Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pilnie potrzebuję osoby, która jest wolontariuszem w krakowskim schronisku. Która dość dobrze zna tamtejsze psiaki i która robi (lub może zrobić) fotki 5 psiakom ze schronu.

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
to jak pojdziecie robic zdj bokserowatym, zrobcie moze 2-3 Arikowi i kolegom tez, co? i poglaskajcie ode mnie....

Ode mnie też pogłaskajcie. A co! :diabloti::cool3:

Posted

Avaloth napisał(a):
Jeśli tylko dotrę w sobotę, to pomogę Natalii z boksem Arika i wtedy oczywiście kilka zdjęć bez problemu mogę zrobić :)

Będe też prawdopodobnie w sobote więc również pomogę :)

Posted

Avaloth napisał(a):
Jeśli tylko dotrę w sobotę, to pomogę Natalii z boksem Arika i wtedy oczywiście kilka zdjęć bez problemu mogę zrobić :)

paoiii napisał(a):
Będe też prawdopodobnie w sobote więc również pomogę :)

cudnie :) :) :)

Posted

[quote name='natalek']zdjęć nie było, bo ani Avaloth, ani paoiii nie przyjechaly.
ale mimo tego Ariczek był na super długim spacerku :D

szkoda. moze innym razem.

[quote name='natalek']
edit. zapraszam do jamnikowatego cuda: http://www.dogomania.pl/threads/219711-Jamnikowate-2-letnie-cudo-po-raz-drugi-w-schronisku... zanim Arik pojawił się w tym boksie, był w nim właśnie Britt. teraz wrócił z adopcji :(

ludzie sa nieodpowiedzialni....

Posted

Ja także proszę..
albo może instrukcję choć jak się to robi ;(

Arik - teraz już nic mi nie przeszkodzi w odwiedzinach..

krakowianka.fr napisał(a):
czy ktos moglby zrobic Arikowi nowy banerek pojedyncze zdjecie, tem sam napis co po prawej stronie? z gory dziekuje

Posted

Ariczku, życzę Ci wszystkiego najlepszego w zbliżającym się Nowym Roku, żebyś wreszcie znalazł Swoich ludzi i poszedł do najlepszego na świecie domku, bo czekasz już zdecydowanie za długo... :( i obyś kolejne Święta spędził grzejąc doopkę w kochającym domku :D