Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zozolina']Heh ten srebniak fajniutki tylko go odpicowac,[B]wydmuchac[/B],wyczesac :megagrin:[/QUOTE]

co Ty mu chcesz zrobić????

[quote name='teresz10']Gdzies macie dobrą metę na ogłoszenie sznupków... to mi sie podoba...moze ktos mojego "nowodworskiego" zechce... [/QUOTE]

tu, tylko skocz sobie na ostatnią stronke ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/13364-Sznaucery-w-schroniskach-aktualizacja-6.2008?p=16746636#post16746636[/URL]

Posted

zapraszam na wątek Zuzi mojej nowej podopiecznej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206800-Zuzia-sznaucerka-mini-wygra%C5%82a-casting-na-najwi%C4%99ksz%C4%85-bid%C4%99.-W-DT-leczymy-i-szukamy-DS[/url]

Posted

[quote name='zozolina']Ślask to jest śląsk:diabloti:,ha ha ha:diabloti: ...do mnie ma blizej:grin::grin::grin::grin:...a i malawaszka na kawe moze przyjechac:drink1::-D:-D hi hi hi !!!!!![/QUOTE]
Hm... czy Ty chcesz tego małego na DT czy mi się zdawa ino? :D

Posted

póki co wygląda na ro, że obydwa psiaki zostaną w Lublinie - jeszcze nic pewnego, ale jest oczywiście na małego kilka chętnych domków; dziś teresz go zabrała ze schroniska i biedaczek jest w klinice - ma gorączkę i jest osłabiony

Posted

[quote name='malawaszka']póki co wygląda na ro, że obydwa psiaki zostaną w Lublinie - jeszcze nic pewnego, ale jest oczywiście na małego kilka chętnych domków; dziś teresz go zabrała ze schroniska i biedaczek jest w klinice - ma gorączkę i jest osłabiony[/QUOTE]
Biedactwo :(

Posted

no mam nadzieję, że to tylko przeziębienie, babesioza wykluczona - mały jak był znaleziony to miał pełno kleszczy, błąkał się długo po jakiejś wsi i był bardzo bardzo zaniedbany i zarośnięty - nikt się nie spodziewał, że objawi się sznaucerek i to taki, o którego będą się bić ludzie... masakra - teraz ktoś do mnie wydzwania i ciekawe czy to nie taka jedna co myśli, że jej się należy.... ale po prostu o tej porze wydzwaniać... w głowie się nie mieści :shock:

Posted

a kto jeszcze będzie 4 maja? Dżambi przyjeżdża?

najpierw zobaczymy co będzie z psiakami Tito i Kosmo - wszystko póki co to są plany, Teresz przez telefon przekazuje zawsze tak ogromną ilość informacji, że mój mały móżdżek się przegrzewa i mam nadzieję, że niczego nie poplątałam :oops: