Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cholera:( a dawaliscie jej puche zwykla?bo zauwazylam ze ona chyba gotowanego tylko nie chce,zreszta pewnie jutro chociaz na 5 minut wpadne bo odebralam wyniki Jerrego...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz no az tak na wynikach sie nie znam ale wiekszosc tych roznych nazw ma w normie tylko chyba 3 czy 4 nieznacznie podwyzszone wlasnie chcialam sprawdzic w necie te magiczne skroty ktorych nijak sama nie moge rozszyfrowac

Posted

mamy rowniez koty :P

nasza Norka dzikuska coraz bardziej garnie się do ludzi :) przychodzi po głaskanie. tylko dalszym problemem jest smycz... boi się jej strasznie.

Gryzak, którego kiedyss sie nie dało pogłaskać, dziś sam już wskakuje na kolana :D

nowa sunieczka Mini. bardzo grzeczna i spokojna. lubi przypominac o codziennej porcji głaskania ;)

no i w końcu najnowszy psiak - Budyń. szczeniarzysko wstrętne :) kochany psiak. pomózcie mi bo nie wiem które jego fotki wstawic na strone (jedna w calosci, druga sama głowa;))

Posted

na glownma moze byc, a tamto w sumie malo widac.. wszystkie te calosciowe sa do d... :/ moze jeszcze jutro uda mi sie cos zdzailac ladniejszego choc watpie, bo jutro duzo roboty bedzie, a chce juz aktualizowac... ale to i tak najwczesniej jutro. dzis juz nie dam rady... niedawno wróciłam...

Posted

a ja będę łapać kotkę i jej 5 maluchów :( tylko nie mam co z nimi zrobić, na forum.miau.pl deficyt domów tymczasowych i pełno chorych maluchów :placz:

Posted

a oto nowe psiaki:
Lisia: bardziej ufna z tej dwójki, przylepa, chodzi za ludzmi. nie jest agresywna w stosunku do psów ale zdarza jej się warknąć na nie. (to sa spostrzezenia z pierwszego dnia ;)). dziewczynka ma ok roku

Czarny: mniej ufny od Lisi, nieco wystraszony. nie chciał jeść. dopiero zjadł kanapki z szynką... rowniez ma ok roku

Posted

Dianka na spacerze, żadna burza jej nie straszna :)

Falon - pierwszy raz widziałam żeby pies szczekał na burze :) gdy zagrzmi on biegnie w tamtą strone, skacze do góry i szczeka:

Radek: energiczny, zawsze skory do zabaw. jemu burza również nie przeszkadza na spacerze:

Posted

Komandosek

Zabor - tyle lat samotny, tylko czemu :(

Zębatek - ze względu na swą unikalną urodę - niechciany przez ludzi...

Granda 7 lat w azylu. 2 niefortunne adopcje. ona za bardzo pragnie tego jedynego człowieka... :(

Tonia. piękna onka, kochająca wodę i towarzystwo

Skubi - energiczniejszego psa nie znajdziecie ;)

Posted

Rudy - wykastroway, wspaniały pies. zero zainteresowania ze strony ludzi adoptującej psiaki...

Omega - super sunia, jeszcze bardziej kochająca wode niz Tonia :P ona po prostu szaleje na jej punkcie :) była przywiazana w lesie i zostawiona... :(

Posted

Nie wiedziałem gdzie napisać o tym problemie i postanowiłem zrobić to tu.
Jestem na dogomanii od niedawna jakiś miesiąc, ale mam internet w pracy w domu i jestem w zasadzie on-line.
Dużo zwierzaczków jest oddawanych do schronisk ponieważ ich właściciele idą do domu opieki.
Jestem przerażony tym faktem.
Jakiś czas temu byłem we Włoszech obok domu, w którym mieszkaliśmy staruszkowie wychodzili z psami jacyś tacy uśmiechnięci. Pomyślałem klinika weterynaryjna, no ale z kliniki raczej nie wychodzi się zadowolonym chyba ze szczepień. I tu się dowiedziałem że jest to Dom Spokojnej Starości i prawie każdy ma jakieś zwierzę.

Posted

Piwko - bezproblemowy, bezdomny staruszek

Jerry - od szczeniaka w azylu... dzisiaj ma juz ok 7 lat

kociaki - mają ok 6 tyg, sa już podleczone, miały koci katar
kocurek - Tinky Winky

Dipsy

Lala

Po

Posted

kocie zabawy:

nowa sunieczka. ma ok 3 miesiace. przywiózł ją facet z Mazur. a tu podobno gosciu u ktorego wynajmuje mieszkanie nie zgodzil sie na psa :/ ma na imię Dolly

Posted

Granduśka wyczekuje swojej szansy...

Frodo - młodziutki psiaczek, radosny żywiołowy, baaardzo energiczny. jest też bardzo silny dlatego zakładam mu kolczatke na spacery. ma jakis taki swój urok ;)

śpiąca mama z synkiem. Norka i Meszek

Lisia - coraz odważniejsza dziewczyna ;)

wczoraj wolontariuszka wychodzac z azylowym psem usłyszała pisk w krzakach. okazało się ze schowany w krzakach przy siatce lezał szczeniak. jest to sunia zarobaczona zapchlona i bardzo chuda. wygląda na to ze bedzie duzym psem. jest jeszcze młodziutka, nie bardzo chce nawet jesc karme suchą i puszki... trzeba bedzie jakies kaszki i mleko szykowac... mam nadzieje ze nie ma tam w krzakach wiecej szczeniaków. znalezlismy tylko ją. ale jeszcze na wszelki wypadek trzeba bedzie pochodzic i przegrzebac krzaki :(