Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 :iloveyou:Witaj kochane słoneczne serduszko, co u Ciebie ??? :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][B][I][U]Witaj Norusiu czy Ty wiesz ile osób darzy Cie wielkim uczuciem zwanym MIŁOŚCIĄ ???[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][B][I][U]Każdy mówi o Tobie z ogromną czułością.[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=purple][B][I][U]Każda chwila jest radością, kiedy dobre wieści płyną o Tobie[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=purple][B][I][U]Smutek ogarnia kiedy słychać że nie za dobrze Twoje zdrowie.[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][B][I][U]Ale Ty na przekór złym stworom,które zagłodzić Cię chciały[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][B][I][U]Cieszysz się życiem, żeby cioteczki radość miały :-)[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=purple][B][I][U]wiesz że nie jasteś już sama[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=purple][B][I][U]i przez wiele Ludzi kochana[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziai Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Oj jak ja zazdroszczę tym wszystkim, którzy mają możliwość tulenia i całowania Noreńki...:lol: Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/Tb15n2E__cI/AAAAAAAABSc/1v1OUHMdBJ0/s800/glitteryourway-80a6f4e6%5B1%5D.gif[/IMG] Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Looknęłam materiał, suniaczek nasz przeuroczy, a dla wszystkich osób opiekujących się Norką OGROMNE SERDECZNE BUZI:) Miło patrzeć jak sunia jest tulona, miziana, targana za uszyska kochane. Jest taka ufna, widać, że czuje, że jest kochana:) Szkoda, że jest tak ciężko chora:( Norciku nasz kochany, nie daj się!!! A dziad, który do takiego stanu ją doprowadził niech już nie śpi spokojnie..... Quote
faith35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [I]oj, 'przegapiłam' 15 stron postów...:) A to dlatego, że mój komputer postanowił, że już dość naklikałam się myszką i napisałam klawiaturą, więc czas się zepsuć, by uprzykrzyć mi życie...ale zaległosci nadrobione, wszystko przeczytane od dechy do dechy. Super, że jest takie zainteresowanie Norą, za bannerki ktoś mi tam dziękował..chyba założycielka wątku..nie ma za co. Te wspaniałe wiadomości, które przeczytałam, dają wiarę i nadzieję, że jednak nie tylko źli ludzie są na tym świecie, ale też i dobrzy i oby jak najmniej tych złych, a jak najwięcej dobrych. Czego teraz potrzeba suni oprócz ciepła i miłości? (mam tu na myśli "dobro materialne"?), na co zbieramy kaskę oprócz na dobrą karmę z firmy Hills'a...? [/I] [I][B]Teraz na necie będę tylko 1x w tyg. :( propozycję ocen na II sem, a maj to miesiąc popraw jak dla mnie ;) nie ma się co cieszyć...[/B][/I] Quote
Telimena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nora znów lepiej. :) Jest silniejsza, próbuje wchodzić po schodach. Je, załatwia się i wszystko jest ok. I jest coraz piękniejsza. :p Kto wrzuci zdjęcia? Poproszę na priv email. Ciągle nie umiem tu sama wklejać... Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hura, huraaa:) Niestety ja też nie umiem z fotami wygrać! Quote
Telimena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 chyba się udało :) [IMG]http://i51.tinypic.com/30ksjyu.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/6psvog.jpg[/IMG] Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Brawo Telimeno, podwójna victoria;) Ale wcinanko idzie:)mniam! Quote
unixena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Sunielek coraz silniejszy i piekniejszy .Jak czlowiek sobie popatrzy na taka fotke ,to az jakos lzej na duszy .Widac ,ze Norcia sie nie poddaje ,ze ma ogromna wole zycia .Cmokaski dla naszej puchatej Noreczki .Piekny z niej psinek . Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 oj, prawda, prawda to:) Ludkowie błagam, podpiszcie się tu, tej suni się też udało: [B][URL="http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html"][B]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html[/B][/URL][/B] Quote
Telimena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 w sprawie Norki też by się coś takiego przydało... Quote
Celebrinfea Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja postaram się wgryźć w zasady ale jutro wieczór/wtorek jeśli nikt znający się nie zgłosi :) Quote
jankar Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Obejrzałam Fakty, fajny reportarz. Telimeno, masz złote serce. Noreczko, nie wiem ale spróbuj, może uda ci się uwierzyć jeszcze raz , że człowiek to nie bestia. Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Celebrinfea']Ja postaram się wgryźć w zasady ale jutro wieczór/wtorek jeśli nikt znający się nie zgłosi :)[/QUOTE] ja też popytam Quote
Telimena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Marycha35']ja też popytam[/QUOTE] no to super :) Quote
Recommended Posts