Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']A to tutaj zadajesz pytanie jak o swoje serduszko ???
Lolalola przeciez to albo sama musisz wiedzieć, albo do lekarza
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TbUtjffPS1I/AAAAAAAAAmw/4512Y41ez4E/imagesCA149Z4L.jpg[/IMG][/QUOTE]
o Tyyyy:)ale fajny Misiooo:)to dla mnie???;)to ja go oddaje Norusi:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Brakuje mi czasu zeby przeczytac watek.
Do kogo chcecie skierowac petycje i po co?
Czy macie dane personalne osoby ktora doprowadzila psa do takiego stanu? czy potraficie do udowodnic ze to jego pies?
Na pierwszej stronie czytalam ze Policja zajela sie to sprawa, czy to sprawdzona informacja?
Czytam o p. Prezes, czyli jest org. pro zwierzeca ktora ma pod opieka psa.
Jesli mam pomoc to prosze odpowiedziec na pytania ktore zadalam, na watku a pozniej sie przeniesiemy na PW.[/QUOTE]
Bardzo proszę osoby zorientowane o odpowiedź na te pytania. To jest osoba, która może nam pomóc w sprawie pociągnięcia dziada do odpowiedzialności!

Posted

[quote name='Marycha35']Tak, tak, bardzo proszę. Zatrułam dziewczynie głowę, a teraz cisza, głupio tak![/QUOTE]

Późna noc :( może większość śpi? ja się nie znam niestety :(

Posted

[quote name='Lolalola']o Tyyyy:)ale fajny Misiooo:)to dla mnie???;)to ja go oddaje Norusi:)[/QUOTE]

Dla Ciebie, a jak chcesz dać Norusi to ona się ucieszy, nie mam nic przeciwko temu :-)

Posted

[quote name='Ada-jeje']Brakuje mi czasu zeby przeczytac watek.
Do kogo chcecie skierowac petycje i po co?
Czy macie dane personalne osoby ktora doprowadzila psa do takiego stanu? czy potraficie do udowodnic ze to jego pies?
Na pierwszej stronie czytalam ze Policja zajela sie to sprawa, czy to sprawdzona informacja?
Czytam o p. Prezes, czyli jest org. pro zwierzeca ktora ma pod opieka psa.
Jesli mam pomoc to prosze odpowiedziec na pytania ktore zadalam, na watku a pozniej sie przeniesiemy na PW.[/QUOTE]

Otrzymałam PW od Celebrinfea w sprawie tej petycji i odpowiedziałam na nie, ale postaram się jeszcze tutaj coś napisać.

Nie ukrywam, że nie znam się na tym i nie wiem, do kogo miałaby być skierowana ta petycja. Nie znam także danych personalnych tego faceta i wątpię, aby Pan Adam, który prowadzi przytulisko, je znał... Wiem, że Straż Miejska zajmuje się tą sprawą, ale miała być ona przekazywana Poilcji i z tego, co mówił Pan Adam, ten facet miał być przesłuchiwany. Sprawą zajmuje się (z tego, co mówił Pan Adam), prezes oławskiego TOZu. [B]Ada-jeje[/B] - zaraz wyślę Ci numer do Pana Adama i Pani Ewy z oławskiego TOZu, bo ja niestety nie posiadam zbyt wiele informacji...

Posted

[quote name='Telimena']Norka czuje się dobrze ale ciągle ma katar. Je z apetytem, bardzo ładnie już chodzi. Zrobiłyśmy dzisiaj wymaz z nosa i czekamy na wyniki (48h).[/QUOTE]
.Malenstwo biedne .Bedziemy trzymac kciuki ,zeby to nie bylo nic powaznego .

Posted

Witam wszystkich,
mieszkam w tej miejscowości. Nie chcę się wypowiadać o tym wydarzeniu bo wszystko co miało być wypowiedziane znajduje się na tym forum. Jedynie chce mi się już tylko ryczeć.
Mam nadzieję, że wyczaję "do końca" kto za tym stoi. Nie jestem blisko z ludźmi na wsi i ich nie znam ale wstydzę się, że takie rzeczy mają miejsce.
Na pewno nie zostawię tego dopóki nie poniosą odpowiedzialności za to co zrobili. Jako nowy sojusznik (a wraz ze mną znajomi) proszę o pisanie na priv jeśli coś wiecie o tych ludziach i jak ich wykurzyć z kryjówki! Księdza też odwiedzę, światły człowiek więc na bank pomoże ;)

Posted

[quote name='Emilinka']Witam wszystkich,
mieszkam w tej miejscowości. Nie chcę się wypowiadać o tym wydarzeniu bo wszystko co miało być wypowiedziane znajduje się na tym forum. Jedynie chce mi się już tylko ryczeć.
Mam nadzieję, że wyczaję "do końca" kto za tym stoi. Nie jestem blisko z ludźmi na wsi i ich nie znam ale wstydzę się, że takie rzeczy mają miejsce.
Na pewno nie zostawię tego dopóki nie poniosą odpowiedzialności za to co zrobili. Jako nowy sojusznik (a wraz ze mną znajomi) proszę o pisanie na priv jeśli coś wiecie o tych ludziach i jak ich wykurzyć z kryjówki! Księdza też odwiedzę, światły człowiek więc na bank pomoże ;)[/QUOTE]
witamy Cie serdecznie sojuszniku;)
jak nasze Serduszko dzisiaj:)

Posted

Norka czuje się naprawdę dobrze. Biega po ogrodzie Pana Adama. Dostaje leki na woreczek żółciowy i na to porażenie pyszczka. No i czekamy na ten nieszczęsny wymaz z nosa... Będę ją widziała niestety dopiero w sobotę. Teraz codziennie jeździ do niej Agnieszka w drodze do pracy, żeby podać suczce leki.

Posted

Boże, ona ma wieloogniskowego raka i porazenie :-(:-(:-(
Tak przeczyrtałam na początku !
Może gnój ją zagłodził i wy*******ił bo nie chciał kosztów leczenia ponosić

Posted

[quote name='Telimena']Bardzo proszę, nie pogrzebujcie jej żywcem... Na razie walczymy, żeby zaczęła znów jeść. Nic jej nie boli i nie cierpi. Tyle czasu przeżywała męczarnie, należy jej się choć okruszek szczęścia. Nikt na razie nie zamierza jej usypiać. Dwa dni temu jadła i wszystko było ok, jest szansa, że jeszcze znów zacznie jeść. Walczymy o nią. Z nowotworem może pożyć jeszcze miesiąc, może pół roku. Nie zamierzam jej na siłę ciągnąć do życia jeśli będzie cierpieć ale bezpodstawnie usypiać też nie będę...[/QUOTE]

Amen ! Amen

Posted

[quote name='Telimena']Proponuję zakończyć temat eutanazji. W sumie każda z nas ma na to identyczne spojrzenie. Różnica jest taka, że ja jestem przy Norce i widzę, co się z nią dzieje. Na razie nie zamierzam jej usypiać, bo nie ma ku temu podstaw. Zmiany nowotworowe nie pojawiły się w ciągu 2 dni. Sunia w poniedziałek zajadała wszystko z apetytem może mieć chwilowy kryzys a może być też tak, że jej stan będzie się niestety z dnia na dzień pogarszał. Na pewno nie pozwolę jej cierpieć.[/QUOTE]

Dokładnie tak, w pełni popieram

Posted

[quote name='Ada-jeje']Rozmawialam z Ewa z Ilawskiego TOZu, i przekazalam swoje rady dotyczace sprawy.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za pomoc:)
Suniaczku buziaki ślemy w nochal!