Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']widziałam, cieszę się :)[/quote]

Ja też, suńka przeurocza.
Nie mogę zrozumieć, jak można takie bezbronne stworzenie oddać do takiego miejsca jak schron :shake: :-(

Posted

[quote name='elik']
Tylko, że już nie pierwszy raz proponuję pomoc i.... :shake:[/quote]
elik nie gadaj, bo na Twoich bajerkach pieski w hoteliku doopki grzeją, a o wymiary bud nie możemy się doprosić :cool1:

Posted

[quote name='Jagienka']elik nie gadaj, bo na Twoich bajerkach pieski w hoteliku doopki grzeją, a o wymiary bud nie możemy się doprosić :cool1:[/quote]

To może ja je pomierzę ;)

Może ktuś me przygarnie jadąc do hoteliku, alibo do schronu w czasie także dla mnie przychylnym :razz:

Posted

Perfiii o której zazwyczaj wracacie ze schonu?? (bo ja nie będe mogła być dłużej niż do 14 bo młody mój będzie od ok 13 sam w domu musiał zostać...

Posted

[quote name='Asior']Perfiii o której zazwyczaj wracacie ze schonu?? (bo ja nie będe mogła być dłużej niż do 14 bo młody mój będzie od ok 13 sam w domu musiał zostać...[/quote]
o 14 musimy wyjść już nawet ok 13 sie zbieramy, bo potem jest karmienie...

Posted

[quote name='karusiap']kurcze to moze i mnie ktos przygarnie:cool3:[/quote]

No widzisz, widzisz karusiap jaka akcja ??
A my to co ?? Od macochy ?? :mad:

;-) ;-)

Posted

dziołchyyy a powiedzcie mi?? naprawde sie jak swinia wychodzi ze schronu??? bo ja nie mma żadnych syfnych spodni..znaczy może i mam ale skoro mam tramwajem kawałek jechac to chyba nie wyskoczę w takich łachach na miasto :)

Posted

[quote name='karusiap']no na to wychodzi elik...ale nic sie nie martw same sie zabierzemy nawzajem:)[/quote]

Zdaje mi się, że nie mamy wyboru :placz:

Posted

karusia i elik chca jechac do hotelu nie do schronu ;)
a jesli nie jest sie wolontariuszem to teoretycznie nie mozna pomagac w praktyce roznie bywalo ;)