pumcia02 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ej mój żółw tez przychodził na zawolanie :P miał na imię Bartek i spał całą wieczność pod kaloryferem, chodził sobie po mieszkaniu cały czas :D dawno temu to było... no i niestety znudził się moim rodzicom... :/ Quote
MaxSta Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Borys wczoraj zrobił akcję. Kupiliśmy mu kaganiec dla psów szczekających taki z pętelką na pysk. Oczywiście zobaczył suczkę. krok 1. Paść na ziemię. krok 2. obserwacja. krok 3. po zwóceniu uwagi innego psa rzucić się do gardła. no i oczywiście rzucił się, najpierw szczeknął - pętelka się rozerwała, i pociągnął - obróżka się rozerwała. Bożę jaki wstyd, na szczęście nie gryzie "tylko" szczeka. Pan był wyrozumiały ale powiedział że Borys powinien mieć mocniejszą obrożę (ta była najmocniejsza z oferowanych). I znowu metalowy kaganiec i zaciskowa obroża. Quote
siekowa Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 podpisujcie :( bardzo mało czasu [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74338[/url] Quote
MaxSta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Prawdziwe Domki przybywajcie bo te okropne "domki" na wakacje zostawiają pieski w lasach i schroniskach!!!!! Quote
MaxSta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ewick dzięki za podtrzymanie na duchu i zajrzenie tu. Quote
siekowa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dzięki,że pamiętacie o azylowcach. :Rose: Quote
MaxSta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mam pytanie jak wyglądają odwiedziny w azylu ludzi, którzy przychodzą obejżeć psa do adopcji. Ile mniej więcej jest ich (chodzi mi o oglądających) w tygodniu, w sob-niedzielę, czy przychodzą kiedy pada itp? Quote
ewick Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Na allegro na razie nie mogę nic wystawić jeszcze, ale ogłoszenia na ale.gratka.pl są bezpłatne, czy Aniołki mają tam ogłoszenia,? wskażcie mi te, które nie mają ogłoszeń to je poumieszczam sukcesywnie Quote
siekowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Ewcik teraz to już chyba żaden aniołek nie ma ogłoszeń. hmm..jak wyglądają odwiedziny?Właścicelka azylu,pracownik lub wolontariusz oprowadza po azylu i opowiada o psach to tak w skrócie.O liczbie może Sylwia napisze bo ja się nie orientuje wiem tylko,że jest ich na prawde mało. Quote
Kostek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 na alegratce ja psiakow nie umieszczam wiec tam ich nie ma musze wznowic allegro ale przy tym mi sie zejdzie bo musze juz pozmieniac zdjecia i opisy na bardziej ogarniete...musicie mi wybaczyc teraz cale dnie sziedze w azylu a w weekendy tez mam urwanie glowy,przepraszam ale zapominam o najprostszych rzeczach mam nadzieje ze dzisiaj wieczorem bedzie juz allegro Quote
Osoria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asiu słuchaj prześlij mi jakies teraźniejsze zdjęcia Zabora to poumieszczam go na kilku forach na których stacjonuję;) Lub ktokolwiek kto ma jego zdjęcia... Quote
ewick Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Słuchajcie, jednak Aniołki są na alegratka.pl :) ale nie mam pojęcia kto je ogłasza i na ile są to aktualne te notki, (Shifcior w domu :), Księcia niema na tym świecie, o głoszenia są główniez kwietnia zobaczcie tutaj: [url]http://ale.gratka.pl/szukaj/index.html?p=1&k=656[/url] Quote
Kostek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 hmm a ogloszenia z alegratki nie usuwaja sie po jakims czasie?szczerze to ja tam nie zagladam i sie nie znam:( obkukane mam tylko allegro Quote
ewick Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nie usuwają się same, bo nie są wystawiane na jakiś konkretny czas, dlatego trzeba je usuwać samemu jak są nieaktualne. Można też wyróżniać ogłoszenia, wysyłając smsa " Wyróżnienie sprawi, że Twoje ogłoszenie będzie wyświetlane na liście ofert nad ogłoszeniami zwykłymi i dodatkowo nazwa ogłoszenia będzie wyświetlana [B]kolorem czerwonym[/B]. Przy ogłoszeniu pojawi się także ikonka z aktualną wagą Twojej oferty (od 1 do +999)." np. "Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści [B]G5[/B] na numer [B]7136[/B] koszt [B]1,22 zł[/B] (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie" takie tam ciekawostki :) Quote
ewick Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wejdź na kategorię psy: [url]http://ale.gratka.pl/szukaj/index.html?p=1&k=656[/url] i zobacz te czerwone numerki z lewej im wyższy numerek tym wyższa waga wyróżnienia - i to ogłoszenie jest najwyżej. Quote
Kostek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wszystkie zdjecia jakie sa sa w jego watku,on sie nie zmienia jest doroslym psem Quote
Recommended Posts