam kiedyś na watek Maciusia takiego trolla że moda na pomoc musiałyśmy wzywać:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Elu, oni są wszedzie....mają po kilka postów i podjudzają....lub na poczatku udają zainteresowanych adopcją a jak pieknie piszą

Posted

[quote name='Mysza2']weźcie mnie też :)[/QUOTE]

gdy Kara była zdrowa to czasami gdy było ciepło, wracałyśmy po 2 godzinach nawet po północy...Nie było neta, a telewizja na bardzo dalekim planie...

Posted

[quote name='maja602']Czy obrożę pozwala sobie zakładać?[/QUOTE]
Z zakładaniem obroży na dzień dzisiejszy może być problem. Ulka próbowała już wcześniej, ale najwyraźniej nie spodobało się to szafrankowi, denerwował się i Ula dała mu spokój.Możliwe, że z zakładaniem obroży chłopak ma złe wspomnienia lub nie zna tego.Na razie nic na siłę nie można zrobić (aby nie stracił zaufania).Najlepiej gdyby szafranek znalazł domek ze starszymi ludźmi bez małych dzieci - mogą być koty i kawałek ogródka, aby mógł się wybiegać bez konieczności zakładania obroży.Wydaje się, że szafrankowi potrzeba dużo czasu aby mógł przekonać się do człowieka, zaufać, a nuż da sobie założyć obrożę.

Posted

[quote name='andegawenka']Trzeba na żebry iść bo mały nie ma kompletu deklaracji...i do młodych na dogo bo tych starych to aż mi szkoda:shake:[/QUOTE]
Tak, też wysyłam do młodych na dogo prośby, ale może 2 osoby teraz odezwały się w sprawie pomocy dla szafranka.Kiepsko:shake::shake: