Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kumu mogę przesłać Fotki Rudolfa i Harnasia do wstawienia?

Posted

[quote name='kiwi']ponawiam pytanie, kto ma ochote na wycieczke do bochni w sobote albo niedziele?[/quote]

Mogłbym jechać w sobotę, ale dopiero koło 14. Co prawda mam zajęcia tyle, że od 14 te mniej ważne. ;)

Posted

Elu pracujesz w Centrum prawda? mysle ze to dobry punkt orientacyjny zeby chcetni do pomocy odbierali. ja mam swoje :)[SIZE=5][COLOR=Red]
bardzo prosze o pomoc w rozwieszaniu plakatow - do odbioru u Eli!!!!!!
kto pomoze??????
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]czy ma ktos pozyczyc transoprterek na czwartek dla malej perfidnej sowki? ma jechac sama na tylnej kanapie i obawiam sie ze moja torba paris hilton nie zda egzaminu bo jest zbyt gietka, nie chce zeby sobie kregoslup uszkodzila!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

co plakatow - tak pracuje w centrum (Krupnicza) i jesli ktos moze podejsc byloby super (choc te szczeniakow chyba nie beda potrzebne!)

transporterek mam taki bardzo maly (dla wiewiorki) [URL]http://www.zoomania.pl/product_info.php/cPath/4_56/products_id/3652[/URL]
ale pewnie za malutki bedzie?

Posted

Perfi ile szczeniaków jeszcze gościsz? :evil_lol:
A druga sprawa 21 grudnia o 9 rano Nora ma sterylkę (wyjechać by trzeba o 8) Czy ktoś może pomóc z transportem, Właścicielka nie ma autka a sunia okropnie boi się ruchu ulicznego?

Posted

[quote name='AgaG']Perfi ile szczeniaków jeszcze gościsz? :evil_lol:
A druga sprawa 21 grudnia o 9 rano Nora ma sterylkę (wyjechać by trzeba o 8) Czy ktoś może pomóc z transportem, Właścicielka nie ma autka a sunia okropnie boi się ruchu ulicznego?[/quote]

Zaraz ponamawiam Aga-te :evil_lol:
Mowilam jej.. jak juz deklaruje ze ma transport to nie bedzie spokoju :cool3:
oczywiscie zartuje, ale skontaktuje sie z nia