malawaszka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 i co wyszło z losowania???? :lol: [B]Teresz[/B] kochana dałam póki co chłopakom imiona - [B]małemu Tito, średniemu Kosmo[/B] - pozwoliłam sobie dać Twój nr telefonu w ogłoszeniach - może akurat ktoś fajny zadzwoni zanim chłopcy wyruszą do nas Quote
jambi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='malawaszka'] [B]małemu Tito, średniemu Kosmo[/B][/QUOTE] oo, jak pięknie! takie... dźwięczne... :loveu: Quote
malawaszka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='jambi']oo, jak pięknie! takie... dźwięczne... :loveu:[/QUOTE] nabijasz się????:icon_roc: Quote
zerduszko Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tito prawie jak Timi :D Piękny jest, na pewno będzie kolejka ;) Quote
Saththa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='jambi']oo, jak pięknie! takie... dźwięczne... :loveu:[/QUOTE] Ahhh przeczytałam dziewczęce :) Quote
jambi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='malawaszka']nabijasz się????:icon_roc:[/QUOTE] no co Ty????? serio mi się podoba!!!! Tito - jest bardzo podobne do tego co sama Ci proponowałam - Tio, a Kosmo - sama sie dziwie że na to nie wpadłam, bo kiedyś mi się to imie strasznie podobało :) był nawet taki olbrzym - Kosmo z Tartaku Quote
WATACHA Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tito jest moim ulubieńcem :), śliczniutki.Ale ja mam słabość do tych czarno-srebrnych :) Quote
lilo Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tito jest super , mój chrześnik Wiktor ma taką ksywkę którą sam sobie nadał jako małe dziecko :) nie umiał wypowiedziec swojego imienia , i mam miła skojarzenia :) Quote
malawaszka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='WATACHA']Tito jest moim ulubieńcem :), śliczniutki.Ale ja mam słabość do tych czarno-srebrnych :)[/QUOTE] ech to tak jak ja :( Quote
teresz10 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jestem w koncu na dogo, wszystko poki co jest plan B - bo moja kolezanka nie wezmie 2 piesków chociaz jedzie do Czestochowy, ale nie ma miejsca na kontenerki. Quote
teresz10 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Zrobiłam dzisiaj małemu allegro na Lublin - zobacze jaki bedzie odzew...allegro zakoncze w dniu wyjazdu do kielc. Podstawa allegro to dobre zdjęcia -te niestety sa jakie sa... [url]http://allegro.pl/sznaucer-miniatura-pies-lublin-i1576773742.html[/url] Quote
malawaszka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 na sznaucerowym fb wzbudził zainteresowanie większe niż inne psy - może ktoś fajny zadzwoni - oby :kciuki: Quote
zozolina Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Heh ten srebniak fajniutki tylko go odpicowac,wydmuchac,wyczesac :megagrin:tak do porzadeczku i bedzie budził zachwyt !!!!! mhm juz go widze...ech...:loveu::lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 jest na dogo ktoś z Nysy? ktoś kto nadawałby się na wizytę p.a. Quote
teresz10 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Drugi domek w Jasnej Gorze - jest tam sznaucerka mini , szukają sznupka bez jajek ze schronu , nie chcą kupowac...telefony przekaze na priv. Gdzies macie dobrą metę na ogłoszenie sznupków... to mi sie podoba...moze ktos mojego "nowodworskiego" zechce... Malawaszka ...wrzuc go prosze na sznaucery...taki podobny... Nie moge patrzec jak siedzi w schronie tak miły psiak do tego to piesek który nie ma roku... nie szczeka i daje łapę, przytula sie...jest zabójczy... [IMG]http://img703.imageshack.us/img703/5228/obraz148f.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/813/345c057e4a723ebamed.jpg[/IMG] Quote
teresz10 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Zwróćcie uwagę ze on siedzi mimo iz wkoło ujadają psy, jego to nie interesuje, siedzi a smycz puszczona...on nie biega spuszczony ze smyczy tylko siada i czeka na własciciela -podaje tez łapę i wydaje sie byc psem nauczonym kilku rzeczy...patrzy na człowieka - czeka na jego polecenia. Jestem przekonana ze miał duzy kontakt z człowiekiem. To widac np po wejsciu pracownika i pokazaniu smyczy podchodzi...na spacerek. Na początku w schronisku lezał i w ogóle sie nie ruszał... Podpowiedzcie gdzie go ogłaszac - mam go ciągle w głowie... [IMG]http://images39.fotosik.pl/813/0e79fb71f092150cmed.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 trzeba go ogłaszać wszędzie - dosłownie wszędzie - cały pakiet ogłoszeń+allegro a co do tego młodego - to było pewne, że będzie masa telefonów bo ma roczek, jest zdrowy z tego co wiemy - o takie to nawet jak są tylko na mojej www są telefony, dlatego nie bałam się go wziąć - chociaż obym nie zapeszyła bo Brokat też miał być szybką adopcją :D Quote
malawaszka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 podniosę chłopców - może jednak ktoś chce młodziaka szybciutko?????? Quote
zozolina Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Malawaszko którego młodzika masz na mysli?????? tego srebrnego????????????? Quote
malawaszka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 [B]zozolina[/B] - pisałam o czarno-srebrnym miniku psiaki miały dziś przyjechać, ale pogoda w lubelskim koszmarna więc teresz nie ryzykowała jazdy - w najbliższych dniach teresz przywiezie psiaki do Kielc i ja je tam odbiorę mam nadzieję, że wszystko ok u chłopców? teresz byłaś w schronie? Quote
zozolina Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Fajnie ze im pomożecie..biedactwa takie...pozdrawiam bede zagladac!!!! Quote
Recommended Posts