teresz10 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Jest wielce prawdopodobne ze w niedzielę bede w schronie...na razie mam Hocia po kastracji - pilnuję aby nie porozgryzał sie...spryciaż jest zwiercony...mam tam wiele psów do obfocenia. Jutro zadzwonię po powrocie... Quote
teresz10 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Tak - po południu....jutro rozlicze, dzisiaj mam dość .... Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 no i Tito vel Hocio nie pojechał dziś do domku... pani zrezygnowała - w dzień transportu :mdleje: nie zrozumiem ludzi nigdy... a Hocio niedługo pobije rekord długości szukania domu dla takiego młodego i bezproblemowego sznaucerka mini! :mdleje: Quote
wilczy zew Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='malawaszka'] pani zrezygnowała - w dzień transportu [/QUOTE] Należę do tzw."wygadanych" osób ale [B]TU[/B] nie wiem co powiedzieć. Quote
malawaszka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 podobno wynajmuje mieszkanie i właściciel sie nei zgodził - ona już ze 2 tygodni wydzwania do teresz i wypytywała i czekała na Titka! i TERAZ dopiero.. ech szkoda gadać! Quote
Saththa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='malawaszka']podobno wynajmuje mieszkanie i [B]właściciel sie nei zgodził - ona już ze 2 tygodni wydzwania do teresz[/B] i wypytywała i czekała na Titka! i TERAZ dopiero.. ech szkoda gadać![/QUOTE] i dopiero się zapytala... ehhh :mdleje: Quote
teresz10 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dobrze ze sie tak stało teraz a nie za 2 tygodnie - Hocio juz bez jajek od czwartku(raczej nie zauważył ze ich nie ma). Najważniejsze ze zdrowy . Jezeli pamietacie tego kudłacza niby sznupka- olbrzyma to juz ...zdechł. Miał 10 m-cy - strasznie mi szkoda ze nie dałam rady go wyciągnąc - i szczerze to ze ktos tam sie rozmyslił z Tita/Hocia to małe piwo - te kilka dni u mnie nie zrobi w jego zyciu zadnej róznicy. Szukajcie tymczasu dla Kosmo czym predzej... tymczasu bez innych psów ... Quote
malawaszka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 tia... marzenia ściętej głowy - tymczas bez innych psów... nie ma szans najmniejszych na to :( Quote
lilo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 czyli rozumiem że i Tito -maluch i Kosmo średniak są do adopcji , czy na odwrót Tito-średniak i Kosmo - maluch - bo ja się tak zgubiłam że nie moge się odnaleźc Quote
malawaszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Kosmo średniak na 100%, Tito to teraz Hocio - minik - wiem, ze teresz miała jeszcze jakieś zainteresowane nim domy, ale nie wiem czy coś z tego wyszło Quote
teresz10 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 wczoraj rozmawiałam o Tito/Hocio z panią z Lublina która ma małą suczkę. Odpowiedz bedzie dzisiaj ...Hocio jutro bedzie miał zdjęte szwy oraz zaszczepimy go na wściekliznę. Quote
teresz10 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Hocio świetnie - cały dzien gania sie z Zuzią i wscieka sie...kołnierz plastikowy i brak jajek ...w ogóle nie zwrócił na to uwagi, drobiazgi - jedynie raz grzmotnął w futrynę na zakręcie już myslałam ze będzie guz na pół głowy - nie było. Apetycik super, domek sie zastanawia bo wolałby po wakacjach - wznówcie ogłoszenia... dobra wiesc taka ze Hocio z dzieckiem ładnie sie bawił...nie łapie za rekę tylko delikatnie za zabawkę i ...chodu...wywija zakrętasy ...i bęc w coś, ale co tam... Hocio pies z żelaza... Quote
wilczy zew Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='teresz10'] domek sie zastanawia bo wolałby po wakacjach [/QUOTE] to co planują zrobić z psem na następne wakacje :angryy: Quote
teresz10 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Niewazne - szkoda czasu na gdybanie - potrzebuje wizyty w Białej Podlaskiej....panstwo chcą przyjechac po niego sami, zaszczepią lub poniosą koszty szczepienia...i wezmą na wakacje... Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 widziałam, że Cavani się zaoferowała już zrobić wizytę = super!!! trzymam :kciuki: !!! Quote
teresz10 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Następny dom w lublinie sie zgłosił , mieli jamnika 15 lat...czekają na odpowiedz z białej - wytłumaczyłam im jaka sytuacja była poprzednio i poprosiłam o namiary - teraz od razu pisze tel/e-mail/i adres... wytłumaczyłam ze jak by co to sznaucerów dostatek, Kosma nie chcą...a w ogóle to zapomniałam napisac ze byłysmy schronie i zrobiłysmy mu sesję foto... na razie link do wszystkich zdjęc z dzisiaj : [url]https://picasaweb.google.com/113957845519210426609/Nowodwor26052011#[/url] PAULINA MICKEY - złota kobieta podpięła mi aktualny link do banerka... tam są zdjęcia Kosma... Quote
malawaszka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Nooo i Tituś w nowym domku :loveu: wszyscy szczęśliwi i zakochani - powodzenia malutki :laola: Quote
Recommended Posts