Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia to 8 letnia sunia,ktorą nie mial sie kto zajac po smierci wlasciciela. Dzieki pewnej cudownej osobie z Krakowa:loveu::loveu::loveu:(mam nadzieje,ze sama sie ujawni) , Sonia nie trafila do schroniska....nawet do boksu co moglo by ja zabic,ale jest na DT.Niestety nie mamy duzo czasu,ani pieniedzy.
Sonia jest malenka,wazy pare kg. Jest wychowana z dzieckiem,bardzo grzeczna i posluszna,taki psiak ktorego nie ma,bo jest tylko cieniem czlowieka.....

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuje wątek. Sonia jest cudowną, oddaną psiną. Pani, u której jest na dt pokochała ją już całym sercem. Jest bardzo grzeczna, cały czas domaga się pieszczot, asystuje wszystkim domownikom i śpi oczywiście w łóżku. Musimy jej znaleść szybciutko odpowiedzialny i kochający domek.

Posted

Sonia to maleńka kruszynka, która straciła swój dom mimo, że niczym nie zawiniła. Wychowana z dzieckiem, potulna, ufna i bardzo grzeczna - niestety to nie wystarczyło. Szuka wspaniałego domu, po 8 latach ktoś ją przestał kochać, ale może to u Twojego boku zacznie swoje nowe życie? Ten mały psi skarb nie może się znarnować! Waży zaledwie kilka kilogramów, nie zajmie wiele miejsca w domu, ale dzięki temu jaka jest wspaniała wypełni całe serce.

Posted

BeataDz napisał(a):
Zapisuje wątek. Sonia jest cudowną, oddaną psiną. Pani, u której jest na dt pokochała ją już całym sercem. Jest bardzo grzeczna, cały czas domaga się pieszczot, asystuje wszystkim domownikom i śpi oczywiście w łóżku. Musimy jej znaleść szybciutko odpowiedzialny i kochający domek.

Beatko!!Dziekuje za wszystko,dzieki Tobie mala ma szanse!!:loveu::loveu::loveu:

Jaga dziekuje za tekst:loveu::loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Sonia to maleńka kruszynka, która straciła swój dom mimo, że niczym nie zawiniła. Wychowana z dzieckiem, potulna, ufna i bardzo grzeczna - niestety to nie wystarczyło. Szuka wspaniałego domu, po 8 latach ktoś ją przestał kochać, ale może to u Twojego boku zacznie swoje nowe życie? Ten mały psi skarb nie możę się znarnować! Waży zaledwie kilka kilogramów, nie zajmie wiele miejsca w domu, ale dzięki temu jaka jest wspaniała wypełni całe serce.

Jutro wezmę zrobię kilka ogłoszeń :) na kogo dać namiary? Na karusiap?

Posted

karusiap napisał(a):
Beatko miala cieczke ok 3 miesiace temu.Nie powinna byc w ciazy...
Dzięki za wiadomość. Poproszę Tamp o ogłosze Soni w gazecie. Zaraz po świętach pojadę do suni i zrobię jej sesje zdjęciową, mam prośbę o tekst do ogłosznia.

Posted

Widziałam ją w niedzielę pod Dżokiem, byłam z moją suczką, która wygląda tak samo i należy do małych wzrostem psów, a mimo to była zdecydowanie większa od tej drobiny - więc można sobie wyobrazić, jaka ona jest malutka! Poza tym na żywo wygląda niesamowicie młodo, absolutnie nie na 8 lat, ale na 2! Może ją odmłodzić choć trochę w ogłoszeniach? Była przerażona i wtulała się w Beatę...Nie ustaję w poszukiwaniach dobrego domu, ale co poradzić, gdy znajomi zapsieni...Tak jak ja.

Posted

BeataDz napisał(a):
U Soni wszystko w porządku, jest ogromną pieszczochą, zdominowała cały dt.

Jaka dobra wiadomość :loveu:
Cieszę się że Malutka ma na Świeta swoje miejsce:):)

Kochani:loveu:
Wspaniałych Świąt:loveu:
I dla Was:loveu:
I dla Przyjacieli Naszych
machających ogonami;);)

Posted

KRUSZYNKA SONIA PILNIE SZUKA DOMU!

8 lat spokojnego życia, w bezpiecznym domu z kochającym właścicielem przy boku... Niestety ta codzienność zmieniła się w jednej chwili. Właściciel zmarł a ona została sama, niepotrzebna... Sonia to 8letnia przeurocza suczka. Jest maleńka, waży zaledwie parę kilogramów. Wychowana z dzieckiem, niekłopotliwa i grzeczna. Można byłoby podsumować psiak ideał. Pieszczoty dla niej mogłyby się nie kończyć. Nie pozwólmy aby straciła nadzieję na to, że może być dobrze, że może być tak jak było wcześnie spokojnie i bezpiecznie...

edit: ups nie zauważyłam ze Jagienka tekst juz napisała... moze ten też się przyda

Posted

paoiii napisał(a):
Nie ma za co, karusiap napisz mi które psy potrzebują to porobie im gumtree :)

Paulinko nasze psy wszystkie oprocz Małej potrzebuja ogloszen,bo nie ma ani pol tel:(