andzia69 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Trafiła do nas dzisiaj...przyprowadzili ją dobrzy ludzie, którzy wiedzą, ze biegający luzem taki pies moze się spotkać z ...delikatnie mówiąc...nieciekawym podejściem innych ludzi...przecież to MORDERCA z uściskiem 1000 ton w paszczy!:angryy: Bali się o nią, bo sunia biegała po ulicy w okolicy szkoły! podbiegała do młodzieży, dzieci...ech:shake: pilnie potrzebujemy dla niej domku tymczasowego... Co mogę powiedzieć o niej po paru chwilach...podejrzewam, ze jest kojcowo/budowa...wie, co to buda...jest lekko zaniedbana - aczkolwiek nie zachudzona...na pewno rodziła...nie raz...no i zęby ma jakby jadła kamienie - więc cieżko stwierdzic na szybko w jakim wieku:-( ale jest bardzo ruchliwa, ciągnie do psów - nie była najeżona - merdała ogonem na widok psa...ale nie konfrontowaliśmy jej... zęby... do ludzi się cieszy...dopomina się głaskania wyciągając łapkę.... proszę o pomoc:placz: my już nawet szpilki nie mamy gdzie wsadzić:placz::placz::placz: Quote
ania z poznania Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Fajna.... Stara chyba nie jest, raczej złe warunki....... Quote
andzia69 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ania z poznania napisał(a):Fajna.... Stara chyba nie jest, raczej złe warunki....... pewnie tak...wyglada jak zużyta suka po szczeniakach:( nie widać na zdjęciach...ale ma obwisłe cycuchy... tatu nie ma w uszach...jutro obglądnę jej pachwiny jak się da i sprawdzimy chipa...ale siakos nie wierzę, ze znajdę cokolwiek... Quote
ania z poznania Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Szkoda jej.......... Przydało by się nauczyć ją życia domowego, ehhhhh.... Quote
andzia69 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Alicja napisał(a):Jest na bull bazarku ?? Ala...ja ni mam czasu się po d..e podrapać:( już i tak wysiliłam się na załozenie jej osobnego wątku licząc na cud:( Quote
Alicja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='andzia69']Ala...ja ni mam czasu się po d..e podrapać:( już i tak wysiliłam się na załozenie jej osobnego wątku licząc na cud:( zaraz dam znać na Bull Bazarek tutaj link do tematu http://www.bull-bazarek.eu/-vt3904.htm#102195 Quote
andzia69 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dzięki Alicja:) bull bazarek...myślałam, ze to jakiś bazarek na rzecz psiaków:):) w typie bull oczywiście:) Quote
invictus hilaritas Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 My możemy ją wziąć 28 kwietnia tak jak mówiłam wczoraj przez telefon. Quote
Alicja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 andzia69 napisał(a):dzięki Alicja:) bull bazarek...myślałam, ze to jakiś bazarek na rzecz psiaków:):) w typie bull oczywiście:) bo nazwa trochę dziwna ;) Quote
andzia69 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Byłam dzisiaj z bulcią na spacerku. Idzie ładnie na smyczy - co sądząc po jej znajomosci budy raczej dziwne:cool3: I kocha patysie:lol: jest słodka!:loveu::loveu::loveu: dziwne siakoś te zdjęcia:cool3: małe i nieobrócone:roll: Quote
invictus hilaritas Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 imageshack lubi czasami odwracać zdjęcia ;) Quote
andzia69 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 po Bulinkę wczoraj przyszedł jej właściciel...jak to stwierdził Tomek, który był przy tym..typowy "kark"....tak więc temat nieaktualny:shake: Quote
Alicja Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 andzia69 napisał(a):po Bulinkę wczoraj przyszedł jej właściciel...jak to stwierdził Tomek, który był przy tym..typowy "kark"....tak więc temat nieaktualny:shake: powinnam się cieszyć...ale chyba powiem szkoda że przyszedł :( Quote
andzia69 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 doddy napisał(a):Chyba niebardzo się cieszysz ciotka. :-( no siakoś nie za bardzo... Quote
Recommended Posts