elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Ela_and_Krzys']widziałam, cieszę się :)[/quote] Ja też, suńka przeurocza. Nie mogę zrozumieć, jak można takie bezbronne stworzenie oddać do takiego miejsca jak schron :shake: :-( Quote
Jagienka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='elik'] Tylko, że już nie pierwszy raz proponuję pomoc i.... :shake:[/quote] elik nie gadaj, bo na Twoich bajerkach pieski w hoteliku doopki grzeją, a o wymiary bud nie możemy się doprosić :cool1: Quote
elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Jagienka']elik nie gadaj, bo na Twoich bajerkach pieski w hoteliku doopki grzeją, a o wymiary bud nie możemy się doprosić :cool1:[/quote] To może ja je pomierzę ;) Może ktuś me przygarnie jadąc do hoteliku, alibo do schronu w czasie także dla mnie przychylnym :razz: Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 kurcze to moze i mnie ktos przygarnie:cool3: Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Perfiii o której zazwyczaj wracacie ze schonu?? (bo ja nie będe mogła być dłużej niż do 14 bo młody mój będzie od ok 13 sam w domu musiał zostać... Quote
Jagienka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Asior']Perfiii o której zazwyczaj wracacie ze schonu?? (bo ja nie będe mogła być dłużej niż do 14 bo młody mój będzie od ok 13 sam w domu musiał zostać...[/quote] o 14 musimy wyjść już nawet ok 13 sie zbieramy, bo potem jest karmienie... Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ja musze wyjsc najpozniej 13.30 bo mam potem nauki przedmalzenskie Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 acha to spoko, pytanie tylko czy aktualna jest propozycja Perfi, ze mnie zabierze ;) Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 tak, to o której (łoooo boże będe musiała wstać skoro świt) :D Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ok 9.30 :) kolo fast foodu na przeciwko ncku przy al jp2 Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 aaa wiem wiem to taki mały kiosek tak??? ki to będe... najwyżej dośpię w samochodzie :D Quote
noemik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Perfi, ja wsiadam tam, gdzie zwykle, tak? :D Quote
elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='karusiap']kurcze to moze i mnie ktos przygarnie:cool3:[/quote] No widzisz, widzisz karusiap jaka akcja ?? A my to co ?? Od macochy ?? :mad: ;-) ;-) Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no na to wychodzi elik...ale nic sie nie martw same sie zabierzemy nawzajem:) Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dziołchyyy a powiedzcie mi?? naprawde sie jak swinia wychodzi ze schronu??? bo ja nie mma żadnych syfnych spodni..znaczy może i mam ale skoro mam tramwajem kawałek jechac to chyba nie wyskoczę w takich łachach na miasto :) Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a czy jesli sie nie jest wolontariuszem to mozna jakos pomoc w schronie?? Quote
elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='karusiap']no na to wychodzi elik...ale nic sie nie martw same sie zabierzemy nawzajem:)[/quote] Zdaje mi się, że nie mamy wyboru :placz: Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 eheheheh zawsze mozna którąś do bagaznika ;) Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 karusia i elik chca jechac do hotelu nie do schronu ;) a jesli nie jest sie wolontariuszem to teoretycznie nie mozna pomagac w praktyce roznie bywalo ;) Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ja tam i do schronu i do hotelu bym sie chetnie wybrala:) Quote
Recommended Posts