Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Wiem, cisza jak makiem zasiał ;) znowu się nie odzywałyśmy ,ale tak jakoś nam brakuje na wszystko czasu :lol: Poza tym remont miałyśmy w domku i ciągle jeszcze "siedzimy z Sabkiem na walizkach" :) Myślę, że w ciągu tygodnia juz się wprowadzimy do naszego pokoiku :)
A co u nas? W porządku - Seniak rośnie (30,6 kg - waga z wczoraj) i się rozbestwia :) No i wszystkie psiaki w okolicy rozkochała w sobie łobuziara :evil_lol: :loveu: Właśnie kończy jej się cieczka (3 tyg męczarni już za nami).
Niestety najgorszą plagą są kleszcze ... Ale codziennie oglądamy Sabkę ze wszystkich stron :)
Ps. JAk już zapewne wiesz Justynka tydzień temu byliśmy w Uciechowie, ale słowo, że następnym razem już przyjedziemy z naszym grubaskiem :loveu:

Posted

A dziś mój Kochany Salcesonik :loveu: został zaczipowany :) U nas jest w Kłodzku taka akcja, że wszystkie psy z naszego terenu mieszkające w Kłodzku mogą zostać za darmo zaczipowane i zaszczepione przeciw wściekliźnie. Akcja trwa bodajże do 15.09.07 r. Ponieważ Salcesonik szczepiony był w pażdzierniku to ją tylko zaczipowałam :) i teraz moja psina już się mnie nie wyprze ;) :evil_lol: Poza tym dostałam jakiś ziołowy syropek na stresy i lęki, gdyż u nas od dzisiaj są dni Kłodzka i potrwają aż do niedzieli i jak znam życie to pewnie znowu będą fajerwerki ...
A poza tym to bez zmian. Niebawem wkleję jakieś nowe fotki mojego grubaska (jak tylko znajdę na to czas). Tymczasem gorąco pozdrawiamy ! :hand: :hand: :hand:

Posted

Chyba się przeprowadze do Kłodzka w naszej dziurze nie ma takich fajnych akcji:shake:
Senka trzymaj się maleńka i nie pękaj , Adzia włączy telewizorek jak bedzie za oknem głośno.

• 1 month later...
Posted

Adzia no coś Ty
ja przypominam sobie czesto
jak ide w uciechowie do kuchni i widze miejsce gdzie mieszkala ta chudzina
i jak widze blizniaczą smycz ( bliżniacza do tej ktorą Sena zeżarłą :evil_lol: )

a co u Was dziewczynki??

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
Chyba wszyscy juz o nas zapomnieli, bo nikt nas nie odwiedza ... :placz:

My tu cichutko na wieści czekamy, a Wy moje drogie panny milczycie:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam bardzo, ale dziś nad ranem wróciłam z wczasów i jak naraize to tylko sprawdzam :) Pozniej cos napisze - ja wiem, że pamiętacie o nas, tylko czasem na wszystko brakuje czasu, ze by się ogarnąć.
U nas ogólnie oki, Seniak rośnie, postaram się póżniej coś napisać lub najpóźniej jutro. Pozdrawiam!

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
Przepraszam bardzo, ale dziś nad ranem wróciłam z wczasów i jak naraize to tylko sprawdzam :) Pozniej cos napisze - ja wiem, że pamiętacie o nas, tylko czasem na wszystko brakuje czasu, ze by się ogarnąć.
U nas ogólnie oki, Seniak rośnie, postaram się póżniej coś napisać lub najpóźniej jutro. Pozdrawiam!

Czy dziewczyny były razem na wczasach??

Posted

To moje Szczęście Ukochane z dzisiejszego poranka kiedy to się przebudziłyśmy :-D

Niestety, Adzia była na wczasach bez Sabki, bo ciężko przewieźć psa w pociagu 628 km bez możliwosci postoju :-(

Jednak Sabinek został w domku z babcią i miał się dobrze :)

Jednak radości w dniu przyjazdu nie było końca i trochę obawaiałam sięo sufit sąsiadów :evil_lol:

Teraz po tych 9 dniach rozłąki z moim dzieckiem - Suniek nie odstępuje mnie na krok :loveu:

A do wiadmości powiem Wam dziewczynki, że minął już 9 miesiac jak Sabek jest z nami :multi: :loveu:

• 1 month later...
Posted

[SIZE="1"]Jaka jestem elegancka kobita, bo potrafię kulturalnie siedzieć przy stole :eviltong:

[SIZE="1"]Proszę tylko nie zwracać uwagi na tą fałdkę wiszącą pod mordaskiem :evil_lol: [SIZE="1"]Czyżby drugi podbródek? :evil_lol:

Posted

justynavege napisał(a):
Adzia :loveu:
balsam na moje serce :loveu:

hi takie wspaniale domki jak Twoj :loveu:
wymyziaj ode mnie Senkę

pozdrawiam was dziewuszki cieplutko :loveu:

Justynko zapomnialam Ci powiedzieć - cycuch juz sie dawno zagoil :) Moj dziubek wchodzi w rozne krzaki na spacerach i widocznie tak musiala się urządzić :) Dezynfekowalam codziennie a na spacery Seniak chodzil z plasterkiem, żeby sobie nie podraznila na nowo. Gdzies po 1,5 tyg zrobil sie ladny strupek, ktory pozniej sam odpadl i dzis cycuch jest jak nowy :)