Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Noelle']jeżeli to nie jakiś wielki problem, to można zmienić na:

Arik to prawie idealny piesek. Idealnie nadawałby się do rodziny, która tak jak on lubi długie spacery.

dziękuję bardzo :loveu:[/QUOTE]

to wyjdzie z tego takie cos:

Arik to prawie idealny piesek. Idealnie nadawałby się do rodziny
(choć najlepiej bez całkiem małych dzieci), która tak jak on lubi długie spacery.

a calosc tego paragrafu:

Akt III: Przyszłość Arika - ona zależy także od Ciebie...
Arik to prawie idealny piesek. Idealnie nadawałby się do rodziny
(choć najlepiej bez całkiem małych dzieci), która tak jak on lubi długie spacery.
To ułożony piesek. Ładnie chodzi na smyczy, w mieszkaniu zachowuje czystość, nie
niszczy nie protestuje gdy musi zostać sam, toleruje wszystkie zwierzęta.
Bardzo fajnie reaguje na swoje piękne imię. Jest przyjazny i lubi się bawić,
choć dopiero teraz zaczyna rozumieć, że aby mu znowu rzucić zabawkę,
trzeba ja najpierw oddać... Nikt się niestety z Arkiem do tej pory nie bawił...

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

zmieniłam wiek Arisia, bo.. nie ma co się oszukiwać.. Jest w schronie już równo rok więc +1 roczek mu dopisałam,.

jestem, urodziłam dzidziusia.. jeszcze kilka dni i dojdę do siebie i jadę do Ariczka..

Posted

[quote name='iwoniam']zmieniłam wiek Arisia, bo.. nie ma co się oszukiwać.. Jest w schronie już równo rok więc +1 roczek mu dopisałam,.

jestem, urodziłam dzidziusia.. jeszcze kilka dni i dojdę do siebie i jadę do Ariczka..[/QUOTE]

Gratulacje dla Ciebie i maleństwa!

Posted

nie, ponieważ w schronisku ma wpisane 6 lat :)

odezwała się Pani o Arika, ale nic nie mówię, zobaczymy co z tego wyjdzie.. trzymajcie kciuki!

Posted

kilka zdjęc z wczorajszego spaceru :)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-795kHZjSxlg/T94BRXJYdZI/AAAAAAAARZI/xTouNHj_pB4/s800/IMG_9750.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-RpdyLfSiCcM/T94Bk_sjbYI/AAAAAAAARZc/zFrTlWdLzg8/s640/IMG_9706.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-zmyxt8sF1D8/T94BlALrITI/AAAAAAAARZk/KXcOYwVhegg/s576/IMG_9712.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-yFKpRMv2B7I/T94BlCj2S-I/AAAAAAAARZg/7QlEEKYA8mI/s576/IMG_9718.JPG[/IMG]

Posted

coraz bardziej lubię Ariola :) już się tak bardzo nie napala na piłkę, wczoraj byłam w wielkim szoku, oddał mi ją po kilku sekundach, bez warczenia, bez zapierania się, nagłego "głuchnięcia". robi postępy chłopak, jestem z niego dumna :loveu:

Posted

Fajne zdjęcia Arisia.
co do wieku... mozemy mu nieco odjąć, ale wiem ile on ma lat.
Te potwory, które go oddały miały go u siebie 7 lat..

Oby się Arisiowi poszczęściło..
Bardzo bym tego pragnęła..
Cieszę się, że piłeczka poskromiła Arisia ;)

Posted

ja wpisuję do ogłoszeń 6 lat, ponieważ i tak w schronisku podadzą ten wiek. 8 lat to ludzie myślą, że pies nie wiadomo jaki stary, a 6 to jeszcze jakoś ujdzie... :D

Ariś przytulanka, nareszcie łapie jakiś kontakt poza piłeczką :loveu: reaguje na imię nadal, no ideał!!

Posted

Dziewczyny witam na wątku.
Powiem tylko, że Arik jest bardzo uroczy- aż dziwne, że nikt go nie wypatrzył...:(

Do pinczerków ( i w typie) go wrzucałyście?

Posted

[quote name='iwoniam']Nie, nie wrzucałam. Kiedyś dałam mu ogłoszenie iż jest w typie pinczerka i jakich się komentarzy nasłuchałam...[/QUOTE]
No bo ludzie się nie znają :razz: i są kompletnie pozbawieni wyobraźni :cool3: Ariś jest ładniejszy od niejednego rasowca :loveu:

Posted

do mnie też się o to rzucali, że okłamuję ludzi, że chyba nie wiem jak wygląda pinczer. także tytuł zmieniłam, w końcu jak ktoś się w Arisiu zakocha, to nie będzie patrzył, czy jest podobny do pinczera, czy ratlerka, czy dobermana.. :)